Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да създам ефект на вратички с перли?
Как мога да боядисам микровенова печка?
Как да поправя изгорена дървена маса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да създам ефект на вратички с перли?
-
Как мога да боядисам микровенова печка?
За боядисване на микровенова печка можете да използвате спрей за боядисване на автомобили, който може да бъде намерен в магазини за автоаксесоари. Важно е да следвате инструкциите на продукта и да осигурите добра вентилация по време на боядисването. Преди боядисване повърхността трябва да бъде добре почистена и подготвена, за да се осигури равномерно и дълготрайно покритие.
-
Как да поправя изгорена дървена маса?
За да поправите изгорена дървена маса, първо шлайфайте повърхността до здраво дърво и отстранете изгорената част. След това нанесете нов равен слой лак, за да запечатате повърхността. Уверете се, че стаята е добре проветрена по време на процеса и следвайте инструкциите на лака за най-добри резултати.
-
Как да комбинирам мебели в интериора си?
-
Как мога да актуализирам стари мебели с боя и лак?
мразя я! Естествен парен бук са, бяха лакирани с безцветен лак, който почти липсваше. Изстъргах го максимално и пак си ги лакирах с безцветен, на Лакпром, 2 ръце без междинно шкурене. Дръжките са 6бр., но само 2 си имат висулки, 4 са само основите, ако ме разбираш
Щом съм ти ги обещала, няма връщане назад
Ще ти оставя тел. на лични, ако си прочистиш кутията, защото ти е препълнена или ти на мен....ще се спогодим.
Само като се сетя, че ги спасих от печкита на мангалите
Харесала съм си подобна машина, но с 4 чекмеджета и даже работи. Искат и обаче 180лв и ако не и намалят цената, ще броя морски пясък на Вожда да ми я купи като подарък за РД

През зимата пребоядисвах други мебели МДФ, при това тъмно сини, в розови с акрилатна на Оргахим. Стана перфектно. Даже, които ги види, не може да повярва, че са пребоядисвани. Освен в материала, разликата е и, че тогава ги шкурих, а сега направо Боро и боя. Ама нали така правите вие? Да не ви казвам, че лекичко да я бутна и се люпи. Направо съм изумена. Прави ми впечатление, че кутиите в магазина са едни такива издути, аха - да гръмнат. Дали е от жегата или боята е зле съхранявана?

и да побоядисва върху готовото