Отговори
# 765
  • някъде
Някой вземал ли си е млечна захар и как я ползвате?

# 766
Кажете моля като антиоксидант кое е по-добро-Grape Seed Extract  или Resveratrol-като се зачетох видях че има и Grape Skin Extract-кое за какво се използва или са в цялост едно и също нещо?

# 767
Мда, обикновено за такива състояния препоръчват панкреатичните ензими. Дано да се стабилизрат нещата, щото си е много неприятно тежест след храна и т.н. Но между другото ако по принцип си ядеш тежки храни (мазни, със много глутен и други изделия на "съвременното" хранен и такива предназначени да стоят на рафта в магазина с месеци... знаеш  Wink
Трябва да откиреш оптимума храна като количество и като вид и тогава ще е екстра.
Не ми много допадат съставките в Нексиум-а, но то и за повечето "Big pharma" лекарства е така.
Успех!
Кажете моля като антиоксидант кое е по-добро-Grape Seed Extract  или Resveratrol-като се зачетох видях че има и Grape Skin Extract-кое за какво се използва или са в цялост едно и също нещо?
Явно едното допълва/подобрява другото. -
http://antiagingbydesign.com/benefits-of-grape-seed-extract-enha … ed-in-resveratrol - Ползи от екстракт от гроздови семки с Resveratrol

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 17:43 от AzoniC

# 768
Здравейте Hug
Искам да се регистрирам в сайта и да си поръчам от таблетите Maxi hair.Само че не разбрах,тъй като не съм от София,къде точно ще пристигне поръчката ми?От митницата в София ли ще трябва да си я взема?
Благодаря предварително  bouquet

# 769
  • София
Цитат
В сайта има продук от 100% смлян сусам без добавки. Аз бях закупил този на Artisana и може да се каже че останах доволен. Стълен буркан, личащ си чист продукт без подобрители и т.н. Тези в България които съм пробвал са много течни и съм почти сигурен че ги разреждат с някаква мазнина и вече не съм им "фен" .
Да попитам PinkPanther с каква мазнина е тахана - от самия сусам ли? Да не е сл. олио?

# 770
В Карфур продават биотахан на цена около 6 лева за 350-400гр.Мазнината е от самия сусам при по-продължително смилане на семето  се отделя.

# 771
Цитат
В сайта има продук от 100% смлян сусам без добавки. Аз бях закупил този на Artisana и може да се каже че останах доволен. Стълен буркан, личащ си чист продукт без подобрители и т.н. Тези в България които съм пробвал са много течни и съм почти сигурен че ги разреждат с някаква мазнина и вече не съм им "фен" .
Да не е сл. олио?
Нали точно това казвам. Преди, като съм взимал (от доста време не съм взимал от тук) ми се струва разредено с някаква мазнина която във всеки случай не беше слънчогледовата... не казвам че съм пробвал всичките, но...

# 772
  • в 1001-та нощ
Здравейте Hug
Искам да се регистрирам в сайта и да си поръчам от таблетите Maxi hair.Само че не разбрах,тъй като не съм от София,къде точно ще пристигне поръчката ми?От митницата в София ли ще трябва да си я взема?
Благодаря предварително  bouquet

ако поръчката не включва друго, вероятно ще получиш известие да ги вземеш от локалната поща, но е възможно и в митницата, която обслужва населеното място - от адреса за получаване  Peace

# 773
a.l.e.n.a ,благодаря ти Hug
Само Maxi hair искам да поръчам,но 2 опаковки.

# 774
Днес получих известие от пощата  Grinning Поръчката е за 22$

От кой рутин сте доволни? За сега този на Country Life ми е хванал окото  Thinking  

Alekssia поръчки под 15 евро има голяма вероятност да отидат в пощата. Може да направиш две поръчки и да стискаш палци да не те разкарват до митница.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 775
Ще пусна тогава само 1 опаковка Peace
След 1-2 седмица ще пусна и още една!
Много ви благодаря Hug

# 776
  • Казанлък
Ще пусна тогава само 1 опаковка Peace
След 1-2 седмица ще пусна и още една!
Много ви благодаря Hug
Точно днес този продукт е със 20% отстъпка и можеш спокойно да поръчаш 2 опаковки със доставка от 4$
Не забравяй да сложиш и една безплатна мостра! Simple Smile

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в lHerb DUR632

# 777
Аз ги поръчах вече.За тези витамини става дума http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0
Не видях да има 20% отстъпка,поръчах ги с 5$ намаление за първа поръчка и заедно с доставката ми излязоха 10.04$.

# 778
  • София
От днес, 13 Юни 10ч, има допълнително 20 % намаление на всички продукти на Country Life . Важи до утре 10ч. сутринта. Зависи кога си направила поръчката, иначе намалението се вижда като се добави продукта в кошницата.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 779
Еее изпуснах го намалението.Преди,като пуснах поръчката не ми показа -20%,а сега вече като сложа в кошницата ми го дава.Но късно вече!

Общи условия

Активация на акаунт