Отговори
# 45
Къде прави теста? Аз се чудя дали да си платя ваучера по тази оферта  Thinking

Аз днес закупих един ваучер. Ще видя техните резултати дали ще се покрият с това, което имам за момента като изследвания. Naughty

Правилно ли съм разбрала, че адреса където се прави изследването свързано с ваучера е този?
Нашия педиатър е на същия адрес. Тази сграда е с два входа ...май и на другия има лекарски кабинети и зъболекар, освен да е там.

София, бул. Черни връх - ул. Бигла 2, 13-то ДКЦ, ет. 2, каб. 6

# 46
  • София
.............а съотношението на калция към магнезия трябвало да е 2 към 1  newsm78
Peace да,  2:1
Внимавай, да не предозираш мастноразтворимите витамини Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 47
  • Тука, под липите стари...
Записвам се, за да продължа да ви следя.
Получих си безплатните витамини - и двете пратки взех от централна поща срещу такса от 1,50 лв.

# 48
Тази сутрин ме изненадаха много приятно от пощата, като ми донесоха вкъщи 3 кашона с поръчки от 11-ти и 12-ти май.  Crazy

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 49
Имам един въпрос, може ли да се предозира Vit A, ако се комбинират хлорела и спирулина?
По препоръчаните дози, който са 3г дневно, се получава около 200% от препоръчителната дневна доза вит А.
А всъщност съм чела, че терапевтичният ефект от хлорелата и спирулината се прявява при доста по-големи дози, около 10г дневно. Или понеже е храна, няма опасност от предозиране  newsm78

# 50
  • в света на неограничените измерения
Тази сутрин ме изненадаха много приятно от пощата, като ми донесоха вкъщи 3 кашона с поръчки от 11-ти и 12-ти май.  Crazy

Никога до сега не са ми пристигали пратки в пощата независимо от сумата. Имала съм и за под 10$, камо ли да ми го донесат вкъщи.  А митницата ми е на другия край на града.  Mr. Green

Правилно ли съм разбрала, че адреса където се прави изследването свързано с ваучера е този?
Нашия педиатър е на същия адрес. Тази сграда е с два входа ...май и на другия има лекарски кабинети и зъболекар, освен да е там.

София, бул. Черни връх - ул. Бигла 2, 13-то ДКЦ, ет. 2, каб. 6

Да, този адрес е посочен. И моето GP e там.

# 51
Явно няма някаква логика кои пратки отиват на митница и кои не (от тези под 30 лв.)...  Rolling Eyes
Иначе по принцип не знам дали са длъжни да ги носят до вкъщи, но пощата ни е на другия край на блока и може би затова.  Mr. Green (Извинявам се за спама.)

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 52
Реших да споделя някой промени при мен.
От половин година, а може и повече да е, ме боли палеца на големия пръст на мястото където нокътя се допира с кожата. Доста силна болка ако се пипне или се ударя или съм с по тесни обувки. Вече се чудех на какъв лекар да ходя. А същия този нокът около една година нерастеше...е вече расте:)
Та вчера установих, че вече не ме боли.  Пия доста неща, но последната седмица серапептаза пих заради болка в коляното. Подозирам, че това може да е помогнало или пък разните водорасли и ресвератора, който от 2-3 седмици реших да пия.
Другото е че петите ми бяха много бели, груби и леко напукани. Имам кремове за крака но се ме мързеше да се намажа и все отлагах. Е вчера забелязах и това че е ок. Явно причнината е вътрешна. И нещото което най-много ме озадачава е че на големите пръсти на ноктите отстрани имам гъбички. Е не ги виждам вече, незнам как са изчезнали се  едно с магическа пръчка. А точно вчера получих маслото от чаено дърво...... е ще помажа за всеки случай....  Е такива странични неща се оправят, а другите си стоят:)

Всеки ден пия омега и масло от пореч, витамин Ц, селен. И когато се сетя коластра, пробиотик, куркума, лецитин,калций и магнезий(това май трябва да го зачестя, че кой знае на какво дередже са ми костите...преди няколко години бях  с остеопения)
Щях да забравя и  геритамни, отскоро включих.

п.с. майка ми си зела пратката от пощата и нищо не са и искали да плаща...към 20 и няколко долара  е стойността на пратката

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 10:31 от dalil

# 53
Къде прави теста? Аз се чудя дали да си платя ваучера по тази оферта  Thinking

Аз днес закупих един ваучер. Ще видя техните резултати дали ще се покрият с това, което имам за момента като изследвания. Naughty

хахаха...и аз взех Hug....кога мислиш да ходиш...чакам с нетърпение да споделиш ако ме изпревариш Laughing

# 54
dalil аз установих, че от рибеното масло кожата на петите не ми се напуква  Grinning

А това къде ни отиват пратките зависи от това кой е на смяна, какво е видял, какво не, колко е в час и.н.  Wink

airi  Laughing не съм го платила още - до 25.05 е срока. Колебая се защото няма жив човек, който да свидетелства за достоверността на точно този апарат. Виж Бобка и Мама Галя казаха, че при тях бил точен, но те на друго място са ходили.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 55
Ninia ами аз пия рибено масло от август миналата година без прекъсване, ама цяла зима петите ми бяха ужасни.

# 56
  • в света на неограничените измерения
Виж Бобка и Мама Галя казаха, че при тях бил точен, но те на друго място са ходили.

Аз мисля, че всички апарати са еднакви.  В предишната тема една съфорумка от Пловдив беше пуснала линк към апарата. Вчера го прегледах подробно. Китайски е  Mr. Green Мисля, че не може на 100% да бъде точен. 
Аз по скоро искам да видя дали ще се потвърдят изследванията, които съм си правила до сега и действителното ми състояние, с това което ще излезне от това "квантово" изследване.

# 57
  • София
Имам един въпрос, може ли да се предозира Vit A, ако се комбинират хлорела и спирулина?
По препоръчаните дози, който са 3г дневно, се получава около 200% от препоръчителната дневна доза вит А.
А всъщност съм чела, че терапевтичният ефект от хлорелата и спирулината се прявява при доста по-големи дози, около 10г дневно. Или понеже е храна, няма опасност от предозиране  newsm78
По принцип бетакаротен трудно може да се предозира, все пак внимавай общото количество на водораслите да не надвишава 40гр. Също взимай под внимание, ако приемаш мултивитамини, които често съдържат синтетичната форма на витамин А.

dalil , а маслото от пореч от кога го приемаш....предполагам, че Геритамин е отскоро и затова той не може да е причината за оправянето на петите. Аз водорасли и ресвератол пия, но петите са ми напукани.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 11:38 от Bobka

# 58
Ninia ами аз пия рибено масло от август миналата година без прекъсване, ама цяла зима петите ми бяха ужасни.

Възможно е при теб да няма този ефект. Аз го пия близо 2 години - забележим ефект имам само от 'кофата' ( петите и добрия сън). Иначе съм пила на натрол и на солджър.

vanvel в офертата пише, че е точен до 80%, което не ми харесва.
А апарата е Китайски или произведен в Китай? Аз като се поогледам ... ми то почти всичките ни уреди в къщи са произведени в Китай  Laughing

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 59
  • София

Бета Каротина не може да предозираш - най-много да получиш оранжев оттенък на кожата Simple Smile
Усвоява се  кол-во, от което тялото има нужда, излишното се изхвърля.
Ако нямаш нужда от вит.А /ретинол/ бета-каротина няма да се усвоява
Не може да предозираш Бета-Каротина от Спирулина и Хлорела - пий си ги спокойно.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Общи условия

Активация на акаунт