LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 148
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Някой да има вече тази туника? Притеснява ме, че е 100 % полиестер и, че няма да е мекичка.  Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-papillons.aspx?pro … mp;prodsize=0#nop

Жарсето и много приятна и мека материя Peace Седи леко, но при "неравности" на талията- много подчертава Laughing

# 616
Благодаря!  Hug

# 617
ЗДРАВЕЙТЕ,ако може да ми каже някоя от Вас къде да напиша това  COLLISSIMO SUIVI 48,когато се поръчва чрез превозвач,че нещо хич не го намирам къде да го попълня. Hug

# 618
  • София
Не го пишеш, а просто маркираш кръгчето горе, където пише Colissimo. Ето  как трябва да изглежда .

# 619
ЗДРАВЕЙТЕ,ако може да ми каже някоя от Вас къде да напиша това  COLLISSIMO SUIVI 48,когато се поръчва чрез превозвач,че нещо хич не го намирам къде да го попълня. Hug
След като валидираш смяната на адреса на доставка и минеш на следващата стъпка, го избираш; пада се в средата от три варианта: пример, и пак

# 620
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ,ако може да ми каже някоя от Вас къде да напиша това  COLLISSIMO SUIVI 48,когато се поръчва чрез превозвач,че нещо хич не го намирам къде да го попълня. Hug
Когато пристъпиш към плащане, долу на страничката има 2 квадратчета.Витаги едното е маркирано(24 нещо си Laughing), ти маркираш другото-COLLISSIMO SUIVI 48 Peace

Ох, Слънчогледка ме е изпреварила Hug Само да вметна, че може да са 2 квадратчета Peace Тоест, маркираш второто.

# 621
Благодаря ви момичета,СТРАХОТНИ СТЕ!  bouquet Hug
ииии срам не срам последно да питам адреса за доставка и фактуриране  трябва ли да са едни и същи при положение че съм от Русе и ще си ползвам фирмата от нашият град ,тоест няма да им се налага да ми пращат нищо по пощата. Embarassed

# 622
Благодаря ви момичета,СТРАХОТНИ СТЕ!  bouquet Hug
ииии срам не срам последно да питам адреса за доставка и фактуриране  трябва ли да са едни и същи при положение че съм от Русе и ще си ползвам фирмата от нашият град ,тоест няма да им се налага да ми пращат нищо по пощата. Embarassed
Кати, това е темата за превозвачите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588550.0
Адресът на фактуриране си остава твой, сменя се само адресът на доставка.

# 623
кажете ми нещо за този комплект ако някой го е получил
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-sweat-zippe-a-capuche-et- … documentid=653011

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 21:44 от tuti8

# 624
  • Варна
Благодаря ви момичета,СТРАХОТНИ СТЕ!  bouquet Hug
ииии срам не срам последно да питам адреса за доставка и фактуриране  трябва ли да са едни и същи при положение че съм от Русе и ще си ползвам фирмата от нашият град ,тоест няма да им се налага да ми пращат нищо по пощата. Embarassed
Кати, това е темата за превозвачите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588550.0
Адресът на фактуриране си остава твой, сменя се само адресът на доставка.

Адресът на фактуриране, даже май задължително трябва да е различен от този на доставката, защото иначе може да го сметнат за мултиакаунтинг. Thinking

# 625
  • София
Хексе, за мултиакаунтинг ще сметнат и адреса на доставка Peace Спомням си преди доста време, как едно момиче беше снимало блока и им беше пратила снимката, като доказателство, че на този адрес живеят много хора hahaha Joy Joy
Както и да е, Ларедутци знаят това Wink

# 626
Егати и небостъргача ще да е на адреса на превозвача  Mr. Green
Не виждам какво ги бърка,пустия му Ларедут-нали се плаща,да не ги крадем  Crazy

# 627
Така. И какво става, ако си забравил да маркираш това "collisimo", щото бях толкова заета да оглеждам адресите и т.н., че ...

# 628
Така. И какво става, ако си забравил да маркираш това "collisimo", щото бях толкова заета да оглеждам адресите и т.н., че ...
Aйви, не е толкова страшно, но трябва да реагираш по-скоро.
Пратката ти отива на пункт - това са май техните пощенски станции. Обикновено, ако избереш такава опция, ти се появяват и възможните пощенски клонове, които са наблизо на адреса, а фирмата превозвач е посочила от кои пунктове и е удобно да взима пратките. Това разкарване обаче ще ти струва 2 евро. Необходимо е да уточниш в бланката кой пункт си дала за доставка.
---
ако не знаеш кой пункт си маркирала - започни нова поръчка до същите стъпки, вероятно ще зададе същия пункт, но не стигай до валидиране, само за да видиш кой пункт ти излиза по подразбиране. Успех! Peace

# 629
Aйви, не е толкова страшно, но трябва да реагираш по-скоро.
Пратката ти отива на пункт - това са май техните пощенски станции. Обикновено, ако избереш такава опция, ти се появяват и възможните пощенски клонове, които са наблизо на адреса, а фирмата превозвач е посочила от кои пунктове и е удобно да взима пратките. Това разкарване обаче ще ти струва 2 евро. Необходимо е да уточниш в бланката кой пункт си дала за доставка.
---
ако не знаеш кой пункт си маркирала - започни нова поръчка до същите стъпки, вероятно ще зададе същия пункт, но не стигай до валидиране, само за да видиш кой пункт ти излиза по подразбиране. Успех! Peace

Благодаря ти! Вече им писах, адреса на пункта взех от потвърдителния мейл от Редута, даже скрийншот пратих с второ писмо. Проблемът е , обаче, че този адрес не фигурира сред посочените от тях, пак е в Страсбург, но вероятно неудобен за доставчика. Другите два адреса, които ми бяха посочени като вариант /повторих пробно поръчката/ също не са сред посочените от Пти солей. Сега остава да разчитам на добрата им воля и отношение към клиента- защото всички тук сме мнооого добри клиенти Wink и доставчиците ще го разберат твърде скоро- ей ги де са намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт