MAC & Sephora - 3 тема

• 62 161
  • 634
  •   1
Отговори
# 15
Имам ружове на Сефора, цветовете ми харесват, но сколо след като ги сложа, остава неравномерно като на петна. След около час няма и следа от руж.  Rolling Eyes

# 16
Днес се сдобих с това

Courage,четката е същата обемна като на Диор, сравних ги сега,само дето ефекта е по-добър от Диор.Без извивачка извива много добре миглите и не цапа,обема също е супер.Това ми е първа спирала на МАC,консултантката ми я препоръча.Не съжалявам,че и се доверих

От близо година ползвам кремообразния вариант,който се нанася с четка.Сега реших cTика да си купя,че е удобно за ползване наваH,страхотен продукт

# 17
Колко парички беше спиралата? Grinning

# 18
17,50 евро.Това е цена в Германия,предполагам е по-евтино от България

# 19
  • София
Happy-happy, благодаря! Ще я погледна, непременно.  Hug

NYX, не съм виждала в нашата Сефора.  Thinking

# 20
  • София
Момичета, имам руж Miss Behave от колекцията Quite Cute. Купих го без да съм го пробвала. Хич не ми стои добре. Ако някоя от вас има друг цвят от същата колекция и иска да си ги разменим, нека ми пише. Моят руж е ползван 2 пъти, ето го:
http://prikachi.com/images.php?images/27/3361027c.jpg

# 21
Когато NYX и Stila се помъдрят на нашите витрини, ще вдигна купон у нас Simple Smile Няма ги Sad

# 22
Голямото очарование на Сефора  е не толкова в тяхната марка, а в другите марки, които събира под  един покрив -  NARS, Make up for ever, Too faced, Benefit, Urban Decay  и т.н. За съжаление те все още не се предлагат в България. За пазаруващите онлайн обаче, наскоро видях, че feelunique.com  предлага нещата на Benefit, както знаете с безплатна доставка до БГ. Доста се питта за подходящ продукт за скулптуриране, ето това е просто абсолютно перфектно, матов бронзър, без оранжеви тонове, без да стои като нацапано, подхожда на всеки тон кожа, идеалният продукт за целта е.

И копирам малко от поста си от друга тема, мисля че малко хора пишат и там.Актуален бронзов грим за лято 2011, със тюркоазен акцент. Имам чувството, че всяка марка е пуснала по нещо на тази тематика.

# 23
Толкова ме е яд, че няма MUFE в България, лошото е, че и да поръчаш няма как (в ebay има малко неща и или не шипват до БГ, или цената е колосална)  Crossing Arms

MissNellie, какви са ти впечатленията от MUFE Face & Body фдт?

# 24
Мен много ме е яд, че нямаме тук нещо като BirchBox! Ако имахме щеше да е супер!
Значи да ви питам кажете ми някоя палитра от Сефората, която наистина да си заслужава, че утре ще ходя до там и искам да не се въртя като муха без глава Grinning хихи

# 25
Аз да се похваля,че днес бях първата закупила продукт от Сърф бейби,още ги подреждаха нещата.Плюс това си взех страхотна четка на Сефора,точно такава търсих от много време.Ето ги нещата-

newsm03

# 26
И аз гледах Surf Baby днес и са много готини наистина. Не се реших да си взема обаче. За сметка на това се сдобих с червило - Angel и кремообразен руж - Ladyblush. Страхотни са. Взех си ги от мола на Цариградско. За първи път ходя там и съм очарована. Момичето беше много любезно, без да е нахално (и беше много красива).

# 27
  • София
Surf Baby, наистина е уникална колекция, обмислям закупуването на пигментите и двата сета са страхотни!

Само ружа на който бях много навита, не ми допадна, мнооооого е оранжев Sad

# 28
  • София
Stardust*, изпразни си отново кутията!  Praynig

# 29
Днес разгледах пордобно новата колекция на Мас и за мой късмет нищо не ме впечатли, така че да го пожелая. Има хубави неща, но цветовете се повтарят. Ружа наистина е прекалено оранжев, а червилата този път никак не ме грабнаха. Пудрите са добри, но който си няма бронзиращи такива. Най-доброто в колекцията са металните пигменти и цената им е добра за 4 броя. Но са супер метални, супер блесятщи, супер вечерни и задължаващи. така не можеш или поне аз не бих се гримирала през деня. Имам доста подобни и ще се въздържа и от тях. Тюркоазените сенки са страхотни, но миналогодишните от лятната серия са по-хубави, защото са леко по-сини и наситени.
Наистина се радвам, че не ме грабват, защото давах доста време страшно много пари за продукти на Мас, който сега си ползвам с кеф и няма нужда от нови.

Гримирах се и с едни мечтани оранжеви сенки от минала колекция, за който много съжалявах, че не съм купила и за моя изненада хич не се възприех с такъв цвят. Отпаднаха ми мислите и за тях.

Общи условия

Активация на акаунт