Каква раница за първокласник?

• 123 023
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
И на мен ми се струва ,че няма да му е удобна но нея си хареса .Нека като дойде да се увери че не е за него пък ще му купа друга  тази и в продавалник може да я продам .

# 526
Момичета, аз поръчах Лего раница в комплект с несесер, шише за вода и чанта за физическо, която се закача към раницата. Раницата е само 800 гр, анатомична, със светлоотразителни елементи. Има страничен джоб за шише с вода и дебели презрамки. Доволна съм засега. Мисля, че ще изкара доста време с нея.

# 527
Момичета, аз поръчах Лего раница в комплект с несесер, шише за вода и чанта за физическо, която се закача към раницата. Раницата е само 800 гр, анатомична, със светлоотразителни елементи. Има страничен джоб за шише с вода и дебели презрамки. Доволна съм засега. Мисля, че ще изкара доста време с нея.
може ли да ми пратиш линк да я вида.

# 528
Нека някой да ми даде отзиви за раниците на Белмил, моля.
Няма къде да ги видя на живо. Как са като големина, удобни ли са, леки ли са?

# 529
  • Северо=Западналия край
Нека някой да ми даде отзиви за раниците на Белмил, моля.
Няма къде да ги видя на живо. Как са като големина, удобни ли са, леки ли са?
На белмил съм виждала на живо само моделите който са тип кутия, леки са и са много хубава материя, презрамките им са широки, но на мен лично не ми хареса дъното им - то е изцяло пластмасово и стои като стойка отдолу на раницата, някак си ми идва грубо, лично мнение.

# 530
  • Варна

Здравейте, може ли линк?   bouquet

# 531
  • София
http://www.mytoys.de/LEGO-LEGO-Easy-Schulranzen-Set-Chima-3-tlg/ … r01.10.01/2563927

ето лего раничка, може да не е същата, но този тип са общо взето....

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85 … Alego+Schulranzen

и още от лего.

# 532
  • София
Дъщеря ми ще е преучилищна в училище тази година.
Искам да избера раница за тази и следващата година.
Колебаем се между тази раница с размери 43/30/14

и тази с размери 35/24/14

в комбинация с допълненията от серията.

Тази е с по 2 см. по-голяма - 37/26/16, с малки странични джобчета:

На Скаут са огромни ученическите - за след 2-3 клас са поне.
Първата ми харесва, но няма допълнения, освен портмоне (има несесер, но няма да ни трябва).
Втората не знам дали няма да е малка Rolling Eyes
Трудно ми е да избера, без да ги видя. Но искаме точно такива - цветни и по-детски.
Раница тип кутия ще оставя за другата или по-другата година.
Мнения?

# 533
  • sofia
Първата (с котето) доближава размера на ученическите.
Харесва ми втората, защото има мрежички отстрани за бутилка с вода.
За ученическа може и да е малка, но пък после детето ще си я ползва като ходи на екскурзия (примерно).
От 15.08 в Метро ще започне ученическата кампания и ще има доста раници. Хубаво е да се сложи на гърба на детето да се премери.

# 534
  • софия
vesi1, Благодаря ти за споделената информация за ученическата кампания в Метро.  bouquet

# 535
  • Sofia
И аз тук - гледам, гледам, и нищо не харесвам напълно - или цената не ми харесва, или модела, или разцветката newsm78

# 536
И аз ще следя, че това ни остана проблемно за купуване.
Търся раница без шарки и картинки, с добър гръб и повече джобове.
Към момента съм се спряла на KML, но оглеждам още. Раниците за лаптопи - за момче - са идеални според мен - имат и гръб добър и добро вътрешно разпределение. Ще ходим да мерим тази събота пак...

# 537
  • Sofia
Прегледах предстоящия каталог на Метро за училище за раниците - пак нищо. Има няколко модела Херлиц, обаче цената си е обичайната newsm78

# 538
Аз пазарувам от абуба.бг има всичко за ученика и цените са доста добри.
Дано съм Ви била полезна Simple Smile

# 539
Прегледах предстоящия каталог на Метро за училище за раниците - пак нищо. Има няколко модела Херлиц, обаче цената си е обичайната newsm78

В Метро от години няма никаква разлика с цените по останалите магазини  Wink

Общи условия

Активация на акаунт