СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
.Ако си безработен можеш да взимаш пари от борсата максимум 2г,а след това минаваш на субсидии без срок.Може и до пенсия да караш на тях,ако не си намериш работа.А в България правителството не прави почти нищо,за да подобри стандарта на живот.Оф много е широка тази тема,за да я обсъждаме рано сутрин. Wink
Хахаха сигурно в Бг всички ще станат безработни....Незнам...не съм много съгласна, че хората нямат пари - явно жалването е повече. Вечер заведенията са пълни, авто парка тотално се смени и по улиците дооооста хубави коли има, опашките по големите магазини са си на лице. ПРавят се ремонти, строят се къщи, купуват се апартаменти - това не става без пари. Все повече българи почиват в чужбина. В темите за частни ДГ и училища, свят ми се завива, като чета какви са таксите и колко много родители ги плащат и децата им посещават такива заведения. А едно време, всички ходехме в държавни ДГ и училища. Да не говорим, че в анкетата, кой още си гледа детето...половината още не се бяхме върнали на работа, а имаше и няколко бройки, дето няма и да работят....Ако ти трябват пари, със сигурност ще се върнеш още на 5я месец на работа. Въобще не мисля, че нещата са по зле от 2007, а напротив...ЗА мен проблема е в неспазването на законите и контрола и обратната връзка...

# 616
Добро утро!
Интересна тема сте подхванали... Mr. Green
Валка,дано бързо уморите гадината Praynig
Не пишете много,не че и аз се включвам  де,но няма нищо интересно-едно и също,само дето Дани май се простуди от скачането в локвите и киха два дена Sad

# 617
Здравейте Simple Smile
Мая честита ти бременност  Grinning Чакаме добри новини на края  Hug
Валка дано ги уморите тия гадини... Tired
Ние вчера се прибрахме в София. Бяхме с Андреа и майка ми 5 дена на море, после до Велико Търново и до Габрово на разходки Simple Smile Добре изкарахме, времето не беше идеално но поне по 1 път на ден бяхме на плаж, но водата беше ледена и малкото хич не се очарова от нея.
Някой беше питал за жената на братовчед ми - по-добре е, оня ден са я сабудили от комата, и я върнаха в Търново. Все още чакат кръвните изследвания, защото се правят в Германия, но според тукашните лекари би трябвало да се е изчистила. Сега обаче ще има поне месец и половина раздвижване. Стискам и палци да се оправя много бързичко и да се прибира при малкото си момиченце Praynig
За сега сме на линия в София, за всякакви срещи и разходки, до към 20ти че после ще направим един Доспат  Sunglasses
Исках да питам с бибите как сте? Ади от както не я кърмя стана по пристрастена към нея. И денем се присеща изведнъй че я иска, давам я и след 5мин я взимам без проблем, но не и лик я дам става много страшно. Как се отказаха от тях по-големите ви дечица?

# 618
  • София
Хахаха сигурно в Бг всички ще станат безработни....
Точно Grinning То и сега има много дето се подмотват, а си представям какво щеше да е, ако държавата плащаше.
Пък и тук закони има, само дето никой не ги спазва и всеки гледа да мине по тънката лайсна.

Днес имаше профилактика на тока в квартала, дето ни е офисът, и нямаше ток от сутринта досега. Чуден работен ден си спретнахме, много съм доволна. Grinning

Ванина, дано бързо се възстанови жената на братовчед ти Hug

# 619
  • София
vanina123 Ангел напоследък също е доста по пристрастен към бибата...Още не съм решила как да я махам. При Кати  стана лесно - закарахме я при майка, бях забравила бибата и тя си беше заспала без нея...Така после й казах, че сме я изгубили и мина много леко...но още я кърмех нея...Сега на морето ще гледам майка пак нещо да измисли и за Ангел  Wink Мацки ние ще пътуваме утре  Grinning На майка са й дали почивен ден и петък, та да не губим ценно време в Сф звънях в станцията има точно един свободен апартамен за 8ми и то за 1 ден само, резервирах...и такам...ПОсле ще си се преместим в нашия..малко пренасяне ще има...ама един ден повече на морето Laughing Та известно време няма да се включвам... Grinning

# 620
Дани е пристрастен към бибата.Вечер не му ли я дам мрънка,не знам как ще се маха.През деня като си намери някоя,пак я лапа.През нощта като спи е без нея,но размърда ли се веднага я търси.
Я кажете вие докъде сте с гърнетата и приказването,че ние сме мноооого далече от успеха Grinning

# 621
  • София
До никъде по отношение на гърнето. Confused Още се подмотваме с тоя памперс, не сме махнали килима, а не ми се иска да го опикае целия... Въобще намирам си оправдания Whistling

За приказването - дудне много, всичко и постоянно. Много е подробен, ама някои неща само ние си му ги разбираме. Crazy

# 622
  • София; Дружбето
Ванина, много се радвам за жената. Дано всичко мине и замине бързо и да се радва на живота с детето и мъжа си Hug
Ние също сме до никъде с гърето и с отбиването Crazy Гърнето са го скрили и не мога да го намеря, а ако откажа да дам да суче изтерясва Crossing Arms Сега като замина за 4 дена се надявам да имаме някакъв напредък

# 623
  • Испания и Стара Загора
Бибата я махнах преди 3 седмици.о тя я ползваше само вечер за спане.Първите дни питаше за нея и това беше.Памперса го махнахме,остана само нощния. Peace

# 624
Добро утро!
Наистина е много обширна темата за положението в България. Има напредък, но все още ако изтървеш края и се затъва много яко. Ако единия потъне за малко и затъва цялото семейство. То зависи и кой в какви среди се движи. Ако познатите ти са заможни, ти се струва по-добре, но ако си в по-обикновена среда ooooh!. Животът все още е много по-труден за поколението на нашите родители, които са обикновени бачкатори, а не специалисти, за пенсионерите нямам думи, само като чуеш за какви суми става въпрос #2gunfire. А по принципите на икономиката, безработните не се издържат, те трябва да се стимулират да работят, не е критерии за добра икономика дали са добре безработните, а дали ги има.
Ние биба нямаме, така че с отбиването реших и този проблем, а с памперса и приказването сме трагедия. Въпреки че супер изненадващо за мен от няколко дни си е взел за пример близнаците на Милица (тя също пишеше в темата) и вече имаме няколко нови думички, научени от тях. Явно си ги хареса!

# 625
Добро утро !!!

ivilda нище не казваш...как върви работата?
Работата е добре, засега още нямам работа .... но лека по лека ми намират. Вече се запознах и с новите началници, добри се видяха, пък ще видим.
Ние с памперса сме до никъде. Ако не бе тръгнал на ясла досега щеше да е свален, ама там му слаггат, казват че не си казва и затова му слагат. Мисля че нямат време да го следят и затова. Така и с яденето, първите дни не ядеше, вчера уж си е изял супата. В момента са всички деца в една група, с две учителки и според мен не обръщат достатъчно внимание на новите и по-малките. Или съм свикнала да обръщам внимание на мойто  newsm78

Емир, приятно изкарване ! И нашите заминават днес, трябваше и Алекс да е с тях, но се отказахме. Не искаме да прекъсваме яслата.

Офф Утре сме на сватба, а нямам тоалет и обувки ... Сутринта ще тичаме по магазините.

Хайде Хубав ден от мен !!!

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 06:56 от ivilda

# 626
Хайде добро утро и от мен, за кафето ще почакате старшата  Wink

При нас всичко е под контрол, аз си ходя на работа, Боби си е ок, Коко ми го взеха за 10-15 дни на почивка с майка и татко и определено ми е криво. Хем ми е хубаво, спокойно само с едно, хем ми е мъчно за Коко, а и Боби си страда определено все си го търси, говорят си по телефона, големи са сладури. Бобката ми направи един номер от една пришка, ама от какво излезе така и не разбрахме, му се възпaли крачето, че чак нагоре беше тръгнала червенината. Водихме гo на специалист, хиляда мазила изписа и компреси, поне да не пие антибиотик, ама се оправя вече. Сега милото в тая жега ходи с едни пролетни обувки, по-широки, че сандалите може да са проблемните. Като се оправи и ще ходим пак да търсим сандали....

Бибата я махнахме сравнително лесно, една вечер сам си я хвърлил през терасата и я търсихме цяла вечер, легна си така без биба, порева малко и реших да я махна. Една седмица беше зора, дори и на обяд не искаше да спи, ама.....Без биба си е вече...За памперса сме на кота нула все още...

Ивилда за яслата - ти си свикнала така....Не знам при вас как са, ама при нас са по 20-ина деца на 2 лели - т.е. една сестра и една леля, че точно пък внимание към моето не очаквам, ама хич....нищо по-специално....

Айде, че времето ми напредва - отивам да се оправям  Hug

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 15:58 от Nadina

# 627
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
При нас нищо интересно,ама да се разпиша. Wink
Бебешондел,какво стана с прегледа на 7.07.?Определихте ли дата за операцията?

# 628
  • София
Добро утро, дами!
Я кажете кога трябва да избият кътниците? Че Ники от една седмица насам не ще да яде, не ми дава да му мия зъбите, въобще нещо не е във форма. Струва ми се надут венецът от едната страна, ама не ми дава да проверя хубаво.

# 629
Добро утро!

За сега операцията ни се отлага  Party  пак ще ходим на контролен преглед януари.  Като я видяха колко килограми е/8200/ и   #Crazy   по принцип сърдечно болните деца не наддават и отказват да се хранят и за това бяха страшно учудени. и така докато се храни, наддава и не прави пристъпи операция няма да правим. Та докторите казаха да захранвам вече, че много наддавала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт