LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • иска ми се Варна през лятото
Здравейте момичета, харесах си една шевна машина, някоя от вас дали е поръчвала такива по-големи уреди, да знам дали да се пробвам или не-позволява ми да си я сложа в кошницата, няма камионче - според мен би трябвало да ми я пратят, ама да не е като хлебопекарната  newsm78   bouquetБлагодаря !

Не знам за машините, ама Доставката ти ще е олеле! Дай линк да видим защо нямаш камиончета  Rolling Eyes

# 31
  • Габрово
Ето го линка - http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-coudre-mecanique-traditi … mp;prodsize=99999, а кога ще разбера че доставката ми ще е "олелее"-аз мисля направо до БГ да я пусна и си ми слага 5.95, в последствие ли ще ми я увеличи.....

# 32
  • София
Ето го линка - http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-coudre-mecanique-traditi … mp;prodsize=99999, а кога ще разбера че доставката ми ще е "олелее"-аз мисля направо до БГ да я пусна и си ми слага 5.95, в последствие ли ще ми я увеличи.....
Направо до БГ ще ти е + 60лв(грубо) за доставка ooooh!

# 33
  • Сливен
при мен като я вкарам в кошн.(шевната маш.)и ми изписва че за 5 год.гаранция още 39евро начислява  newsm78 май е задължителна
редактирам се -от кошницата може да се изтрие гаранцията(39евро) и минава на 2 стъпка

# 34
Момичета излиза ли ви опция за плащане с Пейпал?
Налисала съм данните на превозвача, а не мога да платя с Пейпал!  newsm78

Предварително   bouquet за отзовалите се.

# 35

Току-що пробвах - да, излиза ми ПП......Провери си отново дали всичко ти е точно.......Презареди страницата, пробвай с друг браузер......

# 36
Някой може ли да ми каже къде да намеря посредници за поръчка от София, че сама не мога да се оправя ?  newsm78 Thinking

# 37

Току-що пробвах - да, излиза ми ПП......Провери си отново дали всичко ти е точно.......Презареди страницата, пробвай с друг браузер......

Вече стана! Grinning
Имах артикул, който ще е наличен след седмица, след като го изтрих излезе и ПП.

# 38
Някой може ли да ми каже къде да намеря посредници за поръчка от София, че сама не мога да се оправя ?  newsm78 Thinking

А първия пост на тази тема видя ли? Там се намира отговорът на въпроса ти......

# 39

А първия пост на тази тема видя ли? Там се намира отговорът на въпроса ти......

За Бога хора ,четете...

# 40
Aко я пуснеш с посредник попитай предваително колко ще ти струва, това  описано в условията им.
---
Ева,  bouquet

# 41
Здравейте момичета, харесах си една шевна машина, някоя от вас дали е поръчвала такива по-големи уреди, да знам дали да се пробвам или не-позволява ми да си я сложа в кошницата, няма камионче - според мен би трябвало да ми я пратят, ама да не е като хлебопекарната  newsm78   bouquetБлагодаря !

по време на зимните намаления си поръчах парочистачка, пристигна супер бързо с днл, в сравнение с останалите неща от поръчката.
според мен не би трябвало да има причина да ти я откажат, а и като я гледам не е нещо голямо и супер обемно нещо  Peace

# 42
Вижте какво писмо получих от ФРАНСЕТОБГ :
Здравейте,

Днес е пристигнала пратка на нашия адрес, която е трябвало да бъде платена. Не сте ни информирала за подобно нещо. Не предлагаме заплащане на пратки при получаване, затова пратката Ви е отказана.

А пък в суивито ми ,както и в потвърдителния мейл от ЛР,си пише,че плащането е с карта,поръчката е на 6-та стъпка  smile3514 , парите са си ми  в картата, не са блокирани - някой случвало ли му се е нещо подобно???

# 43
На  мен едната ми поръчка така си  остана на 6 стъпка.Сега чакам са видя дали ще я получа.
Еве!   bouquet

# 44
Вижте какво писмо получих от ФРАНСЕТОБГ :
Здравейте,

Днес е пристигнала пратка на нашия адрес, която е трябвало да бъде платена. Не сте ни информирала за подобно нещо. Не предлагаме заплащане на пратки при получаване, затова пратката Ви е отказана.

А пък в суивито ми ,както и в потвърдителния мейл от ЛР,си пише,че плащането е с карта,поръчката е на 6-та стъпка  smile3514 , парите са си ми  в картата, не са блокирани - някой случвало ли му се е нещо подобно???
Поръчката да ти е под 10 евро?

Общи условия

Активация на акаунт