Каква раница за първокласник?

• 122 689
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Благодаря ви за мненията! И аз клоня към нея, но ще помислим дали да вземем пълния комплект или само раницата.

# 226
  • Пловдив
А удобни ли са раниците Херлитц за децата, какви впечатления имате? Имам в предвид за гърба.

Невероятно удобни са.  Peace  В края на тази учебна година нашшата раница не е мръднала, само е лека зацапана. След едно пране ще е като чисто нова.

# 227
  • София
Благодаря ви за мненията! И аз клоня към нея, но ще помислим дали да вземем пълния комплект или само раницата.

А в момента предлагат ли се някъде да ги видя на живо?Знам,че през лятото и през септември ги пускат в Метро.Ориентировъчно каква е цената само на раница и комплекта?

# 228
  • Пловдив
Виждала съм ги в някои книжарници в Пловдив и в един специализиран магазин до Джумаята до "101 балона". Така миналото лято и ние ги видяхме на живо първо и после поръчахме раницата комплекта от немския амазон.  Peace

# 229
  • Бургас
Много полезна тема.
Септември ще имам първокласник.
Имаме 2 раници подобни на тази, не знам до колко са удачни :

Връщам се да прегледам темата и съветите в нея Mr. Green

# 230
  • Бургас
Моя син септември ще е предучилищна в училище и му поръчах тази - http://www.ebay.co.uk/itm/220993017741?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2648. На външен вид е много красива, той си я избира. Изглежда качествена и здрава, но все още не мога да изкажа лични впечатления. Излезе ми 45 лв., а комплекта съдържа доста неща. Ако наистина е здрава и се запази, ще я носи и в първи клас ( или по-точно аз ще я нося  Laughing ).

# 231
Моя син септември ще е предучилищна в училище и му поръчах тази - http://www.ebay.co.uk/itm/220993017741?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2648. На външен вид е много красива, той си я избира. Изглежда качествена и здрава, но все още не мога да изкажа лични впечатления. Излезе ми 45 лв., а комплекта съдържа доста неща. Ако наистина е здрава и се запази, ще я носи и в първи клас ( или по-точно аз ще я нося  Laughing ).
Страхотна е и май е със същия ортопедичен гръб като тези на Херлиц, а е на двойно по-ниска цена.

# 232
  • Пловдив

Миме, чудесен избор - поздравления!

# 233
  • Бургас
Благодаря. Blush
Аз съвсем случайно попаднах на нея в Ибей и страшно ми хареса, особено на тази цена. И щом собственика я одобри реших да я поръчам, макар и доста рано. На външен вид наистина е досущ като на Херлиц, ще я видим и колко е качествена след време. Дъното й е като пластмасово от вън, за да не се цапа и прокъса може би. Гърба й изглежда ортопедичен, но честно казано не разбирам много и не смея да го твърдя на 100%. Като цяло за сега и двамата сме много доволни от покупката, ще видим след някой друг месец дали ще ни се запазят добрите впечатления. Grinning

П.П. Видях, че продавача е пуснал още два комплекта на същата цена.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 23:01 от Мaрия

# 234
  • Варна.
Жалко, че нямат дамски  Grinning модели. Цената е много добра, да я пълните с шестици!

# 235
  • Пловдив
Цената е повече от перфектна. И нашата раница на Херлиц е с пластмасово дъно, супер удобно нещо е. По Коледа майка от магазин ТСМ е намерила подобна, чисто нова с Кити, но само раницата. За 12 лв. Та Дядо Коледа й донесе още една раница и сега си ги сменя, доволна съм и от двете.

# 236
  • София
Да попитам тези от Вас,които има раници Herlitz.Освен,че сте доволни от тях,перете ли ги в пералня или търкате на ръка?

# 237
  • София
Аз през цялата година не съм я прала Embarassed. Просто раницата си беше чиста. Отвреме-навреме с влажни кърпички я освежавах. Но сега лятото ще я пера на ръка, под душа. Не бих сложила раница с ортопедичен гръб и твърдо дъно в пералнята.

# 238
Аз през цялата година не съм я прала Embarassed. Просто раницата си беше чиста. Отвреме-навреме с влажни кърпички я освежавах. Но сега лятото ще я пера на ръка, под душа. Не бих сложила раница с ортопедичен гръб и твърдо дъно в пералнята.

Peace Аз и лятото не я пера - натърквам с леко влажна гъба, после със суха кърпа - просто няма нужда от повече.

# 239
  • На дивана, под юргана
Раницата на сина ми беше "добре" поизцапана. Облях я с вода с душа и с мека четка и течене перилен препарат я изтърках, накрая добре я изплакнах и светна като нова.

Общи условия

Активация на акаунт