MAC & Sephora - 3 тема

• 61 334
  • 634
  •   1
Отговори
# 285
Аз си носех телефоните със смс-ите, но не ми ги искаха. Може би е, защото ме познават като много редовен клиент или вече имат много хора с тази промоция и са им казали да проверяват стриктно. Истерията със смс е страшна. Вече са знае от много хора и е нормално да искат да видят. Peace

# 286
  • София
Значи може и без да показваш смс-а, така ли? Защото и на мен днес ми искаха да видят смс.

Ако си редовен клиент, не искат да виждат SMSте  Hug

Записват само номерата в една тетрадка, аз пуснах три, от личния, служебния и от телефона на детето, никой не ми е искал телефона да го гледа.

# 287
Някой ако е ходил днес кои от сенките на Chanel са останали?

# 288
Видях новата колекция на Мас. Разкошни, тъмни, есенни цветове. За мен са прекалено тъмни, а и си имам всичко, но обмислям няколко неща. Heart Eyes Двете палитри са просто страхотни. Лаковете също са хубави.
http://www.temptalia.com/mac-me-over-overall-recommendations

# 289
  • София
Някой ако е ходил днес кои от сенките на Chanel са останали?
Имаше 4 цвята, липсваше No 83 Illusoire, който аз търсех.

# 290
Ще оставям милото без телефони тези дни, отстъпките са на неговите  Laughing

# 291
И аз този цвят си бях харесала на Chanel. А новата колекция на МАК в магазина ли е вече?

# 292
ще има пак павилион на Шанел пред Сефора от 15.09 така, че зареждането ще е стабилно и гримьорката на марката ще е там

# 293
  • София
Последна информация, дами  Grinning - вече няма в наличност зелените и лилавите сенки на Chanel (но ще зареждат де  Simple Smile ) . Така, благодарение на симпатичния консултант се сдобих със зелени, розови и черни сенки, едно матово червило и черната перла(лак) - всичко от Шанел. Заради тези   sms-и  се наложи  Twisted Evil да се сдобия и с четворката сенки (Таити) на Cargo.

# 294
Всеобщата ни любимка Лиза Елдридж, за есенната колекция на Шанел. Много хвали и сенките Heart Eyes
http://chanel-confidential.chanel.com/en_GB/#/collection/50/119

# 295
Всеобщата ни любимка Лиза Елдридж, за есенната колекция на Шанел. Много хвали и сенките Heart Eyes
http://chanel-confidential.chanel.com/en_GB/#/collection/50/119

Аз успях да се доредя до лилавите, сега искам и още едни. Laughing

# 296
Какви пари са тези сенки на Шанел и могат ли да се закупят по-изгодно онлайн?

# 297
58 лв. не могат да се купят онлайн и няма да могат още дълго.

# 298
И съветвам мацките, които са успяли да ударят намалението да си купят от сенките сега, защото вече се предвижда цените им в ebay да се вдигнат главоломно, след изчерпването им в магазинната мрежа.
Прити Шоп би трябвало вече да са заредили колекцията Grinning

# 299
  • София
В ebay в момента има от сенките, но излизат доста по-скъпо - естествено, че проверих първо там  Simple Smile .
В Карина също очакват зареждане - към края на месеца.
Дени   bouquet - ще ти звънна

Общи условия

Активация на акаунт