Да преправим старите мебели - 8

• 100 732
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Подходи идейно към Практикер , Бриколаж и др.
От там съм си взимала краци  Grinning за да "обърнеме" кухненски шкаф от старите модели.
Има и планки по избор.
Успех в творчеството юначки през почивните дни!   bouquet

# 661
  • густо майна Филибето
Идеи за боядисване на гардероби, които в първия момент ми се строиха прекалено шарени, но ако са с точните цветове и поставени на точното място, изглеждат много добре:  http://artcafe.bg/strahotna-kolekciya-ot-garderobi/

# 662
Ако избарам един такъв у нас моя със сигурност ще ме изгони  Mr. Green
А скоро ще показвам метаморфозите на стола от 1962..

# 663
Здравейте! Променях едни ъглови легла и използвах лазурен безцветен лак на Оргахим,но на тъмните страници ми белее.Къде греша,много съм го разредила или точно обратното?Използвала съм същият лак/същата кутия/,всичко си беше наред.Сигурна съм,че греша,но не и къде. 

# 664
Едно въпросче за кит-а. Мога ли да боядисвам в/у него, ако не е напълно изсъхнал? Стегнал е хубаво, но при натиск с нокът си се отбелязва, обаче не ми се чака още един ден  Crazy с автоемайл лак боядисвам.

# 665
Баст е на този въпрос и аз не си отговорих!?
Вапцам успешно със същия лак каквото ми попадне и до момента не съм имала проблем!
В следващия /най- неподходящия  Mr. Green/ леко се белее още при нанасянето  Sick
Мислех, да съм сбъркала четката, ама не- с тази само такъв лак нанасям, мислех срока да е минал,
пак- нъц! Удивена и почти припаднала от мислене- без никакъв резултат  Crazy  реших, че има
чар в това, което сторих и те така... реших проблема  Joy
След това пак съм ползвала същата четка и лак- ми не се белееше...  newsm78

# 666
  • Варна
Едно въпросче за кит-а. Мога ли да боядисвам в/у него, ако не е напълно изсъхнал? Стегнал е хубаво, но при натиск с нокът си се отбелязва, обаче не ми се чака още един ден  Crazy с автоемайл лак боядисвам.

Не е много желателно по принцип.
А защо така не е стегнал?! Голямо е количеството ли?

# 667
Да поФаля лака на Сократес! 12 лв, ама перфектен и прозрачен лак, че даже и не вони.

Аз преправих едни стари врати от тея соцките. Боядисахме коридора бял и те като жълтнаха ... сега са перфектно бели, но им трябва лакче Simple Smile

# 668
Не се сърди,човече ,проблем ще е, ако когато го загладиш с шкурката, вземе да се рони.Така добре те разбирам,търпението не ми е присъщо.mumita,не е толкова страшно,но съм любопитна/скромнича любознателна съм/,утре може да искам да постигна точно този дефект.

# 669
Не е много желателно по принцип.
А защо така не е стегнал?! Голямо е количеството ли?

Не, китосах неламинирано ПДЧ, там, където е рязано, изчаках 4-5 часа и минах. Той си стяга, но не стои абсолютно твърд Rolling Eyes

Баст, аз почти не шкурих, направо намацах, пък дано няма проблем Embarassed

# 670
  • sofia
Не се сърди, човече, автокит или такъв за дърво ползва?. Автокита стяга много бързо, ако се бави, значи си му сложила малко втвърдител.
Кит за дърво съм купила, но още не съм го ползвала.

# 671
  • София
Аз използвам  авто боди кит в/у дърво,съхне си перфектно,и в/у него си се боядисва без  проблем.

# 672
  • София
Момичета, питах и в една друга тема, но и тук ако някой се сети - преди време една потребителка беше дала идея за направата на предпазна преграда за легло. Не знам дали беше в отделна тема или в някоя от темите за детските стаи или може би тук   ooooh!  От един час търся и не мога да я намеря.
Беше дала снимки на едно нейно легло и чертеж с идеята и.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 18:37 от maminko

# 673
Не се сърди, човече, автокит или такъв за дърво ползва?. Автокита стяга много бързо, ако се бави, значи си му сложила малко втвърдител.
Кит за дърво съм купила, но още не съм го ползвала.

Автокит да, но слагах по-малко втвърдител, за да доизкусуря хубаво и да не се налага шкурене. Добре стана, боядиса се и вече е твърдо  Laughing

Днес взех кит за дърво, че автокита ми свърши и ще пиша отзиви после  Simple Smile

lluna, за този боди кит четох добри отзиви, но вече имах останал от преди и не ми се взимаше нов  Simple Smile

# 674
  • София
Вчера изведнъж ме обхвана някакъв ентусиазъм и нацапах поставката за която ви говорих.
Даже не успях да я снимам в стария й вид, но като изсъхне хубаво днес ще я щракна.
Минах две ръце с латекс - незнам защо така си реших, въпреки, че си беше за боя според мен. Embarassed
Стана малко на четки обаче, защото не чаках м/у двете ръце да изсъхне хубаво, но довечера ще я видя как е и може още една ръка да я мина.

След това беше лак, нали?
И кой беше най-хубавия, че не ми се рови назад?

Не се сърди, човече, кажи какъв кит взе, та да не взимам и аз същия щом не съхне?
А какъв всъщност да взема? Нали се отчупи на места горния слой и сега не мога да сложа салфетка. Даже и с фолио се подсигурих, но пак ще си личат дупките, затова ще ги китосам.

Общи условия

Активация на акаунт