Февруарски мами 2012, добре дошли!

• 29 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Хубаво ще е да си направим една варненска среща край морето  Grinning

# 526
  • Варна
я, колко варненки се събрахме Simple Smile момичета, да ви питам - при кого смятате да ходите на консултация? при първата бременност бях при Петенка Цветкова, но въобще не съм доволна, та ще трябва да търся друг. препоръчайте някой Simple Smile

# 527
  • Варна
Този момент и за мене е "x", нямам тук личен лекар... Родом сме от Добрич, имаме здравни работници в моето и на мъжо в семейството, но не ни се е налагало да ползваме личния... Сега и аз съм в шах и разпитвам всички познати за препоръка ... Бременността ми потвърдиха в Майчин дом, отидох там защото беше събота и нищо друго не измислих...
Та ще поглеждам и аз тук за препоръка ... Имам още една две приятелки да питам и ще Ви споделя мненията им, искам обаче да оздравея преди да се видя с тях, че са им малки мушмороците  newsm30
Малко смесих личния с този, който ще проследява, но мисля, че стана ясно какво исках да кажа Simple Smile Аз живея в Трошево, Вие BoboDes и Fabianna къде сте във Варна?

# 528
Аз ходя в Олимед, още преди да забременея, мислех дали да си търся друг гинеколог да ми следи бременността, но се отказах.

BoBoDes имам една приятелка която ходеше в Надежда при д-р Дюлгерова, имам една която беше при Петинка Цветкова, друга в Майчин дом ама не помня при кого,  общо взето всичките бяха при различни и всички бяха доволни. 

Мира аз съм в Левски.

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 18:43 от Fabianna

# 529
  • Варна
Ще се радвам да се видим Simple Smile Аз мога след 19ч., че работя на далеч и пътувам всеки ден... Не че не съм до 17,30ч. но все не сколасвам да си тръгна на време ....

# 530
  • Варна
аз съм в Младост Simple Smile

# 531
БобоДес, аз не съм от Варна, но ходя там при д-р Станислав Славчев в Окръжна и съм много доволна, а и говорих с доста момичета, които са ходили при него и те са много доволни. А и много хубавото, е че може и да се роди при него  Heart Eyes
Добре дошли на новите ммомичета, лека и безпроблемна бременност. Сега се връщам да чета назад и после ще пиша пак, а вие давайте малко по-активно и тук и във фб  Hug

# 532
Добър вечер.Бях до 20 часа на работа,мъжо приготвил страхотна вечеря,Хапнах,измих чиниите и легнах.Той изкъпа детето сега трябва да й сплета косите.Аз също нямам никакви симптоми.Чувствам се много добре.Моята акушерка е Петинка Цветкова,доволна съм от нея,познава се с майка ми ,били са колежки,вече и изражда в АГ-то.
Аз по принцип съм от Варна,Възраждане,но от както съм омъжена живеем в Аксаково.Ше се радвам на среща,но сега много работя и съм заета,вече като изляза в болничен,сигурно след юли месец,тъй като работата ми е натоварваща и няма да мога да работя дълго.

# 533
добър вечер мами Simple Smile нз колко ще работите вие ама аз наистина ще съм още малко на работа защото съм  сервитьорка и заведението е на 2 етажа и познайте по тези стъпала по 8 часа как се бяга най много още месец два и всичко ще свърши за мен  Sad  след 2 сед съм чак на  преглед да чуем сърчицето а нямам търпение вече  clock

# 534
Добър вечер и от мен!
При мен няма особени признаци все още- единствено виене на свят, засилено обоняние и придърпване ако много вдигам малката. Очаквам скоро да се появи гаденето и повръщането ooooh!

Покрай дзверо нямам хич време да се замисля за бременносттта Mr. Green Прогнозирам и по-малко кила в излишък този път. Предишната бременност качих 25 кила, после за 5 месеца свалих 30 въпреки кърменето Shocked

Смятам във вторник да отида на преглед, защото в сряда ЖиЗ заминаваме на почивка. Стискайте ми палци  Praynig
Бройте и мен за среща на Варненки- и без това по цял ден меря Морската градина, така че пишете още една хаймана в списъка  Sunglasses

# 535
  • София
Аз алкохола и цигарите съм ги спряла, а иначе бях във Варна този месец - можеше да се видим, вече съм била бременна, но още не знаех...  Simple Smile

# 536
хайде и аз съм за тук

# 537
Ха,добро утро! Laughing
Добре дошли на новите мами!
Я колко варненки! HugНякоя бургазлийка няма ли тука или има ама се скатават и ще се включат по-късно за по-сигурно? Wink Wink
Аз вчера бях като реактивен самолет вкъщи.Пращях от енергия,ама то и имаше защо-ометох такова количество храна,че ме е срам от себе си.Но не спах добре,защото ходих поне пет пъти до тоалетна,а и нещо сърцето ми прескачаше и пробождаше.
Нямам търпение да дойде 29-ти,за да видя,че всичко е наред.Тогава евентуално ще си сложа и лентичка.Иначе на всички сме казали.Не съм суеверна и съм на принципа,че каквото има да става ще стане независимо от това колко хора знаят за него.
Приятен ден и лееека! HugКато ти гледам подписа би трябвало да си от Бургас или просто си харесваш градчето. Crazy

# 538
  • София
... Но не спах добре,защото ходих поне пет пъти до тоалетна,а и нещо сърцето ми прескачаше и пробождаше. - Аз засега, пу-пу, през нощта си спя, ама само се наливам с вода (ожаднявам) и често пишкам.  ooooh!
Нямам търпение да дойде 29-ти,за да видя,че всичко е наред. - И аз чакам 30-и по същата причина.  Wink ... Иначе на всички сме казали. - И аз така.  Peace  Не съм суеверна и съм на принципа,че каквото има да става ще стане независимо от това колко хора знаят за него. - Аз съм умерено суеверна, но съм съгласна, че каквото има да става ще сте случи така или иначе.  Hug
Приятен ден и лееека! Hug - Присъединявам се!  Simple Smile

# 539
  • Габрово
Наистина няма нужда да се притеснявате, ако нямате симптоми. С първата бременност нямах и намек за симптом, чувствах се прекрасно. Работих до средата на 7-мия месец, въпреки че почти по цял ден бях права и търчах насам-натам. Качих само 9-10 кг.

Сега пак не мога да се оплача, но определено се чувствам по-некомфортно - гадене на моменти /но, стомахът ми се "развали" в последните 6 год/, нисък тонус на моменти, на моменти виене на свят, от време на време емоционална лабилност, но се понася. Сега понеже не работя и гледам да съм почти непрекъснато навън и да се движа доста. Още си карам колелото по улиците и ходя на фитнес, после се чувствам по-свежа.

Хубав ден на всички  Grinning

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:02 от ivap

Общи условия

Активация на акаунт