Сапарева баня - къщи за гости

• 29 242
  • 45
  •   1
Отговори
# 45
В момента в Сапарева баня и околността вилнее ужасен вирус с разстройство и повръщане. Цялото семейство го изкарахме. Мъжът ми за пръв път от повече от десет години остана цял ден в леглото. Слава Богу малката вече е по-добре, не желая дори да си спомням за ужаса, който преживяхме. Г-жата от аптеката сподели, че едва смогва да обслужи всички пациенти все с такива оплаквания. Детското отделение в болницата в Дупница е пълно. Така че, ако някой планува да почива там мисля, че е по-добре да го отложи, особено ако е с малки деца.

Използвам случая да благодаря на Д-р Кьосева от детското отделение на Транспортна болница в Дупница. Освен, че беше много мила и любезна по никое време през нощта лечението, което предписа беше изцяло потвърдено от един от най-добрите софийски педиатри. Не съм търсила второ мнение, видях че жената е доста в час, просто самата тя каза, че на следващия ден малката трябва да бъде прегледана отново.

Иначе бяхме отседнали в хотел Емали - за съжаление аз лично до момента не съм била на по-мръсно и мърляво място  Sad

темата е стара, но ние ходихме в началото на септември 2016, и се разболяхме от същият вирус. Пиша това, за тези който са с малки деца да не ходят там август и септември, защото всяка година по едно и също време, го има този вирус. Алчните собственици на хотели и общината премълчават това, а и не им и пука за човешкото здраве, важното е да ви смъкнат кожата от гърба. На нас ни се наложи да прекъснем, почивката си бяхме в една къща за гости "Рилски тераси", собственичката, много добре знаеше за вируса но не ни предупреди, и тъй като бяхме платили предварително, отказа да ни върне и парите за останалите дни от престоя за който бяхме предплатили. Моят съвет е избягвайте това място и най-добре въобще не ходете там!

Общи условия

Активация на акаунт