LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
О, супер, а имаш ли реф. им номер, че тъкмо глася една поръчка с вълшебно кодче, ама нещо в каталога не ги виждам тези бермудки.

Поръчката е пусната още, когато ВК ловеше неща директно от сайта. Не им знам референтния.

Здравей мама , по принцип реф номера ги има на фактурата...

# 256

Язък.....Не съм смятала, че може да потрябва, ако вчера бе този разговор - все още можех да извадя фактурата от кофата за боклук........

# 257

Язък.....Не съм смятала, че може да потрябва, ако вчера бе този разговор - все още можех да извадя фактурата от кофата за боклук........

аз моите ги пазих доста време по намаленията.... Laughing
колко поръчки пуснах още .... ooooh!

# 258

Не си споделяла тук.......Че да намажем и ние Crossing Arms......Нищо....идват нови намаления, ще те чакаме в сила, нали? А и знам,че Евка също ги чака тези бермуди - аз от нея ги откраднах - та тя е прибрана(за разлика от мен) - вярвам,че тя ще даде референтния на бермудите.........

# 259

Не си споделяла тук.......Че да намажем и ние Crossing Arms......Нищо....идват нови намаления, ще те чакаме в сила, нали? А и знам,че Евка също ги чака тези бермуди - аз от нея ги откраднах - та тя е прибрана(за разлика от мен) - вярвам,че тя ще даде референтния на бермудите.........

Референтните номера могат да се видят и в суивито, но след като артикула е вкаран от сайта, този референтен ще върши ли работа? Нали в каталога са различни референтните, или аз нещо не съм разбрала  Blush

П.П. Мама, аз имах предвид, че хартиената фактура и тази в суивито, би трябвало да съдържат една и съща информация. А също и че от фактурата референтния върши работа само, ако артикула е бил вкаран по референтен, а не от сайта.  Peace

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 12:43 от mama mravka

# 260

e kak да не съм споделяла, и не само аз ,колко момичета и линкове имаше и реф номера.... Rolling Eyes

# 261

Референтните номера могат да се видят и в суивито, но след като артикула е вкаран от сайта, този референтен ще върши ли работа? Нали в каталога са различни референтните, или аз нещо не съм разбрала  Blush

Правилно си разбрала, не върши работа номера от суивито.....

BERMUDA
Coloris : DENIM BLANC
Taille : 162
Ref : 9717730
Quantitй : 1
Vendu et expйdiй par :
La Redoute

Не знаех,че може да има такъв интерес към бермудите, иначе бих запазила фактурата.....Принципно аз не ги пазя, веднага ги хвърлям, но както писах и по-горе - ако все още на някой му върши работа референтния от фактурата - Евка ги поръча също и тя ще го даде вярвам, когато ги получи.........

Пък дано ни зарадват по намаленията  с тяхно намаление. Сега ги взех на 5Е........И да, ако знаех,че ще ми харесат толкова - щях да поръчам и в друг цвят. Но уви, след дъжд качулка...То човек ако знае.....Но от друга страна - все пак колекция от бермуди не исках да правя, идват и чакам намаленията вече, пък дано там има и други интересни попадения! Peace

Стига спам от мен за днес!

Да, Буба, дано се споделя и занапред линкове и референтни......Не само от теб, но и от другите момичета....

Допълвам се - ето референтния от каталога на същите бермуди -

Bermuda enfant fille ado
LA REDOUTE CREATION
Ref :9685472
Vendu et expйdiй par :
La Redoute
En stock

но....идват на редовната цена от сайта.....Та предполагам,че това е бил и рефернтния във фактурата ми

Сега, с ВК е изгодно от сканирания каталог от другата тема. Щом ги няма там - значи не може да се намалят добре........

Да, бермудите се хващат по втория номер и идват някъде около 10,40Е.....Ето една примерна комбинация с ВК - без да съм ровила за още по-добра комбинация, просто за проба, на прима виста.....

T shirt manches courtes uni ou...
LA REDOUTE CREATION
Ref :4396928
11,70 €
(3x3,90 €)
-6,58 €
3 articles а 20,00€ REPARTI

5,12 €

Bermuda enfant fille ado
LA REDOUTE CREATION
Ref :9685472
23,90 €
-13,42 €

20,00€ REPARTI

10,48 €

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 13:12 от Мама Цоцоланка

# 262
  • София
Благодаря много все пак.
Аз намерих референтния от един пост на Ева, но не успях да ги намаля с вълшебния код.
Вече пуснах поръчката, ще ги дебна по намаленията. Peace

# 263
Някой има ли тези рокли да каже дали са умалени.Нося 38 и съм с бюст 91-92. Моля за отговор!
http://www.laredoute.fr/vente-robe-chemise-en-popeline-stretch.a … =1&pos=17_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-robe-chemise-pressionnee.aspx?prod … =2&prodsize=0

# 264
Да попитам тези прослувути сандалетки ( с токче ) умалени ли са или си идват точно?
става въпрос за тези -

# 265
  • София
Да попитам тези прослувути сандалетки ( с токче ) умалени ли са или си идват точно?
става въпрос за тези -
+1 номер Peace

# 266
 smile3511 ей пак се набутах пуууу дано ми станат взех 37 нося 37,38 еми късмет. Благодаря все пак   bouquet

# 267
на 39 номер стелката е 25 см....но са без токчето , които имам... Simple Smile

# 268
на 39 номер стелката е 25 см....но са без токчето , които имам... Simple Smile

А bubeto 29, как ги намираш? Четох отзиви тук, че не били качествени и щели да се скъсат бързо, с много лоша изработка били и аз се отказах да поръчвам такива  Rolling Eyes

# 269
  • Пловдив
Пак за сандалите.Вече почти седмица ги нося.Ами не мисля че са лоша изработка,ама не знам какво очаквате де.За мен си отговарят.Нося 37, тях поръчах.Номер огторе определено щяха да са ми големи.Може би,ако сте между 2 номера заложете на по големия.Първият ден леко ми стягаха на пръстите-вече са ок.Малко бавно се обуват,но вече им хванах цаката.За тези пари,мисля че качеството е добро.Е разбира се не са Кларкс,ама и цената не е като на Кларкс.
Да допълня-в топлото се пързалят малко.Размер на стелката 23,5 см измерено с рулетка

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 18:50 от renydent

Общи условия

Активация на акаунт