Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 994
  • 986
  •   1
Отговори
# 975
Като чета мръсния език на дуета  се сетих за едно момиче миналата година в 1ва градска. Помакиня, с детето си. Е няма толкова чист поглед, толкова доброта .. от друга планета, друго време. Била съм в Якоруда и в Златоград у помашки семейства - няма да видя по-чисти и гостоприемни хора. А ако някой трябва да мрази сигурно са те, а май не мразят.

# 976
  • София
Бояна е Цитадела - твърда и никой не може да я превземе...
Joy hahaha Joy
Но и по някакъв начин си напълно права. bowuu

shams u amar какво възпитание, когато в главите на хората се въртят сцени от филми, Време разделно и прочее. Дано заключат темата, но има потребителски проблеми, които и модератор не може да разреши.

# 977
Като чета мръсния език на дуета  се сетих за едно момиче миналата година в 1ва градска. Помакиня, с детето си. Е няма толкова чист поглед, толкова доброта .. от друга планета, друго време. Била съм в Якоруда и в Златоград у помашки семейства - няма да видя по-чисти и гостоприемни хора. А ако някой трябва да мрази сигурно са те, а май не мразят.

Peace Пълната истина - моето докосване до тази чистота, беше в Горно Капиново.

# 978
 Всички щипани моми девственици : Строй се, преброй се!  Laughing
 Делфина за тебе знам, зайци и кучета, а с арабите само платоническа.  Peace
 Аз секс с арабин не съм правила, ама като гледам колко настървени защитнички имат, може и да е хубаво.

# 979
И какво съм казала, обиждаш се че си си избрала мъж арабин. Моят е евреин, ама  това не ме обижда, както и да ги наричат под сурдинка :
   Когато не познаваш даден човек , не му слагай определения , и не го анализирай .
    Далеч си от истината моме , мъжът ми си е чист българин . И все пак аз уважавам хората , без да ги подбирам по цвят , етнос или религия . Всяко стадо си има мърша . За съжаление с всеки изминал ден се убеждавам колко голяма част от хората е превзела т.н простотия . Ще повторя една народна мъдрост : " На простия не можеш да му дадеш нищо , можеш само да му вземеш ".
 Наистина силно се надявам , скоро тази тема да бъде заключена , и запокитена някъде дълбоко в архива .

# 980
  • София
Лени, помаците са етнически българи, насилствено помохамеданчени преди години.
Честно, никога не съм имала идея как разпознавате, че някой е помак. Аз не мога.

# 981
мдааа , такива са жените в исляма - тихички , кротки , подчинени , меки ...

# 982
  • София
И какво съм казала, обиждаш се че си си избрала мъж арабин. Моят е евреин, ама  това не ме обижда, както и да ги наричат под сурдинка :
   Когато не познаваш даден човек , не му слагай определения , и не го анализирай .
    Далеч си от истината моме , мъжът ми си е чист българин . И все пак аз уважавам хората , без да ги подбирам по цвят , етнос или религия . Всяко стадо си има мърша . За съжаление с всеки изминал ден се убеждавам колко голяма част от хората е превзела т.н простотия . Ще повторя една народна мъдрост : " На простия не можеш да му дадеш нищо , можеш само да му вземеш ".
 Наистина силно се надявам , скоро тази тема да бъде заключена , и запокитена някъде дълбоко в архива .
Ти си тази която, анализира не аз.

# 983
  • Costa Rica
Ти си тази която, анализира не аз.
Вярно е.
Анализирането изисква съответния мисловен процес Mr. Green
Много по-лесно е да обиждаш.

Слънце, и аз привиках мод.  ooooh!

# 984
  • Paradise
Момичета, момичета, голяма излагация е настанала тук!
Тежко и горко ни!

# 985
Лени, помаците са етнически българи, насилствено помохамеданчени преди години.
Честно, никога не съм имала идея как разпознавате, че някой е помак. Аз не мога.
разбира се по дистанцираното поведение , и аз съм следвала с помакиня ,
тя разказваше за техния регион , гледаше как ние живеем , и двете не вярвахме , че на 200 км от нашия/нейния свят има коренно различна вселена ,  и не говорим за някое село , а за Доспат , градче все пак

# 986
Всички щипани моми девственици : Строй се, преброй се!  Laughing
 Делфина за тебе знам, зайци и кучета, а с арабите само платоническа.  Peace
 Аз секс с арабин не съм правила, ама като гледам колко настървени защитнички имат, може и да е хубаво.

Отилия, мярка не знаеш. Спри се малко, засрами се...

Клонке, различават се, да. Помаците са насилствено помохамеданчвани българи, затова казах, че ако някой трябва да мрази, то са те. Помакините изглеждат различно, а и си казват. Туркини аз не съм виждала, де, т.е всички, които съм виждала си имат 'нормален' вид.
Помакините изглеждат по друг начин. Едно време всъщност те са носили истински бурки.
Намерих една картина на добруджански помакини от 1920 и пейзаж:
http://gallery.dobrich.com/Dobrudja/DobrudjaImages/NTahtunov4riPomakini.jpg

сега изглеждат по-скоро така: http://e-vestnik.bg/imgs/yakoruda/6-Picture-012.jpg
а по-скоро може би традиционно изгл така: http://img98.imageshack.us/img98/5931/emineu.jpg

Общи условия

Активация на акаунт