Отговори
# 60
  • pomorie
какво кремче ще ме посъветвате да взема за майка ми 50г със смесена кожа  Blush

# 61
  • София
За поръчка, пратена на първи май, за момента ни у, ни ду (стойност с пощенските разходи - $20,44).

В интерес на истината, на мен са ми носили чувствително по-скъпи от 20 долара поръчки вкъщи, като седмица по-късно за поръчки от 17 и надолу ми се е налагало да ходя до пощенския клон или да трамбовам до митницата. Явно наистина е въпрос на вътрешното състояние на конкретния служител него ден, щото проследима логика липсва.

# 62
Виж Бобка и Мама Галя казаха, че при тях бил точен, но те на друго място са ходили.

Аз мисля, че всички апарати са еднакви.  В предишната тема една съфорумка от Пловдив беше пуснала линк към апарата. Вчера го прегледах подробно. Китайски е  Mr. Green Мисля, че не може на 100% да бъде точен. 
Аз по скоро искам да видя дали ще се потвърдят изследванията, които съм си правила до сега и действителното ми състояние, с това което ще излезне от това "квантово" изследване.

..точно затова те моля да споделишр след като отидеш-поне имаш база за сравнение!  Peace

# 63
И аз с надеждата да пристигнат в пощата пуснах 3 поръчки за по 10-ина долара, но за жалост митницата не ми се размина.  Confused

# 64
  • София
Пия 5 HTP повече от седмица за намаляване на апетита по една капсула сутрин на гладно. Но няма нещо ефект, а не смея да го увелича сама. Моля някой да сподели опит как  се пие с тази цел

# 65
  • София
Пия 5 HTP повече от седмица за намаляване на апетита по една капсула сутрин на гладно. Но няма нещо ефект, а не смея да го увелича сама. Моля някой да сподели опит как  се пие с тази цел

Каква доза приемаш?
Средната доза е 50мг. - до 100мг. / като безопасни дози/

Да не си в О. или преди М.?

ПП. Дозите трябва да са постепенно повишаващи /понижаващи

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 66
И аз чакам поръчка от 2 май, в пощата ходих вчера, нищо, до митница ще отида следващата седмица евентуално, че там нали си плащам 1.50 лв за справката:(

Да питам, който е отказвал (канселирал) поръчки. Колко време ви бавят парите? Писах на iherb, казаха няколко работни дни! А една друга канселирана от мен поръчка, ми я няма в банковата справка. та и до Банка ще ходя другата седмица. Абе, за урок ми е да мисля 3 пъти преди да поръчам нещо и да не си променям поръчките в последствие.

Днес ходих на изследване с квантовия анализатор. Този на "Овче Поле". За повечето неща познаха:))) Има едно- две неща, които са ми странни, някакви данни за висока гъстота на кръвта, а пия ензими от месец и половина, те нали уж я разреждат newsm78
Иначе отвсякъде липса на витамини, това си го предполагах, не съм го изследвала другаде, та сега ще си организирам търсене из iherb, да си поръчам нужните неща. И мисля след няколко месеца пак да си направя изследване да видим какво ще покаже:) А дали е китайски апарата...не знам  Grinning

# 67
  • София
И аз чакам поръчка от 2 май, в пощата ходих вчера, нищо, до митница ще отида следващата седмица евентуално, че там нали си плащам 1.50 лв за справката:(

Офф, ще трябва и аз да го правя това, ако не се появи до 26-ти. Досега не ми се е случвало повече от 10-14 дни да чакам. След това почвам да чакам ензимите си, пратени на 10-ти, плюс още подаръци, пратени на 12-ти. Ако и тези се залутат така, ще почна да си правя iherb поръчките с http://delivery-shop.com/, за да си купя спокойствие.

Цитат
Днес ходих на изследване с квантовия анализатор. Този на "Овче Поле". За повечето неща познаха:))) Има едно- две неща, които са ми странни, някакви данни за висока гъстота на кръвта, а пия ензими от месец и половина, те нали уж я разреждат newsm78 Иначе отвсякъде липса на витамини, това си го предполагах

Това с липсите е повсеместен проблем в днешно време - освен за дългосрочните последователи на Пинко... За високата гъстота - на твое място бих отишла това да го изследвам и с ортодоксална, "неквантова" медицина, за да засека двата резултата.

# 68
О, да, jijoya, не мисля да се доверявам 100% на това изследване.  Наистина е изнервящо цялото това чакане на доставките. Но чрез този delivery shop дали не става скъпичко newsm78
Ако си го поръчаш с DHL от сайта,  няма ли да е на подобна цена?

# 69
  • София
helios13,    и аз мисля да мина през апарата след 3месеца. Картинката за липсата на  минерали и витамини беше доста ралична с тази на моя позната...при нея повечто витамини от групата Б бяха с отклонения, а моите са в норма...преди няколко месеца си бях направила кръвно изследаване на витамин Б12 и беше в норма, както показа и апарата...моето мнение е също да си направиш кръвен тест за гъстотата на кръвта, че там не е шега работа....между временно недей да пиеш витамин Ц.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 70
Bobka, благодаря ти! Витамин ц също ми е под норма, та мислех да го пия повече, а то сгъстявало кръвта, така ли? Shocked

# 71
  • София
Да, витамин Ц сгъстява кръвта. Първо си направи изследванията.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 72
Бобка, много благодаря!   bouquet

# 73
  • София
Но чрез този delivery shop дали не става скъпичко newsm78
Ако си го поръчаш с DHL от сайта,  няма ли да е на подобна цена?

Да, подобна е, но аз веднъж допуснах грешката да поръчам с DHL, уж да ми е мирна главата, докато пристигне пратката. За мирна - мирна беше и колетът пристигна бързо, но след това какво беше още получавам главоболие, като си спомня.

По трудния начин разбрах, че тези пратки винаги отивали директно на митницата на аерогарата. Съответно Одисеята по освобождаването от там, стигането до склада на DHL (без кола бях), за да си взема кашона и прибирането обратно в центъра ми отнеха двуцифрено число часове. Плюс нерви, защото каквото можаха да забавят или объркат, забавиха или объркаха - на митницата и в банките и бюрата наоколо й, където си задължен да минеш и да оставиш пари за разни под-услуги. Учтиви са много всички, но не мина без пълния набор гафове. Та се зарекох, че с DHL и други мастити куриери понече аз от Щатите - никога.

С тия от деливъри шоп-а и подобните им, на теория поне, за тези досадни неща не мислиш, защото те като посредник се преборват с всички главоболия по вкарването на колетите в страната, а ти накрая просто отиваш да си ги прибереш от техния офис. Така поне ми го описаха приятели, които ползват такива услуги, като пазаруват от САЩ...

# 74
Ninia ами аз пия рибено масло от август миналата година без прекъсване, ама цяла зима петите ми бяха ужасни.
На мен кожата на ръцете е по-хидратирана  от "кофата", но пък петите ми са си напукани. Иначе, подобен проблем (травматизиран и мъртъв нокът) и аз имам.
Мисля, че имам облекчение на вид студова алергия, с която се боря от години и въобще имунитетът ми беше доста по-добър тази зима.

Каква що-годе е цената на преглед с тоя квантов анализатор и заслужава ли си повече от обикновените кръвни тестове? newsm78

IHERB: KUN753

Общи условия

Активация на акаунт