LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Да се запиша в темата.
Чакам си мечтания гащиризон, поръчан с кодче, благодарение на Мама Цоцоланка Heart Eyes

# 46
Не,18 и нещо евро е?Ще чакам.... Weary  Дано после да се радвам....

# 47
Моля, ако някой е получил това панталонче, да даде размери на ръст 86 или 94!

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-retroussable-enfant-fille … =4&prodsize=0

# 48
Мнение за този сутиен http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-coton.asp … =8&prodsize=0

На  мен едната ми поръчка така си  остана на 6 стъпка.Сега чакам са видя дали ще я получа.
Еве!   bouquet
На мен едната ми поръчка беше на стъпка 6, а сега пише, че е non distribué, а вече е получена на френския адрес  Peace

# 49
Да се запиша в темата.
Чакам си мечтания гащиризон, поръчан с кодче, благодарение на Мама Цоцоланка Heart Eyes
Алекс 1  за дънковия ли говориш ?
и аз много го искам  Praynig кажи как го намали ?

# 50
За него точно.
С "вълшебно кодче" от намаленото 19.96 евро, сложих един сутиен за 32 евро и една детска тениска за 6.90. Така гащеризонът стана 8 евро и малко, а цялата поръчка - 17 евро с БД до френски адрес и подарък. Транспортът от Франция до БГ е 4.27 лв. за цялата поръчка.

# 51
  • София
Не,18 и нещо евро е?Ще чакам.... Weary  Дано после да се радвам....
Покажи си потвърдителния мейл, както и скрийншот на суивито.
Дали някъде там не пише A LA LIVRASION? Да не би да е разделена поръчката?  newsm78

# 52
Уффф, не знам какво да правя вече, поръчката ми си седи на първа стъка от 15ти и това е...
реших да пусна една поръчица с вълшебното кодче, което налучвах 3 дена...
Писах им, преди обяд на ларедут- нямам все още отговор...пък днес успях да налучкам още едно вълшебно кодче и искам да си пусна същите неща пак, ако няма да ми фактурират първата поръчка, докато още действа кода и разбира се докато някой не ме изпревари  Peace

# 53
  • София
Уффф, не знам какво да правя вече, поръчката ми си седи на първа стъка от 15ти и това е...
Писах им, преди обяд на ларедут- нямам все още отговор...пък днес успях да налучкам още едно вълшебно кодче и искам да си пусна същите неща пак, ако няма да ми фактурират първата поръчка, докато още действа кода и разбира се докато някой не ме изпревари  Peace
Ако този код ти се хваща на същия акаунт, поръчвай смело отново!
Ако ли не, изчакай и утре и им пиши да ги питаш дали има регистрирана поръчка.  Peace

# 54
Ако този код ти се хваща на същия акаунт, поръчвай смело отново!
Ако ли не, изчакай и утре и им пиши да ги питаш дали има регистрирана поръчка.  Peace
Добре, така ще направя  Confused
Благодаря   bouquet

# 55
  • София
Моля, ако някой е получил това панталонче, да даде размери на ръст 86 или 94!

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-retroussable-enfant-fille … =4&prodsize=0

Имаме 86 р-р-страхотно е за пролет-лято и е с възможност за регулиране на талията Peace Утре ако не е късно ще ти сваля размери.

Имам питане:
харесаха ми още няколко дрешки за малката за есента. Обаче гледам, че размерите на повечето артикули скачат от 2г. направо на 4 г. после, а тя есента ще стане на 2г. Памучните пуловери например се свиват (от опит знам) и се чудя какъв размер да взема за есента след като няма среден размер (за 3г.)??? Посъветвайте ме моля !

# 56
  • София
    Зависи от детето - дали е слабо или по - едро и най - вече от ръста. Аз напоследък взимах по-големия размер и не са грозно широки, макар че децата са нормални към слаби. Единствено ръкавите са по - дълги, но най вече се ориентирай по ръста.   bouquet

# 57
  • София
Петифурче, как е детенцето? Моята кльоща(момче), на 4 носи едни дънки 94 ръст.....
Според мен, момичешките дрешки са с една идейка по-малки от момчешките. Прецени си просто по детенцето Peace

# 58
  • София
Малката е нормална към слабичка, но на ръст е вискокичка- 86 см е сега още и затова се чудя дали ще стане за 4г. да поръчвам пуловери newsm78

А отзиви за тези дамски бермуди- умалени, уголемени? Качество? Благодаря предварително!
  http://www.laredoute.fr/vente-short-en-lin.aspx?productid=324169 … =2&prodsize=0

# 59
Здравеите момичета! Чудя се, ако поръчам тази горница дали ще пристигне http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee.aspx?productid=324166 … amp;source=search
защото имам два неуспешни опита да поръчам нещо на Найк  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт