. А аз пък си мислех, че на тази възраст още е нормално да нямат изразен свод... нали проходиха преди около година време... Ще взема да обсъдя въпроса с тукашния доктор, дано обърне внимание, че като ги знам какви са... ще трябва да измисля някое проблемче, за да ни прегледа и пусне едни профилактични изследвания, че от маса време нищо не сме правили (годинката ли беше, 18тия месец ли...) 
Да Ви е сладко!
Много пъти ми се е искало да направя забележка,но все ми се струва неуместно аз да го правя. 
и започнах да пазя другите деца от него. Той както стоеше безпомощно сега се научи да действа.
Е,кажи ми с простакеси ,как да се разправяш,никак.
Въпросното ни приятелче,пък от друга страна не си дава играчките и удря децата,които пипнат нещо негово.Реакцията от страна на майката си е все същата.Преди две вечери започна да блъска Ицко с едно камионче,което му беше взел,но с разрешение.Стигна се до там,че аз очаквах,адекватна намеса от страна на родителите и накрая моят беше ударен и разреван.Снощи пък едно момиченце,незнайно защо реши,че трябва да го щипе,удря и дърпа.Ицко се местеше на друго място,ама въпросната девойка твърдо беше решена да го тормози,при което аз се намесих и сложих край.Обаче реакция от страна на нейната майка нямаше,никаква. 

Препоръчани теми