СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания и Стара Загора
Мая,честито за новата линийка.Лека и безпроблемна бременност ти желая. Hug newsm51

При нас е голяма жега,никъде не сме ходили.Утре обаче може да идем на плажа,поне в морето да се разхладим. Crazy

# 586
Eй голямо браво на Мая, от няколко дни тръпнем с още една съфорумка кога ще си признаеш Laughing Mr. Green Всичко хубаво ти пожелавам - успешен финал   bouquet

Ивилда за съжаление няма да остане време, въпреки че точно преди малко ми мина през акъла да отскочим за един уикенд до там....Нямам отпуска, ама хич, е то и сега почнах работа де  Crazy

# 587
Честито,  Мая! Да е лека и безпроблемна бременността ти, а Валери да се стяга и да бъде батко за пример!

# 588
  • sofia
Maia, 4estita radost !!!!  bouquet
Nadina, 4. R. D. napateritca!!! Vsi4ko nai-nai!!!Nai  Grinning
Mnogo kutco s taia latinitca...
Vremeto i tuk e otvrat, treti den vali i e 11 gradusa.

# 589
  • София
От известно време чакам някой да ни съобщи някаква новина, нооо нееее Mr. Green Клюкарското в мен е живо  Crazy
Кикикики като те прочетох си помислих, че някой бременее, пък не си признава... Laughing
 maya_4ekelova честито и лека и безпроблемнна бременност...Нали уж не искаше малка разлика  Laughing да не отсъстваш от пазара на труда дълго време  Grinning Ама похвално, похвално... Heart Eyes
ivilda Grinning вие пък се разбихте от купони и гостита бре...ама така е хубаво, няма скука...А за понеделника...ако не ти се ходи на работа...действай, като Мая  Laughing
Надина баси как прозвуча средна възраст 35-40...хахаха

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 22:52 от EmiR

# 590
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 591
Честито, Мая, лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes

Умрях от студ нощес, сега сигурно е 15 градуса навън, а и какъв дъжд пере....Отдавам се на вегетарианска кухня   chef

От известно време чакам някой да ни съобщи някаква новина, нооо нееее Mr. Green Клюкарското в мен е живо  Crazy
Кикикики като те прочетох си помислих, че някой бременее, пък не си признава... Laughing
 случайно ми се наби в око Sunglasses

# 592
  • София
Добро утро мацки!
Бреййй не спря да вали цяла нощ ...И още вали, днеска май няма излизане..ДОбре, че поне го дават, че ще се оправи времето....
kri6kami6ka без да искаш ли ми звънна...Не съм те набирала обратно...ама твоя номер ми се изписа?

# 593
  • sofia
I tuka vali, ta se kusa...Propada mi gostuvaneto...Nekude ne mojem da idem...
Emir, 4udna rabota...ne sum ti zvuniala. Sled obstoen ogled na telefona, moga da kaja, 4e i Petko ne e. Laughing

# 594
  • София; Дружбето
Вали та се къса. Бате надува замъка с топките и се надявам поне час да се занимават с него ooooh! че цял ден в къщи не ми се мисли. А искахме да отидем за риба днес с децата, ама на, никакив планове не излизат. Дано селд 2 седмици се оправи това време, че ако и морето ми е дъждовно ще полудея Crazy
Пък Габи вчера вечерта реши да кашля Crossing Arms ама една хубава сочна кашлица, иде ми да го изтупам едно хубаво

# 595
  • София
Кришка...newsm78 може пък аз да съм объркала нещо... newsm78 или някой стар телефон да е

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 09:18 от EmiR

# 596
  • София
Привет от мен Grinning
Майче, много хубава новина! Дано да ти е лека бременността и първоначалният дискомфорт да отмине. Hug

Ние все пак отидохме вчера на вилата и беше хубаво, ама днес сутринта като видяхме потопа навън, събрахме багажа и обратно вкъщи.
Искам лято вечеее, писна ми от студ и дъжд.

# 597
Добро утро!
Благодаря на всички!
EmiR точно това ме притеснява и сега много. Защото сега е лесно, ще разчитам на майчинството, но далеч не сме толкова независими финансово, че да няма значение дали и какво ще работя. Но понякога нещата се случват въпреки нашите планове, май повечето пъти е така. Blush

# 598
Мая, всяко зло за добро  Peace Трудно е, вярно, но пък  е прекрасно с 2 дечица  Heart Eyes

# 599
  • София; Дружбето
Мая, всяко зло за добро  Peace Трудно е, вярно, но пък  е прекрасно с 2 дечица  Heart Eyes
Peace особено като са малки и си играят заедно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт