Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 719
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сарказмова, не вярвах, че ще доживея да не харесам твой аватар, ама настоящият ти предизвиква в мен потрес Rolling Eyes. Дано скоро Джуди се завърне на бял кон Mr. Green

ОК, Злате, ето ти по организъм

и да подчертая, това е то по организъм, не с разни тениски бели Whistling

# 661
  • Ænima/Albuquerque
Това е положението, Джо.
Вчера обещах, че ако Барселона бие, ще си сложа Вия на аватар за една седмица.  Mr. Green
Следващата неделя ще мисля какво да върна.

# 662
Аууу, цяла седмица, ще ослепея #Crazy

Ако ще е испанско, сложи ей тва

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 663
  • Ænima/Albuquerque
Ма тая пъ, не ме гледай бе, аз много го харесвам! Хубав ми е!  Crossing Arms
И не е номера да е испанско, а барселонско, че и Давидско.  Heart Eyes

# 664
  • София
Леле, Сарк бръкнА ми в сърцето с тоз барселонец! Въх! Ние у нас сме в траур!!! Вчера положението беше тежкооооооо!!! то рожденни дни, то мач, с различни хора, омешах бирите... но! оживях!!!!!  Mr. Green

Джо... да му имам организМЪ на тоз момък! Защооооооо не е по - `убав в лице се чудя аззззз!!!   Thinking
Last night - очаквах съвсеееем друга развръзка и ми хареса отворения финал (като никога!!!!), който едваааам изчаках и аз. 4 часа го гледах тоя филм. Наведе ме на мисли - кое е по - лошо да изневериш или да излъжеш на дребно в брака. Иначе Кийрето беше толкоз объркана през цялото време, че ми идеше да и бия два шамара през екрана да вземе да се осъзнае и да реши.  

# 665
  • срещу двата комина :)))
ауууу, какво ме чака тук  #Crazy
Злате, не се грижиш за моето здраве, тъкмо изгледах едно филмче с Джеймс и ти ми го пускаш тук такъв огромен  smile3544 smile3544 smile3544
Молим някой да повика бърза помощ
П.П. за моята размяна също чакам снимчици  smile3508

# 666
Джой, е те това е THE Организъмът!  Heart Eyes Много ми аресва! Става сделката!

Мури, ма да не ме бие Цеца за Клайв? Ако няма проблеми от нейна страна утре финализираме сделката, че днес съм на Джери  Mr. Green

# 667
  • срещу двата комина :)))
Джой, е те това е THE Организъмът!  Heart Eyes Много ми аресва! Става сделката!

Мури, ма да не ме бие Цеца за Клайв? Ако няма проблеми от нейна страна утре финализираме сделката, че днес съм на Джери  Mr. Green
идеално, ние с Цецето ще се разберем

# 668
  • Ænima/Albuquerque
Джой, е те това е THE Организъмът! 

smile3532

Ване, и аз мисля, че оцелях, ама още не съм 100% сигурна.  hahaha
За барселонеца - той ви закопа, затова има честта да се подвизава, като мой аватар.
Свиквайте с гледката, че ви чака тежка седмица.  Mr. Green

# 669
  • София
Питам аз "Закопа ли ги" (щото повече бира пих, отколкото гледах де)
И моят вика "Направо"...
С тоз Виа все едно си си направила пластика на лицето!

# 670
  • Ænima/Albuquerque
Ами закопа ги - вкара третия гол от поне 20 метра.   Twisted Evil
Иначе си права, и аз не се чувствам много добре с тоя аватар, ама обещанието си е обещание.  Mr. Green

# 671
Сори, Сарки, не се обиждай, ще те чета замижала с ляво очо Hug

Ване, за мен съпругът беше грешникът в тази история, защото той не само че фактичеки изневери, но и го направи заради единия нагон с провокативна мацка. А Джоан се въздържа да преспи с мъж, към когото очевидно изпитваше силни чувства и с когото има история. Освен това мисля, че на финала тя си отвори устата да му признае, а той се покри.

# 672
  • Ænima/Albuquerque
А не се обиждам, бе, аз си го обичам, даже виках вчера "Вияяя, либим теее!"  hahaha

# 673
Винаги съм си се чудила как може така да мразим Барсата и да любим шпанелския национал, ама ето на, че е възможно Mr. Green. Всъщност отговорите са два- Торес и Касияс, особено първия, умиргам за сладките му луничави тръпчинки Crazy

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 17:30 от joy_r

# 674
  • Ænima/Albuquerque
Мноу обичам испанския национален, а в Барселона са събрани по-голямата част от там.  Heart Eyes

Ай стига спам.
Попаднах на "Развод по френски" и к'во да видя :

Общи условия

Активация на акаунт