Да преправим старите мебели - 8

• 100 766
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Felicidad
От един месец мъкна една торба цимент в багажника за онези саксии... Laughing

На всичко отгоре и някакъв шаблон купих за правене на камъни от цимет, но все още боядисвам веранда и ограда, тааа не ми е останало време.

# 541
Felicidad , имам въпрос към теб. Как успя да махнеш надстройката на бюфета? Днес разглеждах един такъв http://multiply.com/mu/valeriika/image/1/photos/12/600x600/26/bb … mp;nmid=450160726

# 542
  • София
Здравейте, момичета!
Следя темата с интерес и черпя вдъхновение от вас! Това лято ще приложа наученото от вас върху мебелите на вилата. Вече започнах с едно фурнировано шкафче. Засега съм махнала фурнира и загладих повърхността, следва лакиране или боядисване /още не съм решила как точно го искам/ Мисля да му сложа и крачета. За това шкафче искам да попитам - Остана малко лепило по вратичките, което белее и не знам как да го махна, имате ли идеи?
Друго заради което влязох в темата е, че имам за продажба полюлей - една петица, една тройка и три единични - ретро стил са - мисля че са месингови и са подходящи за високи и големи стаи. нещо подобно но без чашките. Полюлейте са без чашки или поне още не съм ги открила. Актуални снимки ще мога да покажа след петък като отида пак на вилата. Знам че има продавалник, но реших да предложа първо на вас, защото тук има ценителки и нещата ще бъдат оценени подобаващо.
Лек и ползотворен ден  Hug

# 543
Alessina, сандъчетата са много малки, но в сайта има доста интересни неща, благодаря ти!  Grinning

Мелани,  Laughing Решила съм този уикенд да пробвам на вилата, да видим Laughing

ЛаВалета, мъжът ми го разкова, не беше много трудно. Цялата горна част се отделя заедно. Но пък отдолу беше залепен за уплътнение един Работническо дело, който беше лепен с някакво мега хипер ултра здраво лепило. Голямо търкане падна и то с осеммечсечния ми корем Laughing Сега даже ме е яд, че го махнах, щеше да има много винтидж внушение Laughing Успех, ще ми е интересно да видя как ще го трансформираш Wink

Последен спам за тези прословути сандъчета. Днес видях на едно кафене (ъгъла на Худ.академия и Оборище) - цикламени, имитират плетени, но всъщност май са пластмасови. Такива в друг цвят ако някой е виждал, ще го черпя  Grinning

# 544
Felicidad , благодаря много  Hug! Остана само да се споразумеем за цената с продавача.

# 545
  • София
Felicidad , имам въпрос към теб. Как успя да махнеш надстройката на бюфета? Днес разглеждах един такъв http://multiply.com/mu/valeriika/image/1/photos/12/600x600/26/bb … mp;nmid=450160726

LaValetta, ти да не си минавала през нашия гараж  Joy
Там стои като паметник същия екземпляр. Само дето мъжа ми и дума не дава да се издума да го качим горе. Тежи сигурно цял тон и няма местене...
Всъщност не сме го гледали дали се разглобява, но и да се разглобява си е голяма играчка преправянето му. Голямо търкане му трябва.
Май baibibi беше пускала преди доста време снимки на преправен такъв и беше страхотен.
Ти как ще го правиш твоя екземпляр?

# 546
rainbow , Felicidad има чудно преправен такъв. Оттам ми е вдъхновението  Grinning.
Не очаквах на живо да е толкова голям този бюфет.

# 547
Огромен е и събира всичко Simple Smile За местене не знам, ние го наследихме от бившите собственици на апартамента, който купихме. Тежи безумно много и е доста широк, в този си вид е невъзможно да мине през нормална каса на врата.
Ето го моя:

# 548
  • София
Felicidad, може и да ме лъже паметта, но май си пускала снимки преди време.
На мен очите ми останаха във формата на столовете ти.
А и скрина е страхотен.
Аз исках нашия да го сложим в коридора в добавка с огледало (както твоя), но при тая му ширина трябва да сме с размерите на сомалийчета, та да минаваме покрай него Joy

# 549
Да, пускала съм го и преди Simple Smile
Бюфетът е ок в по-просторно помещение, като акцент, иначе му се губи смисъла. В коридор - само в широк вестибюл, иначе наистина трябва да го прескачате  Laughing В ниша или чупка нщкаква също би стоял добре.

# 550
  • София
Да, пускала съм го и преди Simple Smile
Бюфетът е ок в по-просторно помещение, като акцент, иначе му се губи смисъла. В коридор - само в широк вестибюл, иначе наистина трябва да го прескачате  Laughing В ниша или чупка нщкаква също би стоял добре.

Той затова все още стои наказан в гаража. Като му измисля подходящо място ще се заема с облагородяването му  Simple Smile

# 551
Последен спам за тези прословути сандъчета. Днес видях на едно кафене (ъгъла на Худ.академия и Оборище) - цикламени, имитират плетени, но всъщност май са пластмасови. Такива в друг цвят ако някой е виждал, ще го черпя  Grinning

Felicidad,има ги в БАУМАКС в тъмнокафяво.Не съм видяла цената им,има с няколко дължини.

# 552
  • София и там където не се пуши
При нас има малки сандъчета, кафяви и все едно декупаж отвсякъде.  Нещо лев и петдесет ми се вида - става дума за Лагера - Мъглен и Дойран - магазин аутлет. Ама все пак си проверете по магазините в квартала, може да се изненадате че има и на други места. От два три дни ги има. То може и да са се разграбили.

# 553
Хайде и аз да се похваля с новата си придобивка,макар че нямам никакви заслуги. Ето тази ракла http://www.facebook.com/profile.php?id=1170331290&closeTheater=1,е дело на едно младо и много талантливо момче.Орнамента в средата  е от една стара бабина ракла,която бе в окаяно състояние.Признавам си,че нямам никакъв принос за сегашната и визия.Единственото което държах е да се запази въпросният орнамент. Седефка,сега ми трябва обков, точно като твоя който се опитваше да почистиш,такъв хубаво окислен. 

# 554
Не се вижда, защото снимките му се виждат само от приятели. Запази снимката и я покажи отделно моля, че ми стана интересно!

Общи условия

Активация на акаунт