Каква раница за първокласник?

• 122 685
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Русе/София
Благодаря ви за мненията! И аз клоня към нея, но ще помислим дали да вземем пълния комплект или само раницата.

А в момента предлагат ли се някъде да ги видя на живо?Знам,че през лятото и през септември ги пускат в Метро.Ориентировъчно каква е цената само на раница и комплекта?
От няколко дни контактувам с представителството на Херлиц и това,,което знам е-работно време от понеделник до петък от 9 до 17 часа.Комплект раница/миди/ е 99 лв.заредена,комплект раница/флекси/,заредена-129лв.Само раница-66 лв.Днес зареждат нови модели-но каква ще им е цената незнам.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 23:08 от 3xi

# 242
  • София

От няколко дни контактувам с представителството на Херлиц и това,,което знам е-работно време от понеделник до петък от 9 до 17 часа.Комплект раница/миди/ е 99 лв.заредена,комплект раница/флекси/,заредена-129лв.Само раница-66 лв.Днес зареждат нови модели-но кака ще им е цената незнам.

Само пропускаш да напишеш,че това са цени без ДДС.
Иначе благодаря за инфото  Peace,понеже искам дъщеря ми да ги изпробва на място.
Като чета мненията има вероятност да са големи за нея.

# 243
  • Добрич
И аз съм в процес на проучване на раниците. Преглеждам редовно mytois, но засега не съм се спряла на никоя. Ще поизчакам промоциите, както и нашите да ги пуснат в Метро и ще решаваме.

# 244
  • София
Купихме раница за първокласника - миналата седмица от представителството на Херлитц, цената беше 79,20 лв. с ДДС, раницата е от най-новата колекция с преден джоб и два странични. Изключително съм благодарна на две майчета от групата на сина ми, които ме насочиха към тази раница, защото наистина е перфектна-лека, красива, практична.
А служителите от представителството направо ме впечатлиха, толкова са мили и коректни, бях загубила надежда, че в БГ може да има добро отношение към клиента, но ме опровергаха... С две думи - препоръчвам и съм удовлетворена!

# 245
http://www.herlitzbg.com/popup.php?id=58&pageno=949 искам да попитам дали сте обърнали внимание на тези раници в Херлиц - ортопедични ли са и стават ли за петокласник??? Дали ги пускат и тях в Метро??? Ако знаете и цената им да споделите?

# 246
  • Добрич
Kaastel, бихте ли публикували снимка на вашата раница?

# 247
  • София
Да, разбира се:
http://www.herlitzbg.com/popup.php?id=58&pageno=550
нашата е черната. Имаме и несесер от същата серия, който е подарък за завършването на детската градина.
Много са хубави и раницата и несесера.  Wink

veni-b аз не мога да ти помогна с никакво инфо за раницата, просто не сме обърнали внимание, но защо не се обадиш по телефона в представителството, изключително мили и любезни са и ще ти дадат коректна и изчерпателна информация. Аз се обаждах за нашата раница още средата на юни, тогава нямаха разцветката, която искахме и ми записаха телефоните, за да ми звъннат, когато получат, както и направиха на 4-ти юли, наистина отношението към клиента е на високо ниво.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 15:11 от Kaastel

# 248
  • Варна
И аз тук

# 249
Не знам дали сте ги видяли вече, не съм чела назад скоро,но да споделя за тези ,които вече оглеждат и си търсят  раници, миналата седмица в  един от скоро откритите немски магазинчета М...... из София видях раници на Скаут и Лего, нямат много голям асортимент, нямам и идея дали са оригинални, но доста добре изглеждаха, за цена 49 лв, включва раницата, торба за кецове и  несесер. На лични мога да уточня и локацията на магазина,че нямам идея дали във всъчки ги има и да не им правя реклама. 
Нашата второкласничка ще си носи старата раница, която поръчвах миналата година от Германия, та тази година няма да купуваме нова.

Упешна Нова учебна година на всички:)))

# 250
  • Пловдив
За съжаление моят бивш първокласник опропасти раницата си и ще търсим нова. Искам само да попитам майчетата - тези раници на Херлитц дано не бъркам но май не могат да се вкарат в пералнята - капакът им е нещо като пласмаса. При нас ще се пере често - нямат шкафчета или нещо за закачане на раниците и те се търкалят по пода - стават мръсни на втория ден, до петък са черни буквално.
Навремето бях много доволна от Габол - големият ползваше такива - издържаха повече от две години.

# 251
Миналата година взехме раница от книжарницата Booktrading в МОЛ Сердика - забравих марката, но е сръбска. Модела е формован с пластмасово дъно. Не е мръднала за една година - остава само да я изпера!

# 252
  • Варна
Тук прочетох, че представителството на Херлиц е близо до Летището, гледам го и в бг мапс, обаче ще ни отнеме ли много време да го намерим и да отидем до него, ако пътуваме за летището? Ще съм благодарна на някакви указания, може и на лични   bouquet

# 253
Да, ще ви отнеме.
Представителството е на гара Искър, на 3-4 километра от летището. Но не знам как да ви обясня къде е точно.

# 254
  • Варна
Благодаря ти! Ще го задам в GPS-а да видя какъв маршрут ще даде, или в Google Earth, и ще преценим на момента.

Общи условия

Активация на акаунт