Чалга мацка ли съм?

• 28 201
  • 467
  •   1
Отговори
# 120
  • София
клонка, бърз анализ на новините от последния час, коя е андрея и кой е кубрат, или да вдигам гълъбите и да отлитам да се просвещавам в компроматите  Crazy
Андреа е много известна чалга икона.
Кубрат Пулев е икона в бокса.
Те са гаджета.
Като двойка - тоже икона.
Поклон....

# 121
   А, не, щеше да е по шик ако пича беше футболист....

# 122
  • София
Еее, ама то щеше да е много банално това с футболиста. Андреа поне малко е разчупила стереотипа  Grinning

# 123
  • София
Т'ва е Андреа преди Кубрат Пулев.

А бе,не слушате чалга,пък всичките чалгарки ги знаете?! Чудна работа! Thinking

Много ясно!
И аз слушам чалга, нон-стоп. И не излизам от Найт Флайт.
Не съм някоя задръстена, следя живота и творчеството на всички от поп-фолка. Даже го зная наизуст, че да мога да припявам по заведенията заедно с любимите си изпълнители и да си бъбрим, ако ме поканят в сепарето си.

# 124
  • гр. Шумен
Единственото парче с лееееко чалга нюанс (макар и пародиен), което някога ми е харесвало е култовото "Леле како" на Контрол.
Като ще си говорим за пародии:

Ама Тошко има и по-засукани.

Iris Peace
Туй за чалгата и блуса не го бях чувала!
Само не ми казвай какво е, когато на кофти човек му е кофти, щото ми изникват разни гадни работи в акъла

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 15:12 от Sessilly

# 125
много тестостеронов тоя кубрат пулев Mr. Green
друга бира е коко динев  Flutter, харесвам си го аз, някак, така ми е полегнал на душата  Hug  Twisted Evil

максима кой знае какви ни ги тегли само, какво и направихме темата  Mr. Green

# 126
pina Hugза линка...Много ми хареса И оригинала.
Клонка, Hugза поздрава.
Отилия,не ме кефиш нито като характер,нито като чалга визия от спомен,дето имам от предишен твой аватар.

# 127
И щом си в Гърция, как е правилно да се прознесе името на Деспина Ванди?

# 128
друга бира е коко динев  Flutter, харесвам си го аз, някак, така ми е полегнал на душата  Hug  Twisted Evil

Моля те не ми го взимай!!! Само като го видя /на екрана , естествено/ ми иде да му нащипя бузките... Grinning

# 129
друга бира е коко динев  Flutter, харесвам си го аз, някак, така ми е полегнал на душата  Hug  Twisted Evil

Моля те не ми го взимай!!! Само като го видя /на екрана , естествено/ ми иде да му нащипя бузките... Grinning
ами виж  newsm78, трябва да се пооскубем малко сега. или поне да си ги премерим - там екстеншъни, мерки, теглилки, всичко по реда си. казвай  какво имаш, че да не стигнем до скубане на коси като жените на вълка  Laughing
класов/расов/ мъж си е  коко  Heart Eyes. аз бих го щипнала другаде, та ако искаш, бузките ти ги давам без бой.  Hug

# 130
  • София
Току що осъзнах, че години наред съм живяла с грандиозната заблуда, че лицата Алисия и Андреа са едно и също и ТО се е разделило с Валери Божинов. Малко Кубрат П(М)улев не се връзваше в картинката, но реших, че съм изтървала съществена информация.  Grinning

# 131
друга бира е коко динев  Flutter, харесвам си го аз, някак, така ми е полегнал на душата  Hug  Twisted Evil

ами виж  newsm78, трябва да се пооскубем малко сега. или поне да си ги премерим - там екстеншъни, мерки, теглилки, всичко по реда си. казвай  какво имаш, че да не стигнем до скубане на коси като жените на вълка  Laughing
класов/расов/ мъж си е  коко  Heart Eyes. аз бих го щипнала другаде, та ако искаш, бузките ти ги давам без бой.  Hug

Аз само за бузките имам претенции, защото.....не мога да пея.  Grinning и екстеншъни нямам...Абе никакви екстри, за да претендирам за друго. Разбираме се така - аз по бузките, ти - по други места ... от тялото.  Grinning

П.П. като ти отговарях на поста реших, че нещо не съм сама, ама после видях, че си си сменила ника.

# 132
Много весела тема Peace
MAXIMAltd , слушай каквото ти харесва Peace

# 133

Аз само за бузките имам претенции, защото.....не мога да пея.  Grinning и екстеншъни нямам...Абе никакви екстри, за да претендирам за друго. Разбираме се така - аз по бузките, ти - по други места ... от тялото.  Grinning

П.П. като ти отговарях на поста реших, че нещо не съм сама, ама после видях, че си си сменила ника.
Laughing Hug

ами, по тялото  Laughing
по банковите сметки  Twisted Evil

# 134
  • София
А на този Кубрат Пулев (който и да е той) името псевдоним ли е?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт