LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
# 631
мммм тези са супер, ако успееш да ги омагьосаш нещо, напиши Simple Smile

# 632
2132729 и си избираш цвят  Peace

# 633
от два дена се опитвам да дам поръчка и не става,не ми приема картата,да не би с Виза на Райфайзен да не става

# 634
2132729 и си избираш цвят  Peace
С кой код ги намаляте,че аз не успявам?
А дали са хубави ,някой да ги има да даде отзиви?!

# 635
  • София
от два дена се опитвам да дам поръчка и не става,не ми приема картата,да не би с Виза на Райфайзен да не става
Да, не става с ВЕ на Райфайзенбанк. С Виза Класик става.
Ако пускаш с превозвач, плащай с ПП. Peace

# 636
таз поръчка ми скъса нервите,ако беше за мен да съм се отказала,с превозвач няма да е,че не схващам,а ако регистрирам картата в Пей Пал ще мога ли да платя чрез тях или пак няма да я приеме

# 637
  • София
Да, не става с ВЕ на Райфайзенбанк. С Виза Класик става.
Ако пускаш с превозвач, плащай с ПП. Peace
Еве, двете ми Виза Класик ги отказа Peace

# 638
  • София
таз поръчка ми скъса нервите,ако беше за мен да съм се отказала,с превозвач няма да е,че не схващам,а ако регистрирам картата в Пей Пал ще мога ли да платя чрез тях или пак няма да я приеме
Не, за България няма опция ПейПал.
Друга карта ти трябва.  Peace

Не знам, Ну, аз нямам такава карта, такива са ми наблюденията от споделеното в темата. Wink

# 639
  • София

Не знам, Ну, аз нямам такава карта, такива са ми наблюденията от споделеното в темата. Wink
Виза Класик-а на Райфайзен държа позиции до началото на март, после "рухна" и тя Laughing

# 640

Виза Класик-а на Райфайзен държа позиции до началото на март, после "рухна" и тя Laughing

Момичета, аз наскоро пуснах поръчка с Виза Класик на Райфайзен и нямаше проблеми... Но с платена доставка до БГ, не с Пейпал...  Hug

# 641
  • Ловеч
Здравейте, виждали ли сте тези обувчици в сайта? Казаха ми, че били Ларедутски ...

Номера, който се продава е малък... искам по-голям, а не мога да ги намеря.
Благодаря предварително ; )))))

# 642
Ив* , ето ги - http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-en-toile-fille.aspx?pro … e=1&pos=4_n_n
От тези на точките са налични 19-24 номер.
Ако ползваш код 41688 за чувалче с Рапунцел, може цената да ти се намали с 30%, а ще имаш и подарък + безплатна доставка до френски адрес.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 20:05 от Слънчогледка

# 643
  • Ловеч
Супер!!! Благодаря!!!

За краче 13,5 см кой номер трябва?! Хайде стелката да е 14 см ?

# 644
Супер!!! Благодаря!!!

За краче 13,5 см кой номер трябва?! Хайде стелката да е 14 см ?

Предполагам 23ти номер, но нека се включи който ги има. Ани преди време е пуснала снимка с размери н.21 - http://prikachi.com/images/334/2238334v.jpg

Общи условия

Активация на акаунт