Отговори
# 750
Благодаря за отговора Ninia  Hug
ще го пробвам този подсладител,защото аз смених бялата захар с кафява,но ефект няма

# 751
  • гр.Добрич
Здравейте. Дали има някой пишещ в темата от Русе, за да каже къде си получава поръчките и дали има проблеми с тяхната митница?

# 752
Благодаря за отговора Ninia  Hug
ще го пробвам този подсладител,защото аз смених бялата захар с кафява,но ефект няма

Няма ефект, защото кафявата е малко по-несладка (  Thinking има ли такава дума) и блъскаш повече от нея и в крайна сметка се получава все тая  Laughing На мен ми стига 1/2 от пакетчето със стевия, за да си подсладя кафето  Wink

spinki цък Мисля, че нямаше проблеми.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 753
и на стевия минах ....и хляба смених и все тая.Установих ,че не преработвам правилно храната ,защото след като хапна и след това ми се издува до неузнаваемост корема и започва една пукотевица  Embarassed и тежест.Сега ще ходя на ехограф .Имам ензими в къщи и вероятно ще започна да ги пия като хранителни за да си подпомогна  и успокоя перисталтиката.Ще ги пия по време на храна.Въпросът е кои ензими ? Rolling Eyes
Пинки помогни   моля те!:bouquet:  newsm17

# 754
и на стевия минах ....и хляба смених и все тая.Установих ,че не преработвам правилно храната ,защото след като хапна и след това ми се издува до неузнаваемост корема и започва една пукотевица  Embarassed и тежест.Сега ще ходя на ехограф .Имам ензими в къщи и вероятно ще започна да ги пия като хранителни за да си подпомогна  и успокоя перисталтиката.Ще ги пия по време на храна.Въпросът е кои ензими ? Rolling Eyes
Пинки помогни   моля те!:bouquet:  newsm17
Имаш ли проблеми с лактозата?
Наитина преглед е препоръчителен защото ензими при язва определено не е нещо което тряябва да се приема (не казвам че имаш даже напротив, но не трябва да се рискува напразно)
http://www.ehow.com/about_5454074_digestive-enzymes-gas.html

# 755
Пинки, май всички теб чакаме  ooooh!

# 756
  • София
gery_djor аз свалих килца, като замених захарта със Стевиа и белия хляб с ръжен  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Доволни ли сте от тази стевия, тъй като аз имам една тукашна-българска, еми горчи ми и не мога да я пия в кафето. А я сравнявам с подсладител, не със захар.

Сега открих темата, иначе аз си поръчах витамини за коса, таблетки ленено  масло и калмацин, не платих ДДС, защото поръчката ми беше за 19лв. и стотинки, а над 20лв. се плащало.

# 757
Няма абсолютно никакъв аромат, дъх и т.н. Пия я с кафето и не мога да преценя дали горчи  newsm78

# 758
  • София
Ninia , освен за кафе , пробвала ли си стевията за сладкиши, кексове и т.н.? Аз съм слагала в кекс, но в комбинация със захар, но се чудя дали ще се получи само със стевия  Rolling Eyes

Аня♥♥ , плаща се ДДС над 15 евро...

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 759
  • в 1001-та нощ
...та...бях и аз на квантовия анализ ...повече за нисък прогестерон говорим и мазане с крем прогестерон....ама нисък естроген?!!!...дайте съвет моля... Embarassed ...пък и най-женския хормон...а мен ми го няма хахахахах  Grinning

ти къде ходи  newsm78

# 760
  • София
Аня♥♥ , плаща се ДДС над 15 евро...
Да, така е било, над 20 долара, не лева. 19 и нещо $ беше сметката ми. Помня, че митничарят каза над 20, а аз бях стотинки под тази сума, като сумата за доставка не се гледала.

# 761
...та...бях и аз на квантовия анализ ...повече за нисък прогестерон говорим и мазане с крем прогестерон....ама нисък естроген?!!!...дайте съвет моля... Embarassed ...пък и най-женския хормон...а мен ми го няма хахахахах  Grinning

ти къде ходи  newsm78

13-то ДКЦ - Лозенец
ясно, че трябват по разширени изследвания ако нещо се чудиш...ама някой ако може поне някакви общи разяснение по въпроса... Embarassed

# 762
Здравейте. Дали има някой пишещ в темата от Русе, за да каже къде си получава поръчките и дали има проблеми с тяхната митница?
Във Русе няма проблеми с митницата,вземат се в клона на жп гарата,пратки под 30лв.се получават и много пъти направо в пощата!

# 763
  • гр.Добрич
webdevil, Ninia, благодаря.  Hug

# 764
и на стевия минах ....и хляба смених и все тая.Установих ,че не преработвам правилно храната ,защото след като хапна и след това ми се издува до неузнаваемост корема и започва една пукотевица  Embarassed и тежест.Сега ще ходя на ехограф .Имам ензими в къщи и вероятно ще започна да ги пия като хранителни за да си подпомогна  и успокоя перисталтиката.Ще ги пия по време на храна.Въпросът е кои ензими ? Rolling Eyes
Пинки помогни   моля те!:bouquet:  newsm17
Имаш ли проблеми с лактозата?
Наитина преглед е препоръчителен защото ензими при язва определено не е нещо което тряябва да се приема (не казвам че имаш даже напротив, но не трябва да се рискува напразно)
http://www.ehow.com/about_5454074_digestive-enzymes-gas.html
Благодаря ти   bouquet,изчетох всичко,добри съвети дават за метеоризма.Направих си ехограф на коремните органи и всичко е в норма.Изписаха ми Мезимфорте с 125мг панкреатин и Нексиум(те т`ва не знам ,защо при положение ,че не ме боли стомаха нито имам киселини ми го изписаха тоя нексиум.........) Не знам дали имам проблеми с лактозата-сега ще сдпра всички млечни храни и ще разбера Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт