МАЙчета 2009! - 7

• 33 140
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Ехо, и аз, макар и със закъснение, да честитя на Мадленка.
Мадленка, да Ви е жива и здрава Пламена, много да ви радва, да се обичат със сестра си, да расте умно дете и да е късметлийка в живота.
Дендри, радвам се, че се разписа. Дано да успееш в начинанията, в които си се захванала. Обичам да те чета.
Друго интересно при нас няма. Идва лятото, времето се оправя, по цял ден сме навън с децата. Мъжът ми му направи на Александър площадка за игра - с пързалка, люлки, 2 пясъчника, и сега е голям кеф - пускам го навън, той е като залепен за този пясъчник - може по два часа да изкара там без да мръдне, строи си замъци, копае си с багера, който е за пясъчник и така. Говори много и с цели изречения. Ако не е сигурен в нещо, все си измисля. Сега е на вълна кой е мъж и кой жена. Питам го - мама какво е - жена, тате какво е - мъж, София какво е? - и понеже не е сигурен, мисли и след малко ми казва - ами София е бебе  Laughing Или гледа разни цветов книжката, и понеже не може да се сети за името на кафявото ми казва - мамо, това е цвят шоколад  Laughing
Махането на памперса е мираж при нас, но аз и не се опитвам, просто в момента нямам никакво време за това. Все ще стане един ден, но с ръка на сърцето да си кажа, че ми писна да сменям насрани гъзове.
Май това е от мен, лека на вас, момичета.

# 646
Здравейте момичета!Нещо никой няма във темата,къде се изгубихте всички?
Смешко,къде се загуби,нямаме закуска тези дни Simple Smile. Добре ли сте?
Katilias,нали идва лято при вас,ще има време за махане на памперса Hug.

# 647
  • София
Да нямаме бебе, а Grinning

# 648
  • софия
Нямаме,нямаме. Laughing
А,гладнички има ли?

Не съм писала тези дни,че Ицко и той беше ваканция буквално се беше лепнал за мен.
vaize,няма да Ви изоставя,изобщо не си го помисляй това.
От тази сутрин се обаждат едни доста болезненки контракцийки,та май скоро ще да е.Надявам се!

# 649
  • вече Пловдив
Ей, Смешко, стискаме палци всичко да мине по вода и да се гушкате с малката бонбонка!  Hug Благодаря за вкусната закуска, ей сега ще се възползвам  Sunglasses

И тук да честитя рождения ден на Таняб! Много здраве, щастие, късмет и сили ти желая, Танче, както и незабравими моменти с любимите ти хора!   bouquet

Катилиас, винаги  ти се радвам, като пишеш, и наистина ти се възхищавам как се оправяш сама с 2 малки деца! Както се казва на чист български език - евала  Laughing!

# 650
Здравейте момичета, ние вече сме си в къщи и съм много щастлива  Heart Eyes
Благодаря ви много за милите пожелания, просълзихте ме  Hug
Раждането не мина точно по ноти, но важното сега, е че и двечките сме добре, гушкаме се в къщи и се кърмим-дано така да се задържи за дълго  Wink
За съжаление реакцията на каката не беше точно това, което ми се искаше. На изписването , когато баща й гушна бебето тя се разплака истерично. През нощта, когато малката се събуди, също имахме пристъпи на истеричен рев, но се надявам това да е само временно явление и тя ще свикне с новото попълнение. Иначе през деня я гушка, гали и й се радва.
Това сега от мен на кратко, е ме викат за манджа  baby_neutral   

# 651
Благодаря ви момичета , много приятно ми стана за пожеланията.
Аз не съм писала от много време. Добре сме, здрави сме ,взехме си каката вече и у нас е лудница. Лилия е станала много инатлива, иска всичко на момента ,пощурявам направо.Постоянно закача кака си, здразни я , скубе я , но има моменти когато я гушка и целува.Спят заедно в детската , но на едно легло , че са ни надва етажа , а за на Лили леглото нямам преграда още и не смея да я оставя сама на леглото. За това са с кака на едно легло , но по някое време кака ми я води и си доспива при мама и тати.
Ами това е ...

# 652
  • софия
Танче и тук да ти честитя:
Да си жива и здрава и много обичана съпруга и майка!Наздраве!

Мадленка,много хубаво,че сте си вкъщи!Радвам се,че всичко е наред!Може ли да те помоля на лични да ми пишеш,какво е положението в болницата.И за раждането,за всичко,ако може.Когато имаш време разбира се.Прегръщам Ви много силно! Heart Eyes
Ванче,благодаря ти!  bouquet

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 14:31 от smehorana

# 653
  • София
Мадленка, прекрасно звучиш, много мило ми стана като си ви представих вече четирима. Али ще свикне, ще бъде грижлива кака.
Танче- ЧРД и много радост вкъщи! Да си жива, здрава и щастлива мама и съпруга! newsm59
Смехоранке, айде, мила леко раждане! Чакаме добри новини Peace
Закуските са ти винаги страхотни. / и аз не се отказвам, въпреки, че имам да свалям 3-4 кг/. ХУбаво е, че няма да ни оставиш.

# 654
  • София
Момичета,до сега някоя от вас имала ли е проблем,или по-точно надписване на сметката от Глобул?
Сега получих смс със сметката и направо се оцъклих,като я видях.Никога до сега не съм имала такава сметка,а  отделно,че този месец очаквах и да е по-малко,защото не съм говорила толкова.Сега трябва да изчакам 24 часа за да ми излезе разпечатката на фактурата.Ужас!

# 655
стаси това за глобъл и мтел е нормално.Два месеца ми беше повече сметката с 30 лв и  номера който не съм набирала виках крещях но те ми казаха подайте жалба но първо си плратете сметката.Демек ще чакате писмо от умрял все едно така че си я плащаме като поп дигаме си скандала и си остава в магазина

# 656
  • Русе
Ми..нямала съм проблеми с тях а аз съм с тях от амнайста година. Че последно време плащам големи сметки е едно на ръка но после на разпечатката си излиза всичко.

# 657
Тя цаката не е в евентуално непроведени разговори - не са толкова глупави. Просто надписват със секунди до минута реално проведените разговори. И то се трупа, трупа...

# 658
Аз поради подобни причини (системно надписване на сметки), си смених директно номерът и тарифния план- вече почти година нямам надписана сметка  Peace Мисля,че ме щадят, защото месечната ми такса си е достатъчно голяма,за да ме товарят допълнително...Казала съм, че при две последователно надписани сметки и спирам изцяло връзките си с Глобул... Crossing Arms Имам  Мтелски и Вивателски номер, така че няма да остана неоткриваема Mr. Green

# 659
  • София
Привет.Излезе ми разпечатката,имам някакви телефонни номера,които не знам от къде са,но няма  и как да ги оспоря.Иначе някакви "странни " разговори за моя сметка от по 0,27 лв и така няколко пъти,и като се сложи ДДС и става красота ooooh! Абе сметката ми е с 30лв отгоре,при сметки по 30лв ,сега 60  Shocked,и отделно имам телефон на М-тел,т.е. не съм само с един телефон.Няма значение,ще си платя като поп.Ще изчакам до декември да ми изтече договора,и Глобул ще ми гледа маникюра на средният пръст.
Тази вечер ходихме на ортопед,съмненията ни се оказаха верни,малкият е с плоскостъпие на двата крака.Леле този малък циганин как рева в кабинета все едно го колят,а лекарят беше толкова внимателен.Какво му стана,не иска да му събуваме чорапите,бил "гол"  Mr. Green по негови думи,т.е. щом е бос значи е гол  LaughingНаправиха му отпечатък на ходилата и след две седмици ще са готови ортопедичните стелки.
п.п.Гледах снимките на Мадленка от изписването,и така нахлуха спомените в мен.Ех, Laughing имам чувството,че съм раждала мноооого отдавна.Хайде Смешко и Исита ,да увеличат отбора Laughing

Общи условия

Активация на акаунт