"Златната Клетка" нов турски сериал тръгва по бтв СКОРО - тема 1

• 64 842
  • 348
  •   1
Отговори
"Златната клетка"
"Bıçak sırtı"
Оригинални епизоди:30

Али е прекарал последните 10 години от живота си в затвора, несправедливо обвинен в убийството на бременната си съпруга.

Орхан е аристократ, наследник на Отоманска династия. Той е изключително горд от своя произход и семейство. По непочтен начин се е сдобил със син, но с течение на времето е убедил себе си, че Мурат е негова кръв.

Нисан е млада аристократка, която никога не се е влюбвала и винаги е живяла в златна клетка. Тя е отдала цялата си енергия и любов на единствения си син.

Сестрата на Али – Гюнеш, има една-единствена цел в живота си – да освободи брат си от затвора. Тя преследва тази мечта по-силно, отколкото е желанието й да живее собствения си живот.

Мехмет е най-младият и бурен наследник на Отоманската династия.

От една страна, наследниците на великата династия се борят за оцеляване, но не им дава мира фактът, че вече са изгубили своето величие, а животът им е обречен на забвение.

Животът на всички тези хора се пресича по необикновен и странен начин. Въпреки че се опитват, те никога няма да бъдат способни да разчупят тази връзка.

Фотогалерия

Участват

"Златната клетка" се снима и излъчва през 2007 и 2008 г., по Канал Д. Главните роли изпълняват Неджат Ишлер, Фикрет Кушкан и Вилдан Атасевер и др. Участва и Батухан Караджакая (Бюлент от "Забраненият плод").

СКОРО ПО БТВ!
Приятни минути в темата!

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 22:11 от #rebelde#

# 1
Хванах му рекламата вчера. PeaceЧудя се бтв как ги измисля такива заглавия ooooh!Аз си го превеждам като "Нож в гърба"

# 2
Видях рекламата във Ви-Бокс:

# 3
дайте повече инфо...........има тема пък нищо не пише, поне сюжет, основни персонажи......
как да гласувам в анкетата без никакво допълнително разяснение освен рекламата по тв???

# 4
# 5
# 6
Ще го видя.

# 7
дайте повече инфо...........има тема пък нищо не пише, поне сюжет, основни персонажи......
как да гласувам в анкетата без никакво допълнително разяснение освен рекламата по тв???

Съжалявам за недоразумението,но одеве нямаше никаква информация и сложих това което намерих.Сега го оправих,надявам се да няма сърдити!

# 8

Съжалявам за недоразумението,но одеве нямаше никаква информация и сложих това което намерих.Сега го оправих,надявам се да няма сърдити!
няма сърдити, важното е че грешката е оправена    bouquet
мерси за темата

# 9
"Златната клетка"Bicak Sirti"[/i]
има точно 4 грешки в изписването на заглавието. "Бъчак съртъ" е името, пише се Bıçak sırtı
(няма "i и няма "c")
Докато не са изтекли 24 часа от от този постинг и може да се редактира, по-добре е да се поправи, защото тази тема сигурно дълго ще се точи и в най-заглавния постинг ще стои това заглавие, написано по неправилния начин

# 10
Започва на 13 юни от 21 часа и ще се излъчва от понеделник до четвъртък по bTV.

# 11
и така до около 1 юли, когато трябва да свърши Забр.плод. След това по две серии на вечер. А от 1 септември ще почне и Листопад в 20ч

# 12
и така до около 1 юли, когато трябва да свърши Забр.плод. След това по две серии на вечер. А от 1 септември ще почне и Листопад в 20ч
е ах дано! от твойта уста в божиите уши newsm17

# 13
Освен Бюлент от плода, нито един друг актьор/актриса не са ми познати. Ама ще му изгледам първата серия, пък ако ме грабне...

# 14
Хванах му рекламата вчера. PeaceЧудя се бтв как ги измисля такива заглавия ooooh!Аз си го превеждам като "Нож в гърба"
И мен този начин на интерпретации в превода много ме дразни при битиви. Понякога хич не пасва, ама нейсе...

Общи условия

Активация на акаунт