Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 764
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така е, красотата си има все пак закони, докато онова с привличането е абсолютно субективно. Скоро спорихме с една приятелка, и тя се опитваше да ми обясни, че красиви са хората, които са симпатични, а аз за колко само протиивняци с красиви лица се сещам Whistling

# 541
  • София
И аз се сещам за доста такива... даже и сред любимите ми британци!

# 542
Мдаа, има си ги, аз например и с твоя Крал няма да ми се появи мерак, въпреки че е толкова красив, изглежда ми твърде перверзен Embarassed
Вече няколко страници се усеща липсата Джудова Mr. Green

# 543
  • София
На мен пък с Фърт не ми се появява мерак... Много любим, ама... не може с всеки...

Кралят ми е на моменти и именно това ми харесва. Изглежда точно перверзен, но без да ми е гнусен, с особена страст в очите... даже не мисля, че е красив в повечето си превъплащения. но е интересен

Сарказмов е съвсем друга бира - попада в графата "личен стандарт", което пък сваля от точките му за привлекателност. Не може само торта Гараш. Същата работа е и Рупърт Пенри Джоунс (третият в подписа ми) - графа "личен стандарт"

# 544
Я обясни това с графата newsm78

# 545
  • Ænima/Albuquerque
Ооо, мъжо, пак те развяват из темата, любими.  Hug

# 546
Сърдиш ли се Wink

# 547
  • Ænima/Albuquerque
Не, разбира се, винаги ми е хубаво да го видя.
Ама вие не пип, че пляс през ръчичките.  Mr. Green

# 548
Не пипаме бре, само го пляскаме за всеобща възхита Mr. Green

# 549
  • София
хм... ами актьори, които харесвам изцяло, безконечно, навсякъде, безусловно и т.н. руси, синеоки, над 30 год., задължително високи, не много широкоплещести, но пък не като пиленца в рамената, излъчващи определена доза сексапил, но не твърде много и мъжествени... и т.н. Сега ако кажа, че еталон за това е Сарказмов ще бъда пребита (не щипя, само хваля), но да - определено това е еталона. от списъка ми Рупърт Пенри Джоунс 100% се припокрива с този идеал. От там нататък Всичко с подобно описание влиза в тази графа "стандарт". Например Райън Гослинг е извън нея, защото за мен излъчването му е все още на момче.

# 550
Ааа, такъв стандарт аз нямам, защото харесвам и руси, и тъмни, и момчешки, и мъжествени, въобще всичко минава под лакомия нож Mr. Green

# 551
  • Ænima/Albuquerque
Ах, прекрасен мой, модел стандартен Джуди!  hahaha
Райън има излъчване на лошо момче, но все още момче, да.
Обаче пък как го любя... Heart Eyes
Разкошен мъж ще стане от него след 10-тина години.  Mr. Green

# 552
Разкошен мъж на мен ми е Шон Пен, въпреки че не е красавец никак, но вдъхва такова чувство за сигурност, и така ти се иска да те вземе в ръцете си, великолепен Heart Eyes Мадона знае какво да си избира Crazy

# 553
  • София
А това само за графата става дума. Иначе мъжете могат да бъдат привлекателни по 10000 различни начини. Общо взето се хващам, че във филмите харесвам образи, излизащи от стандарта. Като Фърт, който е много далеч от него... или Шон Пен, както си написала.

# 554
  • Ænima/Albuquerque
Попитали един англичанин:
- Кога е лятото в Англия?
А той отговорил:
- Зависи, миналата година беше в сряда.   hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт