MAC & Sephora - 3 тема

• 62 163
  • 634
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,кога излиза Фешън Флауър?И какво сте си харесали от нея? Grinning

Мисля, че юли вече ще я имат. Искам задължително beauty пудрите и 2-3 сенки.
А ружа от Сърф Бейби също се оказа хубав и не чак толкова оранжев, колкото си мислех.
Но и той беше свършил. Въпреки това пак съм доволна, защото от самото начало исках само бронзиращата пудра  Flutter

# 76
  • USA, Steak State
Хвърлила съм око на това:
http://www.maccosmetics.com/whats_new/5124/index.tmpl

# 77
Това е страхотен продукт  Peace И аз искам да си взема една такава пудра.
Имаше я в Venomous Villains колекцията, малко ме е яд, че не я купих тогава в готината кутийка Tired

# 78
Аз пък съм си набелязала това-

# 79
  • USA, Steak State
Поръчах цвят Truth & Light и тази минерална пудра http://www.maccosmetics.com/product/shaded/869/1685/Mineralize-S … nLoose/index.tmpl

# 80
Струва толкова в САЩ. Там винаги е по-евтино. Нашите цени са точно същите в евро както в цяла Европа. Първоначално за проби са били леко по-ниски, но сега са уравнени. На мен не ми допада, че цените са лимитираните колекции винаги варират. Не са като на обикновените колекции, а винаги са различни и винаги все по-високи.

Денси, това съм го пропуснала и изживях лек шок!  Mr. Green

А какво ще кажете за пудрите на Сефора? Допадна ми, че са около 30 лв повечето!  Mr. Green
Но дали стават?  Rolling Eyes

# 81
Кое си пропуснала не разбрах?
Пудрите на Сефора не са добри. Peace

Момичета, стана ми интересно защо купувате толкова много пудри от лимитираните колекции, бронзиращи, матиращи? Какво ги правите? Те са големи и нямат свършване.

# 82
  • USA, Steak State
От колекции купувам само когато нещо е много на сметка / както комплекта 5бр пигменти зимата/ или просто го няма в редовната серия. Като цяло рядко ме грабва нещо. Още не мога да прежаля Cham Pale четворката сенки. Много ме е яд, че не ги купих.  #Cussing out

# 83
Аз лично се гримирам абсолютно всеки ден и то доста силно. Всичките неща си ги ползвам, а и честно казано се радвам, че ще ги имам с години Grinning Никога до сега не ми се е развалял грим (като сенки и ружове например).
Истината е, че най-голямата ми мания са ружоре и бюти пудри. Почти от всяка колекцията купувам главно тях.

# 84
  • при морето
Момичета,помогнете-имам проблем с пигментите на МАС.Нанасям ги с пръсти,както досега винаги съм нанасяла всичките си сенки...С пигментите обаче е различно-напластяват се и трябва да отнемам,не знам как да обясня.Сигурно има трик.Обяснете ми!!! ooooh!

# 85
  • USA, Steak State
Пигменти само с четка съм нанасяла досега. Пробва ли с четка?

# 86
Само с четка и то качествена се нанасят добре пигментите на Мас.

# 87
Това е страхотен продукт  Peace И аз искам да си взема една такава пудра.
Имаше я в Venomous Villains колекцията, малко ме е яд, че не я купих тогава в готината кутийка Tired

Извинявай тази пудра с блясък ли  е?

# 88
Да, тази, която пробвах Truth & Light имаше блясък. Но седеше просто страхотно.

# 89
  • USA, Steak State
Тя Жаки ти е отговорила вече. Аз имам бронзант със златист блясък и реших сега нещо по- дискретно да си взема. Предполагам, че на деколте и рамене ще стои страхотно също. Чакам в четвъртък да ги получа нещата. Много ми е Х за тази минерална пудра. Исках нещо пресовано, но нямат- по- лесно се нанася от прахообразната.

П.С. Искам да си взема от тези сенки, които са купуват по единично и си ги слагаш в палитра. До тук съм харесала само 1 цвят обаче. Поне още три трябва да си харесам. Някоя от вас имаща от този вид сенки- търся бежаво, телесно, розаво-кафеникаво. Всички с блясък. Помощ! Гледах доста суатчес в нета, но ме заболя бързо глава.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт