Лошите болести подминават нашите бебоци!-Февруари 2011 - 9

• 24 652
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Mostly in my mind
     Вижда ми се още мъничка Cry.Дайте съвети.
нали писа вчера , че е 6200.  Rolling Eyes това не е добре?

# 76
Намерих една интересна статия за майките на момченца!

--------------> ЦЪК

# 77
Влизам да ви почерпя за месечинката на моето каскадьорче.Да ми е живо и здраво,много усмихнато и щастливо дете.

За анкетата- все още незнам.Ако има възможност,най-вероятно ще идем на море.Баткото беше на 6м като заведохме.Отрази му се много добре.Ходихме септември месец,когато слънцето вече не е толкова силно.

# 78
  • София
Много се зарадвах като случайно открих детски прикази на Балкантон на mp3, и отново се почувствах малка  Joy (как майка ни ни ги пускаше и ние с брат ми кротувахме:)  Много артистично са разказани  Hug http://ljube.com/278/

# 79
На мен тази статия ми се струва малко недомислена, но това си е мое мнение, виждала съм и знам до какво води занемарената грижа за тази част от тялото на момченцата в зряла възраст и дори да ме смятат за "назадничава" по думите на тази статия, ще си забелвам и това е...
П.П: Пчеличке нищо лично към теб, просто изразявам лично мнение  Peace

# 80
Йоанка, браво за находката!!! Мнохо харесвах " Лешникотрошачката" и това предизвика и любопитството ми да гледам бялета. Сега този балет ми е от любимите, както и музиката на Чайковски.

Моето дете нещо се бунтува, храни се само по 10 минути и после започва да се дърпа.според докторката е заради сополки, но аз постоянно чистя и дори при чисто носле не иска повече. Не знам какво да я правя.
А Йоанка, вчера и аз не можах да си задам въпросите на докторката. Фойдоха още пет бебета и настана една олелия- едва успяхме да разменим две думи. А си бях подхотвила списък с въпроси на дв страници newsm78

Отивам да позачистя. А следобед дме на огледи пак

# 81
  • София
Ох Иве, може заради лудницата жената да не насмага-знам ли  newsm78. И аз имам въпроси (най вече за Олеовит до кога да давам и т.н.)-да видим ще успеем ли. На една приятелка педиатърката работи с часове и така знаеш, че в еди колко си си ти и няма обърквация- който отиде инцидентно чака, аз като питах нашата тя каза нямам такава практика... newsm78
Успех с огледите- дано ти е наслука (май късмета вече е фактор) Simple Smile

# 82
На мен тази статия ми се струва малко недомислена, но това си е мое мнение, виждала съм и знам до какво води занемарената грижа за тази част от тялото на момченцата в зряла възраст и дори да ме смятат за "назадничава" по думите на тази статия, ще си забелвам и това е...

Аз също го правя, но му е толкова залепнала, че няма изгледи да го оправя и си мисля дали изобщо да го мъча?!

# 83
  • София
Здравейте! Вчера си мислех за това, че скоро ще заминаваме при баба ми и колко много багаж ще трябва да събера. По този повод искате ли да обменим инфо за това какво е полезно да вземем с нас, когато заминаваме за дълго? Аз тия дни мисля да си направя списък с най-необходимите неща, а те са толкова много.
За пишката - на Явор вече е забелена до края и съм много щастлива, защото много ме притесняваше тази процедура, но сега вече всичко е ок.

# 84

Аз също го правя, но му е толкова залепнала, че няма изгледи да го оправя и си мисля дали изобщо да го мъча?!
Аз забелвам откакто е направил 1 месец и вече половината е забелена, просто трябва да се действа по- смело. Ако мислиш, че не можеш да се справиш сама помоли таткото, макар, че при нас аз я "оправям" (той нашия татко вика "много мека бе тате не става нищо така  Laughing ) и мисля, че съм се справила добре засега Simple Smile

# 85
  • София
Ха ха ха Фентъзи  Hug- шегички пуска мъжа ти, ама не е шега  Hug
Хей я -ами всеки различно...зависи от родителя-някои са по- ''бойни''и с малко неща пътуват, някои цялата къща мъкнат- маталитет. Аз например без видеофона няма да тръгна (началото на юни ще пътувам и част от времето е съм в къщата на мъжа ми, ми свеки е много гръмогласна и няма да чуя бузко).

# 86
Hey_ya, и на мен в момента ми е болна тема това с багажа, в събота сутрин трябва да пътуваме до селото на мъжа ми за 2-3 дни защото баба му не може да пътува, а още не е видяла малкия, а там няма кой знае колко удобства и дори не знам как ще се справям с къпане, пране и т.н. Crazy Crazy Crazy направо съм в страхотна чуденка!

# 87
  • София
joana_an, аз съм от тези дето си взимат цялата къща. Ама няма как без легло, количка, дрехи, храни, шезлонг и лекарства - това са най-важните неща, без които няма как да тръгна. Смятам там на място да купя един голям леген, в който да къпя Явор, защото ако помъкна и коритото вече ще ми трябва ремарке. И това без нашите неща колелета, дрехи и т. н. Направо от сега се плаша, така че Фентъзи, напълно те разбирам. Само най-необходимото взимай!

# 88
Ние понесохме геройски ваксините, ама не можахме пусто да се разходиме пак - много силен вятър излезе... #2gunfire Иначе водих баща ми тоя т с мене да го държи... BlushНагледах се на боцкания по тези болници, слаб ми е ангела явно, смейте се ако искате,ама аз даже не гледах... Whistling Изрева само като го боцнаха двата пъти за по десетин секунди и после си се хилеше... Crazy

Даде ми някакви свещички да му сложа/Вибуркол / - едната веднага като се прибрахме я мушнахме, другата каза след 5-6 часа...сега се събужда, ще видиме дали ще е киселичка...

# 89
6 стр. - отивам да дочитам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт