LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
бях писала че получих тази ленена рокля, цвят шоколад.

http://www.laredoute.fr/vente-robe-lin.aspx?productid=324193138& … =1&pos=17_n_n

Днес бях с нея. Искам да кажа е че е Страхотна!!! Много хубава дреха! За тези които обичат лен я препоръчвам горещо. Само по-високите да внимават че ще идва по - къса малко отзад. Може да се носи и като рокля и като туника с тесни дънки например!

Какво ще кажеш за размера? Уголемена ли е като повечето ленени дрехи?

Аз от laredoute винаги вземам нагоре 40, а надолу 38 и винаги уцелвам. Тази рокля я взех 40 и размерът е ок според мен. Стои така по-свободно като на снимката. Аз съм с по-голям бюст и не ми опъва. Според мен си отговаря.

# 286
  • София
Гледам анкетата ,която Евка пусна и се чудя  newsm78 - Как бе хора не помните какво е ЛР ,а влизате и четете темата .
Аз примерно откакто смениха условията не съм пуснала нито една поръчка (преди това поне по една седмично). Дори и вълшебните кодове не ме изкушиха. Просто следя за отзиви и ако има някакво страхотно, невероятно и умопомрачително намаление на 22-ри ще се прежаля да пусна една поръчка. После чак догодина на следващите намаления.
А англичаните може и да не са по-стока от французите, но ларедутските дрехи са с доста по-ниско качество от некст, маркс§спенсър, мадъркеър и т.н. А в ибей спокойно може да си купиш дрешки по една-две лири.

Всички момчешки блузи с къс ръкав, които купих още докато беше студено вече са криви и избелели. Малкия ги е обличал по два пъти, а вече приличат на дрипи. Имаме с хамелеончето на тениска и потник, с буквата W в два цвята и с някакво камионче от по-стара колекция. Всичко вече е леш  Tired

# 287
  • София
Е, хайде! До февруари по една поръчка седмично, сега ни една Crossing Arms Не, че не поръчваш, а ми стана чудно за колко време "прозря", че Ларедут продават боклуци newsm78
Ние имаме същите тениски и потници- ми....страхотни са!
Явно Вие не си"спомняте" какво е Ларедут,пък на 22-ри ще се спомните Sunglasses Laughing

Това по повод, че и на мен ми стана интересно, на кои, Ларедут им е изчезнал като спомен Whistling

# 288
  • София
Е, признавам, че третата опция я сложих с умисъл. Предвиждах даже повече хора да са я отбелязали....за спорта, на инат или както там се чувстват.  Mr. Green
Но стане ли дума за сравняване на Ларедут с Ибей...не мога да се съглася! Нагледах се и се начетох на оплаквания от скъсани, носени, мръсни и какви ли още не дрехи "за по 1-2 лири" , че и за доста повече Stop Ами доставката от по 3-4 лири за всяко парцалче? Нея не я броим, така ли? Че по намаленията в Лр има за 1 евро и блузки и блузета, че и по 3 броя за 1 евро имаше... 2 сезона яко носене, зимата като долни ги носеше потниците синът ми. Нищо им няма, нито са мръднали, съвсем леко избелели...
Естествено, че всеки има право на мнение, но пречупено през призмата и така поднесено е меко казано подвеждащо. Защото аз примерно не се влияя особено от мненията в темата, защото съм се убедила, че са субективни. Но има доста хора, които биха се повлияли от такова мнение и биха се възпрели да поръчат едни наистина хубави, качествени и изгодни дрешки за детето си. Аз сравнявам с дрехите и цените в българските магазини.... ooooh!

# 289
А,и аз не съм съгласна за дрехите от Ларедут,всичко е страхотно и няма избеляване или нещо друго и двете деца обличам предимно от тук,втора година.

# 290
  • София
Дрехите с марка ларедут ми е ясно, че са боклучави от първата ми поръчка. Това не ми пречи да си взимам потници и тениски за вкъщи и на малкия за ясла. Не съм очаквала чудеса от тениски за по 5-6 лв, но поне по 5 обличания да изкарат.
Иначе към стоки на адидас, бельо на ДИМ и Триумф, както и по-скъпото спално бельо нямам забележки. С новите условия тези стоки ми станаха неизгодни. А с посредници даващи информация за дейността си само във фейсбук не мисля да се занимавам.
А и ще се съгласите, че за момче 105-106 см няма нищо интересно. Или поне аз не откривам.

П.П. В ибей има много неща с безплатна или символична (под 1 лира) доставка до Англия. А за 450 покупки имам  една неуспешна и две непристигнали, за които ми върнаха парите. Не мога да кажа същото за ларедут, когато ми изпратиха един вместо два панталона и не ми възтановиха сумата от 30 евро. Както и да е, обещавам да не разводнявам темата повече и ще се обаждам само като имам инфо за някой арткул.  Hug

# 291
  • София
Само да вметна, че превозвачите си имат сайтове Rolling Eyes За какъв ФБ говорим newsm78

# 292
  • София
Дрехите с марка ларедут ми е ясно, че са боклучави от първата ми поръчка. Това не ми пречи да си взимам потници и тениски за вкъщи и на малкия за ясла. Не съм очаквала чудеса от тениски за по 5-6 лв, но поне по 5 обличания да изкарат.
Иначе към стоки на адидас, бельо на ДИМ и Триумф, както и по-скъпото спално бельо нямам забележки. С новите условия тези стоки ми станаха неизгодни. А с посредници даващи информация за дейността си само във фейсбук не мисля да се занимавам.
А и ще се съгласите, че за момче 105-106 см няма нищо интересно. Или поне аз не откривам.

П.П. В ибей има много неща с безплатна или символична (под 1 лира) доставка до Англия. А за 450 покупки имам  една неуспешна и две непристигнали, за които ми върнаха парите. Не мога да кажа същото за ларедут, когато ми изпратиха един вместо два панталона и не ми възтановиха сумата от 30 евро. Както и да е, обещавам да не разводнявам темата повече и ще се обаждам само като имам инфо за някой арткул.  Hug

На вкус и цвет, товарищей нет! Peace
Имат сайтове превозвачите, не са само във ФБ, да не би английските превозвачи от небето да са паднали и дейността им да е потръгнала по мед и масло от първия ден?!

Синът ми е 110 см. и има вече 3-4 чифта панталонки и бермуди и 7-8 тениски, от които съм супер доволна! Включително и вчерашната ми придобивка, и съм сигурна, че ще си ги износи този сезон, без да прилича на дрипаво детенце!  Grinning

# 293
  • София
Гледам анкетата ,която Евка пусна и се чудя  newsm78 - Как бе хора не помните какво е ЛР ,а влизате и четете темата .

Всички момчешки блузи с къс ръкав, които купих още докато беше студено вече са криви и избелели. Малкия ги е обличал по два пъти, а вече приличат на дрипи. Имаме с хамелеончето на тениска и потник, с буквата W в два цвята и с някакво камионче от по-стара колекция. Всичко вече е леш  Tired

Няма да започвам излишни спорове за качеството на дрехите в ЛР.Ще кажа само ,че наистина има болкуци от 1Е от женските дрехи ,но в никакъв случай това не са детските им дрехи .Това е албумът ми от ЛР :
http://tedichka07.snimka.bg/other/laredut.444546.22817139

Смело мога да заява ,че детските дрехи не са мръднали след носене или пране.

п.п. Посресниците вече имат сайтове,не са само във ФБ.А относно Франсето бг - Дани Крумова пише и в тази тема.
Приятно пазаруване от ЛР или от другите сайтове !

# 294
Минавам само да туширам спора-и двете страни са прави Wink над 3 г. пазарувам-има добри попадения,и разочарования.На татко едни блузки с якичка-избеляха от първото пране,както и 2 ч. панталони също.Но никога не съм виждала сайт,който продава чаршафи с калъфка за 1 евро,пердета 4 м. с бродерия за 1 евро.Центови цени не коментирам,тъй като ги проспах  Mr. Green

Не се връзвайте на анкетата,аз също гласувах с последната опция Wink От как промениха правилата,сефте пуснах с превозвач.Но ще ви наглеждам по намаленията  Laughing Нека темата остане полезна за всички,без излишни дрязги . Hug

# 295
  • Бургас
Здравейте,
Имам артикул, който ми е отказан и сега стои в рембуса.Плащала съм през пейпал и разбрах че трябва да ми възстановят сумата в картата.Въпроса ми е аз ли трябва да им пиша за да ми върнат парите или от ларедут автоматично ги възстановяват. Какво се прави в такива случаи?

# 296
  • Пловдив
Е,не мислех да отговарям на Теди и на Ивето,ама вече се оспамихме темата.Аз гласувах ,че предпочитам баткото с буса,щото ми е по-лесно.Колкото до дискриминацията-аз продължавам да твърдя ,че бг пазара е дискриминиран.Условията за Европа са едни ,за нас други.Ето точното тълкувание на думата "поставям в неравно положение, като ограничавам правата".Пак казвам това е тяхно право ,но можеше да махнат думичката Европа и да си изброят страните.
Колкото до качеството-рядко съм попадала на некачествени дрехи ..Имам обаче и разочарования-няколко детски блузи след първото пране се разкривиха и избеляха все едно с белина съм ги поливала.Но без това не може

# 297
  • Балчик
И аз гласувах с последната опция и ще задоволя нечие любопитство като поясня: току-що влизам в темата от година насам и видях анкетата, съответно гласувах. За новите условия знам отдавна. Влязох, за да видя кога евентуално ще има намаление, въпреки че не съм сигурна, че и тогава ще пазаря.
Относно качеството, много отдавна е коментирано в предишни теми, че в Ла редут има всякакви дрехи, коментариите са излишни. Например някои си спомнят долнищата Адидас за 1 Е- няма такъв боклук. Laughing

# 298
  • Сандански
 Съжалявам за spam2 , но момичета не мисля, че трябва да пълним темата с това кой с каква опция е гласувал и на кой дрехите са се изкривили или избелели....
Аз лично пазарувам от две години от Ларедут и да Ви кажа нямам почти дрехи купени от Бг и никога не си позволявам да пълня темата с излишни коментари, пиша само когато ме интересува нещо конкретно... Всеки си има право на избор дали да пазарува или не и никой не задължава другия да харесва това, което той е харесал Wink
Стана малко дълго, но не се стърпях

п.п. Едно огромно БЛАГОДАРЯ   bouquet за момичетата които поддържат двете теми, тази и другата за кодовете!

# 299
Здравейте!  Hug Този анцуг на Пума http://www.laredoute.fr/vente-survetement-veste-et-pantalon-100p … =3&pos=12_a_n 
някой получил ли го е? Отзивите за него какви са и как е като размер, отгаваря ли си точно? При височина 186 см. кой ще трябва да вземем 180 или 186 дали е уголемен както Adidas Riso?   bouquet

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 22:56 от beni94

Общи условия

Активация на акаунт