Лошите болести подминават нашите бебоци!-Февруари 2011 - 9

• 24 663
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Полски Тръмбеш
мн мъчно ми стана като прочетох  Cry мир на праха му  Flowers Rose  дано е на едно по-хубаво място  Praynig
болничка ли е била милата душица, че се е стигнало до този фатален край  Cry

# 106
за визуализация - ето ви филмчета http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=174404&hit=1  Peace

аз преди малко си пуснах една приказка и моята писанка уж заспиваше и като ококори едни очички  Shocked , чак като спрях приказката и тогава заспа

и аз днес прочетох за тази загуба на априлската майка, която роди  с нас и ми стана мн кофти ( ако е сущата де и тя сега пак е бременна, днес гледах 6 седмица ако  не се лъжа, записана е при януарки 2012)

# 107
  • Полски Тръмбеш
Огнена как ли е? скоро не е писала  Sad дано малко от малко се е справила с безсънието  Praynig

# 108
Сега получих смс за дошли 86 стотинки от НОИ - тея се бъзикат вече... Whistling

# 109
  • Варна, морето, сините вълни...
Здрастии Hug
За багажа да споделя като ходихме на София то беше за 1 нощ де, но да си кажа Blush Бяхме в ужасен хотел, но нали от нова са резервирали стаята. Хотел Плиска. ИМАШЕ ТЕФОН СЪС ШАЙБА  Shocked  Joy И много стари мебели, разделени легла #Cussing out абе няма да коментирам повече. Мислех Мони да спи при нас НА СПАЛНЯТА, ама йок...(а знаят че ще сме с бебе  ooooh!) Носихме количка, кошчето за кола, дрехи памперси, кърпа, само му измих дупето и то сутринта, понеже заспа рано, рано. Стаята беше и мн малка нямаше място за количката и едвам му пригодих един фотьойл, който му беше малък но сложих на земята одеяла и...стана работата накрая де. От вълнение не бях ви го споделяла това. Дори и за парите за гориво се размрънкаха, ама аз казах че не съм зареждала аз колата и изобщо нямам представа колко гориво е необходимо до Сф. #Crazy

За плажа мисля да не пропускам, е не постоянно де. Даже ще се цопнем във водата. Ако мама дойде ок, ако не само с татито Heart Eyes

Изобщо не ми се занимава да се цедя през нощта...напращели и 2те гърди, боли, капе отвсякъде чакам 6 часа Мони да писне Peace

Мони също много обича да гледа ТВ Rolling Eyes

Happy ние също ядем по 10-15 мин. отскоро време, но аз не го мъча повече. Четох някъде че и за 5 мин се наяждат а после само цоцат... newsm78 Ще видим на 26 колко е наддал..

Сутрин излизаме рано към 9:30ч. Също като Снежи се кърмим някъде (при мама в офиса, тя е сама, или в баба ми).Прибираме се към 2-3 и докато свърша нещо ми се доспива, лягам за 1/2-1 час и то станало 6-7, а другите майки са се прибрали Crossing Arms

МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА МАЛКОТО АНГЕЛЧЕ...

# 110
  • Somewhere over the rainbow
Добър вечер мами!

Днес бяхме на консулт и боц-боц,  килограми 6 и 200,  ръст 62 см. -сичко у нормата

За оплакване влачим си дерматитчето на главата ,продължава да си стои , аааа напоследък ми прави следния номер- уж ядем на три часа ,но понякога на втория час като ревне, ама рев , а на мен ми трябват пет минути да направя млякото ,брей през това време онова реве и обикновено сме вън и бера срам,щото то се дере буквално  Shocked Кво му става? Иначе пък нощем е железен от 7 вечерта до 7 сутринта не ми иска да яде ,все сме на обратно - 12 часа изтрайва без да яде , ама 3 часа не може да изтрае  newsm78 и с ваксините същата работа на леките се скъса да реве , на гадните - нищо, да речеш че е зодия рак,  пък то водолей.

Все още не сме се захранили заради повръщането. Да питам мамите на които бебчовците повръщат -вече захранихте ли се , какво давахте първо и имаше ли пак повръщане?

# 111
Привет, мацки  Simple Smile
За анкетата не гласувах.. ние сме си на морето това лято, вчера даже бяхме на плаж на Албена и аз леееко поизгорях  Simple Smile, но Дани си стоя на заведението до плажа с баща си през цялото време, а ние с каката бяхме на пясъка (тя обилно намазана, че ми е много беличка). Вероятно малкия ще го топна по-нататък в морето, но ще е със сигурност след 17.30. Подкрепям мнението, че слънцето е много вредно за толкова малко дете  Peace.

За багажа - от Норвегия дойдохме с три куфара, две чанти ръчен багаж плюс две бебешки чанти (такива за количка), плюс количката и кошницата за кола  Mr. Green. Сега като пътуваме насам-натам из страната за по-кратко, багажът е наполовина, но пак сме сме си подвижна лудница  Laughing. Добре, че колата е комби. Имаме отделни корита и кошари и при двете баби, че ако трябваше и тях да разнасям, не знам  Crazy. А като сме на гости за по няколко дни, минаваме и без горните две екстри, че не ми се мъкнат и те.

Мими, това с хотела простооо  #Crazy нямам думи!
Исках и друго да пиша, но ще трябва да ставам от компа вече.

Моите съболезнования за малката душичка  Sad

# 112
  • Somewhere over the rainbow
Ха , Мими и аз съм спала в тоя хотел-много е ретро и гаден

# 113
Здравейте сладурки! Hug
 Да ви помоля да гласувате за нас тук: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173959535994108&set=a … ype=1&theater и тук: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173959542660774&set=a … d=124977650892297

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 114
Ей мами здравейте. А днес голямо тичане голямо нещо.

Ей ама като видях новината и директно ми бликнаха сълзи. Горката душичка - дано да е на по- добро място и да бог да даде сили на родителите и. По-голяма болка от това да погребеш детето си няма.

По темите -

Белим си пишока от 1 месец - още малко ни остава залепнало отстрани на главичката.

Ще ходим и на море и планина- ама аз имам вила в планината - така че планината не се брой  Grinning

На морето сме запланували края на август началото на септември. Ще се водим на плаж и смятам и в морето да цопкаме Simple Smile И никакви баби - то това почивка ли ще е Simple Smile

За багажа мен
ще ми се наложи след 2 седмици на събота и неделя да пътувам и не ми се мисли какъв катун ще помъкна Simple Smile- шишета, стерилизатор, дрехи, памперси, лекарства - поне има изворна вода за бебоци та няма да я варя.

Аниев сега се сетих какво стан с оченцето

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 22:18 от mama_sancho

# 115
А аз днеска осъзнах, че нямаме  никакви блузки с късо ръкавче, а се надявам скоро да стане за тях вече...трябва да си напазаруваме скоро, барабар с летните шапки  Heart Eyes

Лекинка на всички, нещо ми се губят много хора напоследък... newsm78

# 116
Ха, добър вечер и от нас  Hug Hug Hug

Нещо тези дни не мога да сколасам да ви изчета и пиша.

И ние тази нощ ядохме без почивка, какво му стана на това човече не знам  Thinking

За анкетата - Ще ходим на планина  и  на море.  На 26 заминаваме за Велинград за 4 дни / само пробно  Wink/. Морето ще е на Бургас. Не знам дали съм писала но аз съм си бургазлийка, мъжо ме домъкна в София/ нищо, че и той е бургазлия  Wink/.Плануваме от средата на юли и целия август да сме там. Ще го топна момчето в морето задължително, но ще е след обяд и без друго обожаваме с каката да ходим да се къпем към 19:00.

За пишока - нашия също е забелен.

За багажа -  Не ми се мисли как ще го събирам. Уж колата ни е голяма/Toyota Verso/, но на мен все ми се струва, че няма да поберем всичко  Thinking

Лека нощ
  smile3524

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за малката душичка. Кураж и сили на родителите и да го преживеят

# 117
  • Варна, морето, сините вълни...
Че аз вече го обличах един ден по късо ръкавче  Rolling Eyes

# 118
Оффф, ние днес след ваксината сме просто големи мрънковци. И коликите май наистина му се завръщат със пълна сила - не може да яде като хората. Той и без това досега си яде по 10 мин., а сега ги намали на 5-6 мин. и като писне и корема му твърд като камък. А днес е акал 2 пъти. Няма обаче да давам нищо вече за колики, че таман се оттървах от запека. Дано този път не вдигне Т и утре е по-спокоен.
Работи си МЕТРО ДО ЕСПИЕСА
И ние значи ще ходим и на море. Питах педката няма проблрм:)
Моите съболезнования и много сили и оптимизъм на родителите на малкото ангелче!!!

Лека нощ! Hug

# 119
  • София
Добра ви вечер Simple Smile
По темата с багаж, споделете моля и какви предпазни средства ще вземете за бебоците - срещу комари и други гадове. То това с лекарите трябва се съгласува, де. Аз мисля да взема и за в контакта такова срещу комари, защото при баба ми е страшно, много са зли комарите, а понякога има и бълхи, та със сигурност ще взема мерки.
Една позната ми каза, че личния лекар може да даде някаква бележка (не разбрах точно  Blush) и личния картон на бебето и с това чудо може да се имунизира бебето в най-близкия ви град при друг педиатър. Аз мисля да я питам, защото планувам цялото лято да сме там и да не се разкарвам за консултациите. Вие чували ли сте за това нещо?

Общи условия

Активация на акаунт