MAC & Sephora - 3 тема

• 62 167
  • 634
  •   1
Отговори
# 540
Тя и blot пудрата изглежда така....и за това ми беше интересно да не е един и същи продукт Thinking

# 541
Да се похваля и аз. Пристигнаха червилата ми (Viva Glam V  и On hold) и минерализирания скинфиниш (натурален), за който вчера си купих нова четка - powder brush на Ecotools.   Heart Eyes

# 542
# 543
Да, различни продукти са, но по описание са доста подобни.
Моята блот пудра е на привършване и може след това да пробвам тази.

# 544
Преди малко бях в МАС - заредили са синди шерман колекцията, Жаки май я чакаше.. сенките, тъмната четворка са страхотни Crazy..

# 545
Преди малко бях в МАС - заредили са синди шерман колекцията, Жаки май я чакаше.. сенките, тъмната четворка са страхотни Crazy..
Имат я вече 2-ра (ако не и 3-та Thinking ) седмица. Аз отдавна накупих всичко,  което исках Simple Smile

# 546

Вече съм горд притежател на това.  newsm76
В Сефора са докарали палитрите на Ърбан,има 10 (вече 9) от тази и 10 от Нейкид. Peace

# 547
  • София
В Сефора са докарали палитрите на Ърбан,има 10 (вече 9) от тази и 10 от Нейкид. Peace

Колко струва, нали в нашата Сефора  Hug

# 548

Колко струва, нали в нашата Сефора  Hug

И аз тъкмо исках да питам, но за Naked   bouquet

# 549
  • София
В нашата, в нашата - 94лв е.
Naked май е 78 лв.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 09:29 от Pampita

# 550
Да,толкова са,от нашата Сефора.Между другото ми казаха,че ще гледат колко бързо ще се продадат.Дали има шанс да почнат да вкарват Ърбан Дикей у нас? Praynig

# 551
  • София
Ето един сайт от който може да се поръчва UD,Nars,Opi. Доставката е безплатна.

http://www.hqhair.com/health-beauty/brands/urban-decay.list?pageNumber=1

# 552
Stardust, честита палитра Hug Много е хубава!
Аз хем искам Naked, хем знам, че не ми трябва....пуста алчност
Имам заместители на MAC за почти всичките цветове. Време е да докарат UD при нас за постоянно.

# 553
То хубавото на Нейкид е,че е много удобна за пътуване,понеже всевъзможни неутрални цветове са ти в нея и нямаш нужда от почти никакви други. Иначе на МАК аз имам само 1 сенки засега,нещо не мога да реша кои да си взема,дето наистина да си струват. newsm78

# 554

Аз хем искам Naked, хем знам, че не ми трябва....пуста алчност

Ох, и на мен не ми трябва, но се пречупих още тази сутрин. Така като се вдигне шум за нещо и не се успокоявам докато не го докопам Crazy  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт