Да преправим старите мебели - 8

• 101 286
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
...Сега имам друг проблем....мога ли да си боядисам плочките на мивката и плота в оранжево...и ако да с какво, така че да могат да се миятат постоянно ?...

Може. Пак Бороконтакт слагаш под боята. Пиши в гугъл "боядисване на плочки", да не правя реклама  Mr. Green но и по другите магазини можеш да провериш.

А как са разположени? Има ли много чупки или са прави? Ако няма - на същата цена ще ти излезе да ги смениш, лепенето е с една идея по-чиста работа от боядисването, въобще не цапа. И новите тераколи са страхотни, преди трябваше да се застопорява летва, за да не се плъзгат надолу, сега слагаш и не мърда, просто поставяш плочката и тя си седи, дето си я сложил Simple Smile има страхотни плочки за по 12-15 лв./квадрата, няма да се учудя, ако излезе дори по-евтино от боята Laughing

# 151
Човече,,,то таз кухня ще се разкара, това сега е само временно та за това мислих, че с латекс е по - евтино.

# 152
Човече,,,то таз кухня ще се разкара, това сега е само временно та за това мислих, че с латекс е по - евтино.
мОЖЕ И ТАПЕТИ МОКРЕЩИ  Wink
Една приятелка си купи такива по 6лв ролката - стана супер  Praynig

# 153
Хм, виждала съм тапет върху плочки-гадно е..Личи си релефа им и си е като кръпка. Като ще е преправяне, поне да са боядисани.

# 154
мОЖЕ И ТАПЕТИ МОКРЕЩИ  Wink
Една приятелка си купи такива по 6лв ролката - стана супер  Praynig

И това си мислих Rolling Eyes

Част от плочките ми се изкъртиха ( не голям участък), мислих да боядисам здравите в оранжево а това място, където е без плочки да наредя начупени тъмно сини плочки, които да ми се вържат с масата и шкафа

# 155
Хм, виждала съм тапет върху плочки-гадно е..Личи си релефа им и си е като кръпка. Като ще е преправяне, поне да са боядисани.

О, напротив  Laughing Тапетите за баня за дебели и гумирани, въобще не личи, че има нещо отдолу. Но разбира се - зависи какви ще купиш.

Кам - при това положение - с тези дупки - залепи отдолу каквото ти падне - просто да запазиш повърхността равна и отгоре лепи тапета - ако се спреш на такъв вариант.

# 156
Момичета, вижте тази оферта http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9885.htm (дано не ме обвинят в рекламиране, че те и без това ни заливат отвсякъде  Rolling Eyes)
Как мислите, дали става за шлайфане на столове, прозорци, маси, шкафове и други ръбчести дървеса или само за гладки и равни повърхности newsm78

Изобщо струва ли си да си я купи любител като мен, който веднъж на 5 години я преправи нещо, я не Crazy

# 157
Скъпа е.
В Метро или Бриколаж, Практикер има на Einhel / не съм сигурна точно за ицписването, но е това / цели комплекти с 2 виброшлайфа / лентов и ъглов/, пистолет за горещ въздух и още джиджавки за около 45-50 лева.

# 158
Да вметна само - внимавайте с тия евтини комплекти, един съсед два си купи от Баумакса и двата се развалиха  ooooh!

# 159
Рени, благодаря за инфото, но аз по-скоро се интересувам от предназначението й... Върши ли работа за нашите цели, или е за по-майстори от мен? Thinking

# 160
Айнхел не са чак куча марка, имат си сервиз.
Моите не са мръднали, какво ли не съм правила с тях.
А по въпроса-върши ли работа..върши и още как !!

# 161
  • sofia
Състарен шкаф в детска стая
По принцип не ми допадат състарените мебели, ама този ми хареса, много....има даже и бяла стара ракла.

# 162
Уф, точно тук ми стои ужасно... Sick

# 163
И мен не ме кефи  Rolling Eyes

Да ви се оплача.....в нашият тъпият град няма никъде лак на водна основа и ремовал. Милото каза, да се пробвам на някое шкафче и после да " развалям" всичко  Mr. Green Не ми се ще да тръшна пари за бои и лакове за един куп мебели...ами ако не стане?  Пък да  ходя за един лак....Абе ще го измисля някак Tired

# 164
Аз не бих повторила с боя на водна основа, няма същата здравина и покривност, но това си е мое мнение. Добре, че вратите не боядисах с такава, взела съм алкидна за тях.

Общи условия

Активация на акаунт