СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
tsveta ааа ще си пусна жалба..звънях в първо районно, казаха ми, че ще направят проверка щом пусна жалба, нищо, че нямам трите имена...каквото знам...Та ще пиша жалба...
А за почивката...може и с много, може и с малко пари...С влака ще ви излезе по евтино...Ние така щяхме да пътуваме тая година, а и с бате сме пътували, когато бременях с Кати така, защото той не обича да кара...В ММЦто има бунгала на прилични цени..Бу беше ходила...в Ахтопол също...има бунгала, при това доста добри, пак на прилични цени...ТАя година дрехите на 3-мата ги събрах в едни сак и пак имаше неносени, а там не съм прала...Единствено, ако носите кошара, ще повече влачене...ама за идеята си заслужава...Аз бях решила през нощта да пътуваме във спален вагон..Купето може да се наеме цялото май за около 50 лв. Ама това до Бс...после си е път пак...Моята приятелка нямат кола и така пътуват вече 3 години, а тя изнася къщата, като ходи на почивка... Laughing Та стискам палци, нещо да се уреди...Всъщност незнам - ако колата е на газ може и с кола да ви е по евтино...но с бензин...си е доста кинти...само пътя...

# 721
  • София; Дружбето
бате на влак не мога да го кача, но ще гледаме да намерим евтина квартира, ама да дойдат парите пък ще го мислим Grinning

# 722
Emir, жалба, жалба  Naughty. Сигурно като поразпиташ къде точно живее, ще му научите и другите имена, но то и без тях трябва да може. Полицията ще си свърши останалото. Сега видях, че си писала - браво!
Ние сме без памперс  Grinning. В началото беше яко пишкане навсякъде, но ме беше много жал да я спарвам с памперса и просто бършех,сменях и напомнях какво трябва да се прави. В един момент тя сама почна да си взима гърнето и върши нужното. Прави ми впечатление, че откак махнахме дневния, нощния остава сух. И изобщо интервалите станаха много големи, както си му е реда, не през пет минути по малко  Mr. Green.

# 723
  • София
И аз съм "за" жалбата Peace Трябва да се научим да си търсим права, че тая държава се напълни с олигофрени, които се мислят, че могат да правят хората на луди. Не че вярвам, че ще има невероятен ефект, но пък с годините току-виж се понаучили всички как да се държат.

В този ред на мисли миналата седмица видях наченки на гражданско общество, не ми се беше случвало много отдавна. Вечер в кварталната градинка, където играят децата, идва и един мъж с щерка на 4-5г. Девойката е малко буйна и явно честно ядосва баща си, защото той не издържа и в два поредни дни й се развика яко - крясъци, гонене из градинката, псувни, от които дори на мен ми стана неудобно, втория път чак хвърли по нея чаша с бира. Та втората вечер явно някой се обади в полицията, защото след малко се появиха 4 полицаи (по двама от всеки край на градинката), започнаха да го разпитват, писаха разни обяснения, абе половин час се занимаваха. Не знам дали е имало някакви последствия, но все пак ми направи добро впечатление, че най-после някой се е сетил да вдигне телефона и да се оплаче. Аз си признавам, че въобще не ми дойде на ум, че мога да се обадя. Embarassed

# 724
  • sofia
Браво, Еми и аз си мислех, че с теб не е добре да се захваща човек!  WinkНали си скорпионка!
Хи хи, Соник, оплака ми се Индианеца, който е въпросният мъж...Викам му, на майтап, че явно там вече не е безопасно да си бием децата. hahahaА той, завалията, вика, че само, ако изглеждаш, като него е опасно...Ние можело да си ги шляпваме. hahaha
За кво гражданско общество говорим...Вижте в кво гето живеем, бе...

# 725
  • София
Тука не ставаше дума за бой, а за нечовешки псувни. Стига бе, не можеш да викаш на малко дете "ще те е*а в г*за, дрисла малка" и още една камара такива, кое от кое по-брутални. Едва ли някой щеше да обърне внимание, ако й беше гръмнал един шамар, ама това беше просто прекалено.
Че живеем в гето е факт, ама нищо не пречи да се опитаме да го променим поне малко.

# 726
Соник, много брутално. Радвам се, че е имало реакция.
Еми, да пишеш какво е станало.
Страшно мразя агресията. Във всичките й форми  Confused

# 727
  • sofia
Соник, майтапя се, но не значи, че ме кефи подобно поведение. За щастие, не съм присъствала. Аз го познавам, като мил и грижовен баща. Чешит, но от готините...Ся ми разби представите, а се знаем от над 10 години...
 Мен пък много ме дразнят невъзпитани и нагли дечица. Ей току преди малко, пак налетях на подобно. Уцели ме по крака с някво топче, ма твърдо, заболя ме изохках и му се скарах. А то гледа тъпо и изобщо не му хрумна,  да се извини. Твърде ми зачестиха подобни случки. Не им ли говорят на децата  тия родители...Не беше невръсно, да речеш. На 4-5 години...

# 728
Добро утро !!!
Хайде на кафето

# 729
  • Испания и Стара Загора
Добр утро,
ivilda,мерси за кафето.Имам нужда от конска доза.Тук пак имат фиести и до 4ч. свириха по улиците.До понеделник ще е така. Tired
EmiR,нямам думи за това,което ти се е случило вчера.Не знам аз как бих реагирала.Дано има ефект от жалбата. Peace

# 730
Добро утро, на всички  Hug

Чак ми се изправиха косите, докато изчета последните две страници...За какви неща говорите, за какво става въпрос изобщо...Определено не трябва да остане така тази случка.........

Еми...май вече си си избрала място къде да почиваш....Във фейса ми има снимки от природата на Романтика - в Кръвеник, до Априлци е близо селцето. Стигнете до Орешака и после може да си направите разходка до Кръвеник просто да го видите комплекса. Най-големият му плюс е наличието на детска стая, ако случайно завали...Басейна е закрит и определено малко по-хладен, с две думи не е съвсем за деца.....Храната е добра....Въпреки, че с тези жеги - може и да се е постоплил...Няма какво да си кривя душата - на мен си ми е фаворит в планинските ни почивки.....
Боровец - Рила...лично ние бяхме много доволни, отделно сега има и ол инклузив за 49 на човек, а поради възрастта на децата ни излиза 100 лева за 4 човека реално..Храната е хубава и обилна..., поне при нас беше така. Чисто си е и определено има какво да се прави и къде да се ходи, а да не говорим, че ви е и най-близо....Ако сте почитатели на планинарство дори с Ангел има къде да се ходи....В резиденцията на царя - си изкарвахме почти всеки ден, а има и заведение в което цените са доста ниски....

При нас памперса е все още на кота нула, като почне живот и здраве на ясла - тогава ще го мъча, по-точно те ще си се занимават...Засега е на фаза - Боби, на гърне - неее...

# 731
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда...ако това е вилата ти, идвам и без покана  Wink
Бате снощи, много се ядоса като му казах...Днеска ще носи жалбата в първо районно..ако може той да я подаде, ако не аз ще си отида...Междувременно разказах на половината улица за случката... Mr. GreenНай-интересното, че всички са с много добро мнение за въпросния човек...бил кротък и добър... Thinking Ще видим какво ще стане...
Соник баси и грозното да псуваш детето си...но пък щом има съвестни граждани - бравос...
Поразхлади...да видим до кога... Grinning
Надина вече ще запомня ..че всеки път си обещавам...догодина може там да се пробваме...Боровец много го харесвам,/доста години там карахме ски на младини  Mr. Green/ ама не можах да убедя бате...Ще видим Орешак...пък ...каквото, такова...според мен не е много за малки деца...пригоден хотела, но кръстницата са ходили там и са много доволни...ще се доверя на преценката й...
Кришка хубаво е че нямате липси...На нас като ни разбиха тавана, обраха всичките ми детски книжки и играчки...и много ме е яд...

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 09:23 от EmiR

# 732
  • София
Поразхлади...да видим до кога... Grinning
Та чак прекали. Днес съм с дълги панталони и яке. Crazy

Най-интересното, че всички са с много добро мнение за въпросния човек...бил кротък и добър... Thinking
Явно яко изтрещява народът, този от нашата градинка също ми изглеждаше нормален допреди седмица.

# 733
  • София
Dobro utro! Nie sme na vilata i imam net samo na telefona, no se mycha da vi cheta. Malkata e supershtastliva tuk, cql den navyn, vsqkakvi gorski plodove...qde dvoino poveche, no e po cql den navyn i izrazhodva dosta energia. Daje kato e studeno i vali iska da izliza, oblichame dyjdobrana i gumenite botushi i aide v lokvite Simple Smile
Emir, mnogo gadno neshto ti se e sluchilo...dobre, che ne e posqgal na decata...dano policaite da si svyrshat rabotata...

# 734
Еми, ужасТ направо  Shocked да го разкатаеш този  Peace
Като ходихме до Черни осъм (на 3км от Орешака е), даваха много къщи/вили под наем. Някои са с ползване на двора направо, а то какви дворове - да търчат цял ден,да им надуеш басейн, някои и люлки имат....Поразровичкай из нета за телефони, навсякъде има добри оферти.
Виж и това - ние се каним да ходим от 2 години и все не ни се получава. Приятека го посещават много често и са доволни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт