Да преправим старите мебели - 8

• 100 933
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Ехоооо, как сте  Hug

Щото много се подпалих по тема и споделям насам натам....една приятелка ме помоли да попитам тук. Такаааа има скш шкафове в кухнята, които категорично е решила да маха. Идеята и е от пдч соц секция да си направи кухненски шкафове. То няма много за правене де, те са си обособени шкафчета, само да се изрежат и да се сложат. И пита , може ли да се лакират с цветен лак, кестен например и отгоре да се минат с паркетен примерно за да издържат на влагата...или има направо цветен ( кестен) за паркет? Трябва ли преди лака да се шкурят и удачно ли е да се лакират и от вътре? А колко лак ще отиде?

Извинете ме за многото въпроси, но и казах, чер няма да остане без отговор тук  Heart Eyes

# 421
mumitta,провокира препращайки ни към сайтове с красоти,а ти  К-А-М,...ти си друга бира.Та въпросната приятелка,защо и е да маха шкафовете и да прави нови?Има по лесен начин,  newsm78.

# 422
Здравейте, само се записвам и се връщам да чета 1-вата тема.  Mr. Green
Много готини идеи видях, поздравления за което. Тези дни бих могла да снимам и да покажа нещо и от нас, ако ви е интересно. В къщи всичко е правено/преправяно/ на ръка.

# 423
КАМ, аз мисля, че няма да стане Naughty Ако ще ги минава с боя, да. Ама върху соц секция цветен лак за тотална смяна на цвета newsm78 ще стане някаква цигания и безмислица. И защо държи да са лакирани? Избира си някакъв цвят боя- свежо, различно и уникално спрямо останалите кухни на съседките.
Аз също да питам защо да маха тези, ако не са отчупени и раздути от пара? Може самите тях да боядиса, след това ще и се сторят нови Peace

Ивиче, на нас тук всичко ни е интересно Grinning Давай снимки!

# 424
Не знам, но мисля, че има проблем с тях за това. Не и се занимава с боядисване. Аз моите реших - автоемайллак bowuu

А за лака, защото да не мухлясат и да се почистват по - лесно.

# 425
Ама то дали ще боядисва и ще се види резултата след 2-рата ръка или ще лакира безмислено не е ли все тая?

Аз пък преди малко почнах да префосонирам малкото, здраво куфарче. По- големия още незнам как да изглежда Thinking

# 426
За да не съм само 'запис' като начало мога да покажа този сандък.

Стара вещ, дошла от другия край на света, чак от Аржентина преди мноогоо години, донесена от прадядо ми. Намерих я в старата къща, взехме я и помолих мъжа ми да я реставрира и нарисува с цветенца.
Искам да уточня, че от нещата, които мога да покажа, нито едно не е минало през ръцете ми. Но всичките са минали през главата ми. Laughing Майсторът в къщи и е мъжът ми, аз съм просто по идеите.

# 427
Народееее....http://www.podariavam.com/9412/biufeti--i-masa.htm не спете, а влачете Joy

# 428

Е такъв бюфет има леля ми и иска да се отърве от него. Само, че е боядисан в отровно зелено  Crazy Само не ми е ясно това чам ли е и ако река да свалям боята не е ли доста трудоемко, че ми е грозно кат е боядисан. А и тя твърди, че е мухлясал.

# 429
Ако е мухлясъл... нямаш избор!
Но според мен не е чам- мноооого е тежък, хем изсъхнал във времето!
Имам такъв на балкона, мъжО си събира инструментите, синО въдиците, а и за мен остава!
Доста неща побира  Peace

# 430
Тогава какво ли е....и ако не се боядисва с какво да се обработи...лак? ще стои ли добре? Rolling Eyes

# 431
Момичета, някоя от вас беше показала окачени на релса кошнички в кухнята си. Моля, кажете ми от къде да си купя така релса ( или да приспособя) и дали тояно релса се казва Embarassed

# 432
  • Пловдив
За да не съм само 'запис' като начало мога да покажа този сандък.

Стара вещ, дошла от другия край на света, чак от Аржентина преди мноогоо години, донесена от прадядо ми. Намерих я в старата къща, взехме я и помолих мъжа ми да я реставрира и нарисува с цветенца.
Искам да уточня, че от нещата, които мога да покажа, нито едно не е минало през ръцете ми. Но всичките са минали през главата ми. Laughing Майсторът в къщи и е мъжът ми, аз съм просто по идеите.

Ох, покрай сандъка разгледах целия ти албум  Blush Имаш чудесни деца, чудесна среда сте им създали .... толкова творчество лъха, че.... не се стърпях  Mr. Green Поздравявам те!  Hug  bouquet

# 433
Благодаря, benitta Hug Стараем се да им оставяме възможност да творят на воля, което понякога крие риска да видиш току що направената тоалетна с оцветени фуги в несъответстващ цвят /още не мога да ги изчистя  Rolling Eyes/. Но пък и се забалвяваме доста. Simple Smile

# 434

Понеже съм постоянен читател на темата и наистина много се възхищавам на момичетата, които успяват да видят красивото в старите предмети и да ги върнат към живот, а имаше и времена, когато се захващах да реновирам стари неща, но сега съм на етап "иска, ама не и стиска", та вместо запис, една идея за куфари:

Общи условия

Активация на акаунт