МАЙчета 2009! - 7

• 33 141
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Честита втора рожба на Мадленка,кака и тати!Да е здрава,послушна и много радост да ви носи newsm32 Бързо възстановяване на мама  bouquet Сега сме в очакване на Смешко и Исита.Ститскаме палци и за ВАС fingerscrossed smile3525

# 631
  • софия
Честита втора дъщеричка на Мадленка!Желая й да расте много весела,щастлива,здрава и красива!
А на Мадленка бързо въстановяване!

Момичета благодаря Ви от сърце за подкрепата,която ми давате!  bouquetСтрашни сте!

# 632
ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБИЧКА на Мадленка!!! Да е много щастлива, много обичана, да не се отърва от здраве и да бъде голяма радост и гордост за близките си!!! Много хубаво име!!!

Смешко, Иситка, аз също продължавам да стискам палци до вашите щастливи новини!

# 633
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите думи и подкрепата, безценни сте  Heart Eyes

Притисната съм от време и задачи и не се включвам по-подробно колкото и да ми се иска, Дени ЖЗ ще те питам за адреса на кафето да те посетя с количката, възхищавам ти се  Hug

ПС До първи октомври се надявам да съм се обебила.

# 634
Честита втора рожба Мадленка! Целувки за малката принцеса! Да сте живи и здрави цялото семейство и да се радвате на най-малкото попълнение много, много, много... Желая ти бързо възстановяване и много хубави моменти.

Аничка много ми се иска да се видим, жалко че сме се разминали. Тази седмица съм и петък и събота. Петък на 1-ви бар, събота на втори. Пускат Dj Radi  и Dj Face и е доста весело (-:
Имаш едно шотче от мен, когато се видим. Напълно те разбирам как си се почувствала - едно излизане много освобождава и каквото и да ми говорят, е по-добре от антидепресанти и по-безопасно от любовник  Joy
Благодаря че си дала и сайта -  не е завършен още, защото познанията не ми стигат, но и това ще стане. А да не говорим че трябва да попълвам поне още сто нови брошки, които сме направили. Така че с трите дини не се справям съвсем перфекциозно - едната е зелена, другата малка, третата ръбеста.  Laughing
Във Фейсбук също ни има като страничка и сайт, но трабва да ни Like-нете, за да видите всичко.
http://www.facebook.com/ShatteFashion   Wink
Искре, много ще се радвам да се видим. Точно си мислех за теб и че скоро ще чакаме хубави новини от Бебеландия. Смешко и ти си в кюпа - желая ти само усмивки и леко преминаване през последния етап от бременността.

И за другите момичета се отнася поканата ми - елате да се видим и да почерпя по едно мъфинче в нашето кафе. В Стрелбище, на ул. "Червена роза" 40 се намира, в близост до бул. "Гоце Делчев".

Мерси за хубавите думи и че ме помните още Blush, мили сте ми всичките. Ще опитам да се разписвам по-често, защото тук си ми харесва най-много.

# 635
  • вече Пловдив
И тук да честитя второто слънчице на Мадленка. Много да е здрава, щастлива и красива Пламена, винаги да е първа във всичко! Мадленка, леко и бързо да се възстановиш от секциото!   bouquet
Смешко и Исита, леки и спокойни дни до термин!  Hug Hug

# 636
Мадленкааа, честита ти дъщеричка! Да расте здрава, весела, щастлива, за радост на мама и тате!

Смешко, Исита, стискам палци и на вас, че явно остава малко Simple Smile Момичета, върнахте ме пак в онези прекрасни моменти, когато гушнахме за първи път нашите съкровища Simple Smile

# 637
Честита втора радост на Мадленка Hug Нека малката Плами да расте живо и здраво дете, мама бързо да се възстанови, а на цялото семейство желая много обич и късмет:)
Исита, Смеши, леки финални метри момичета   bouquet
Дени, браво на всичко,което правиш:) Аз се усещам,че сдавам багажа понякога,а ходя само на една работа,а ти..Simple Smile Целувки на моята малка любимка Simple Smile От адреса на кафето съдя,че е доста близо до офиса,така че някой ден може да намина на кафе и сладки приказки:)

# 638
  • Пловдив
Мадленка , да Ви е жива и здрава дъщеричката   Heart Eyes ! Много да Ви радва ! Али ще бъде прекрасна кака на бебето , сигурна съм в това  Hug На теб пожелавам бързо възстановяване ! Целувки !

# 639
  • софия
Ехаааааа!Гледам отново се посъбрахме.Много хубаво и по този повод ще сервирам празнична закуска.Заповядайте!

Много се радвам за Мадленка,от друга страна мъничко,но благородно завиждам,защото ,,се свърши".
Аничка,не си трови нервите със свекърва ти.Не си заслужава.Важното е,че твоите родители са живи и здрави и малко или много можеш да разчиташ на тях и имаш някаква подкрепа.Защото при нас мама,лека й пръст беше ядрото и свръзката за всяко.И сега се разпада бавно и славно всичко.Но няма да изпадам в подробности,за да не Ви затормозявам.
Иначе,как й понесе на Алекс първия ден в новата градина?
Хубав ден на всички!

# 640
Смешко,мила никого не Затормозя ваш,ние сме тук за да се подкрепяме и утешаваме,когато някоя от нас има нужда.
Страшно мн съжалявам за майка ти,на Великден малко отворих раната ти и мн ме е яд още,като се похвалих за мой те тъпи козунаци.
Желая ти само хубави неща за напред,мн здраве на цялото ти семейство,леко и безпроблемно раждане и здраво и послушно бебче. Hug

Исита ,леко и безпроблемно раждане и на теб,здраво и послушно бебче. Hug

# 641
  • София
Мадленка и тук да ти честитя прекрасната розова новина  Laughing

Много късмет на малката Пламена и честито попълнение на щастливото семейство.

С нетърпение чакам Исита и Смешко,така се вълнувам все едно аз ще раждам  Laughing

# 642
  • София
Мадленка, честита рожбичка! Нека Пламена расте здрава, усмихната и да има много късмет! Желая ти бързо възстановяване и скоро да се включиш с повече инфо!  Heart Eyes Hug

Дендри, много хубаво име сте измислили на кафенето, сайтът също е много "арт". Поздравления! Исках да те попитам дали по време на почивните дни ще бъдеш в кафето? Аз оставам сама с Яна, защото мъжът ми ще пътува и се чудя какво да правя и къде да забавлявам Яна всичките тези дни. Ако си там, с радост ще те навестим!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 17:56 от Platina

# 643
  • София
Здравейте, момичета!
Сладките ни нови бебчета ни активираха да сме тук! Колко хубаво! И аз се върнах в онези уникални дни, в спомените си, когато станах мама!
Пак гуш за новите ни бебчета, които вече се родиха, за мамите също и за тези, които всеки момент ще си появат на белия свят! Hug
Аз със закъснение да споделя колко прекрасно си прекарахме в зоопарка. За първи път най-после отиваме там. Очакванията ми се надскочиха многократно. Неизчерпаемо място за въздух, игри и разнообразие. Много е зелено, чисто и свежо. Трябваше да се връщаме да ядем и спим-иначе бихме изкарали там доста по-дългичко. Пак ще ходим.

# 644
Да е честита г-ца Пламена на родителите и кака си! Да е много слънчево и жизнерадостно бебе!Да се радва на много внимание и любов от страна на кака си и семейството! Мадленка, на теб бързо възстановяване и спокойствие ти желая!
Смешкоооо, ти като родиш и темата ни ще опустее. Да минаваш често да ни навестяваш и да пишеш как сте. Стискам палци раждането да мине леко, а Ицко да бъде батко за пример.
О, Иситке, аз мислех, че си вече съвсем на финала, а то имало почти месец, е аз по моя сън нали съм те планувала в деня преди термина Wink, та чакам да видим дали ще позная. И на теб ти желая леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт