Най-нетърпеливо чакаме ритниче от НОЕМВРИйското мъниче

• 27 841
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Аз казах ли ти!! хаха майтап де ... браво че всичко е наред и поздравления за малкия мъж!

# 436
  • Австрия
purplethorn, да и аз поръчах онлайн от amazon.com. Има наистина различни варианти, но със съпруга ми попрочетохме тук-там из нет-а различни отзиви и решихме, че тази Leachco Back 'N Belly ще е най-подходяща за мен. Калъфката (също бяла на цвят) може лесно да се маха и пере. Има 3 варианта за доставка т.е. за бързина на доставката (с малка разлика в цените) и при избор на среден вариант, възглавницата пристигна за 5 дни. На мен ми е много удобна и се надявам и занапред да ме облекчава.

Дано съм била полезна и аз с инфо  Simple Smile

Всичко най-добро, мамчета!

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 08:28 от Rejna

# 437
  • Пловдив
Здравейте момичета:) Честит празник на малки и големи  деца:bouquet:

Имам един тъп въпрос ( то параноята е навсякъде около мен): Ами месец преди да забременея - някъде 12-13 януари се разболях от варицела, която прихванах от малкия, той я изкара лек с много пъпки без Т, аз  -  с малко пъпки и три дни почти 40 градуса Т, ТА сега в градината имало варицела и малкия са го преместили да спи в групата, от която е варицелата, защотото я бил карал заедно с още едно дете от групатаим, та сега се чудя дали има някаква вероятност да се разболее той  и евентуално аз Confused
четох, че уж не повтаряла, поне толкова скоро Whistling

# 438
aneleto, притесненията ти са напълно безпочвени  Grinning. Не съм лекар, питай ако искаш твоя доктор, но мисля, че ще ти каже същото. Поздрави!

# 439
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ей, озорих се с четене!
ЧЕСТИТ 1ви юни на всички малки, големи и още по-големи деца!!!
Ние днес цял ден по културни мероприятия, паркове и тн. Малкия беше хипер щастлив - ходи на балетна постановка за деца, после в парка, хапване, балони, сладоледи и всичко както си му е реда и накрая завърши с нов камион и багер на обичана от него фирма, чиито играчки, поради цифрите им, си ги позволяваме веднъж в годината. За финал се сдоби и със лампа, която прожектира звездички на тавана и това тотално го довърши! И аз съм доволна, че изкарахме целият ден посветени на детето!

бубче - Честит празник на татито ви, макар и с ден закъснение! От сърце му желая здраве, късмет и всичко онова, което би подсилило щастието му, което не се съмнявам , че е пълно при наличието на две красавици в къщи и очакване на трето...
Като прочетох за негърчето ти ммм... отивам да си сложа едно парче от мойто, макар че нещо не докарах сиропирането, като хората.
Kkali - ха-ха, и аз хапнах 4 кайсиики, за скромните 2,40лв - 0,50лв бройката, думи нямам!
aneleto - Варицелата знам, че не повтаря!

Добре, че подхванахте темата за мазането, че съвсем съм забравила от първото, че гърдите и в частност зърната, не се мажат, за да не се предизвикат контракции. Всъщност вашите зърна чувствителни ли са, защото при ме е ужас?!

Отгоре на всичко от два дни усещам онова чувство за прииждащо мляко, добре познато на кърмилите и тръпки ме побиват - все си мисля, че е рано?! Дали?

Целувки на всички и спокойна нощ!

# 440
  • Там, където мечтите се сбъдват
Ще си имаме момиченце показа днес прегледа и вече Тошко усилено мисли имена Simple Smile Имам гъбички обаче, вие имате ли и с какво ги третирате?

Хубава вечер

# 441
  • Пловдив
Оф, явно изперквам Whistling

За мазането - мажа и гърдите, че много ми се бели кожата около зърната и е неприятно Confused иначе продължавам с бебешкото мляко на Бочко със зехтин и пантенол. Миналата бременност се мазах с олио на Нивея, но ми беше мазно, а с това мляко - копжата е мека овлажнена

estelliana , честита ти мома:)
миналата бременност гъбите ги лекувах с клотримазол / май така се пишеше /

# 442
Аз имам гъби, в комбинация с други "животни" от микробиологията. Пия аугментин и си сложих някаква вагинална гадост, наречена Гиназол. За пръв път завъждам подобни екстри и бях адски учудена, разбирайки, че е често срещано явление при бременни, над 40%.
За ефикасност не мога да кажа още, надявам се да се похваля скоро с изтребването им. Антибиограмата показа, е би трябвало да свършат работа...

# 443
Здравейте коремчета Simple Smile
Значи за болките в дясно - и на мен ми се появиха днес, едвам съм се прибрала следобяд, добре че заваля дъжд, та се скрих на сухо докато понамали, та и болките малко изчезнаха. Сега пак ме понаболява, ама като легна и не мърдам ми е добре. На лекар съм чак в понеделник, та до тогава ще трябва да почакам, ако още ме боли де.
А, виждам, че пишете, че гърдите не трябва да се мажат, обаче аз си мажа моите (с бебешко олио на Джонсън и с обикновен овлажняващ, слабоароматизиран крем), защото вече имам стрии по тях, а и гледам, че и други са на път да излезнат ии не искам целите гърди да ми станат нацепени още от сега  Sad  Не усещам иначе нещо да ми става от мазането, ама всъщност и не знам какво трябва да усещам при наличие на контракции newsm78  Някоя мама, дето знае за какво става въпрос може ли да ме светне по въпроса  Rolling Eyes  Благодаря ви предварително  Hug

# 444
И аз имам болки ниско и от двете страни, но докторката днес каза че било нормално и с бебетата всичко е наред. Така, че ще си чакам да отминат и ще се опитвам да не се притеснявам. Rolling Eyes

Иначе новината е,че се показа и втория бебок и явно мъжаги ще си имаме. Grinning

За мазането, аз си мажа и гърдите, но без зърната разбира се. Wink

# 445
  • Пловдив
Здравейте красавици
Какъв хубав ден е днес! Днес моето зверче става на две годинки!
Бих Ви почерпила ама още не съм светната как става слагането на картинки - та кой каквото му се яде да се чувства почерпен пък било то и кайсии от 5 лв килото - аз вчера примерно си взех един пъпеш за 4 лева ама пусто лакомо око кво да правя.
За пола - последно докторката каза че ще е момиче евентуално.
За гърдите мажа ги с бебешко олио без много да ги мачкам. И аз като Lika имам чувството от няколко дни че ми протича даже кърма е нищо няма естествено ама си е странно де.
Айде лек ден от мен че ще тичам по задачи.

# 446
  • София
Pincher,  да е живо и здраво детенце и много да ви радва!!!! Избирам си тортичка за почерпката   chef

Tranka супер Simple Smile Честити два чифта сини гащи!  Hug

Аз да питам - от няколко дни много ме сърбят гърдите  newsm78 и са .....странни като усещане, отделно че зърната болят.  Понеже ми е за първи път и не знам какво трябва да усещам, това признаци на нацепване ли са или какво и как се усеща че нещо ще тръгва да тече? А за мазането - гледам да ти мажа само отстрани, просто да са овлажнени.

Много хубав и слъчев ден на всички  Hug

# 447
  • Нови пазар
Здравейте мамчета,
pincher-да ти е здраво детенцето и много да те радва.
Мами, искам да ви попитам нещо-знаете ли дали е хубаво да се кумува на сватба от сестрата на младоженеца, не съм суеверна, но искам да знам.Ние с приятеля ми искаме да сключим само граждански брак и то в тесен кръг, а много искам да ни кумова сестра му! Simple Smile
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 448
  • на Дъждовен остров
Добро утро на всички.  Аз вчера се замъкнах до козметичката и вече се чувствам нов човек.  За гърдите не ги мажа с нищо поне за сега. 

Pincher да ти е живо и здраво съкровището.

ver4eto88 мисля, че според БГ традиции не е прието толкова близък родственик да ви е кръстник(ца) обаче не съм абсолютно сигурна.  Обикновено за предпочитане кръстниците да са семейство, които да напътстват младите. 

# 449
Привет и от мен!
Pincher , да ти е жив и здрав юнака (така разбрах, че е момче). Много да ви радва и да бъде един послушен батко.
ver4eto88 , имам познати, на които им е кумувал някой от роднините. Не мисля че има някакъв проблем. Не знам ако искате църковна сватба дали може, ама аз разбрах, че искате само подпис.
А имам и познати, които са едни на други кумове Simple Smile
Chain, аз също имам понякога такива усещания, по-скоро е от разтягането на кожата или нещо такова. Понякога и на коремчето усещам такъв сърбеж.

Общи условия

Активация на акаунт