Мадленка, да Ви е жива и здрава Пламена, много да ви радва, да се обичат със сестра си, да расте умно дете и да е късметлийка в живота.
Дендри, радвам се, че се разписа. Дано да успееш в начинанията, в които си се захванала. Обичам да те чета.
Друго интересно при нас няма. Идва лятото, времето се оправя, по цял ден сме навън с децата. Мъжът ми му направи на Александър площадка за игра - с пързалка, люлки, 2 пясъчника, и сега е голям кеф - пускам го навън, той е като залепен за този пясъчник - може по два часа да изкара там без да мръдне, строи си замъци, копае си с багера, който е за пясъчник и така. Говори много и с цели изречения. Ако не е сигурен в нещо, все си измисля. Сега е на вълна кой е мъж и кой жена. Питам го - мама какво е - жена, тате какво е - мъж, София какво е? - и понеже не е сигурен, мисли и след малко ми казва - ами София е бебе
Махането на памперса е мираж при нас, но аз и не се опитвам, просто в момента нямам никакво време за това. Все ще стане един ден, но с ръка на сърцето да си кажа, че ми писна да сменям насрани гъзове.
Май това е от мен, лека на вас, момичета.
. Добре ли сте?
.

Имам Мтелски и Вивателски номер, така че няма да остана неоткриваема
Абе сметката ми е с 30лв отгоре,при сметки по 30лв ,сега 60