Сапарева баня - къщи за гости

• 29 247
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде на път....
Ами за деца не се плаща нищо отделно. Нашето семейство сме 4 човека , ползвахме споменатата вила със стая с 3 легла, дневна, баня и тоалетна за 45 лева, т.е. платихме само за броя ползвани легла.
За храненето - ние бяхме голяма компания и си правихме барбекю, не сме ползвали тяхното ресторантче... Иначе гледах, че хората похапваха салатки, супички.... но честно казано, не знам какви са цените. Все пак предполагам, че не е скъпо, защото сандвичите, които взехме за децата за закуска струваха по 1 левче, а бирата се котираше на цени от 1.80лв. до 2.30лв. за марките Загорка, Каменица, Шуменско.....

# 16
# 17
t_ilieva, би ли споделила за градския плаж - как е?

# 18
  • Някъде на път....
storm76, ние ходихме на открит басейн. Намира се до хотел Emaly.
Голям топъл и студен басейн, малък топъл и студен, и едно голямо джакузи - всичко е с минерална вода... И много добре направен. За възрастни входа е 8 лева, за деца до 5г. е безплатно, за деца над 5г. е 5 лева. В цената влиза чадър и шезлонг.

# 19
  • BG
Това е плажа, на мен ми харесва. . Майка ми е в хотел "Емали", стаите са прилични. Цената на двойна стая с включена закуска е 65 лв. през седмицата и 85 лв. в петък и събота.

# 20
И аз в момента съм в Емали  bowuu.Като гледам снимката балкона ни е в дясно на вашата майка.Даже подозирам ,че  ако е така докато пиша тя стои на терасата и чете нещо. GrinningАква парка се вижда.Водата не е мътна и от третия етаж им виждам и краката на хората и плочките и шарките на дъната на басейните.
Емалито си е такова каквото го помня от миналата година.Хубавото е че готвача е същия като миналата година.Т.е. бива си го. Peace А и тази година е малко по-хладно.
Не ми допадна:
Едвам намерихме място за паркиране независимо че хотела е почти празен,но заради плажа е пълно с коли.
Заради плажа са изградили заведение за хранене чиито отдушници са изведени на покрива му точно под прекрасната ни тераса и не само са скрили част от прекрасната гледка,а и доста силно мирише на манджа  #Cussing out

# 21
Здравейте,

искам да попитам дали водата в хотелите в Сапарева баня е минерална? Мислим да прескочим дотам, но сме с бебе, за което все още не е полезно да се къпе с минерална вода и ако такава циркулира във водопроводната мрежа ще се откажем.

t_ilieva, вилите във ваканционното селище Верила почистват ли се от камериерка?

# 22
На градския плаж и в басейна на Емали е разредена минерална.В банята на душа ,мивката и джакузито е нормална НЕминерална.Обаче хотела е пълен и без резервация едва ли.Днес връщаха клиенти.
Вчера се разходихме и до другия хотел.И там е пълно.София се е преселила в Сапарева баня това лято. ooooh!
Парка с гейзера е в реномт и е недостъпен за туристи.Ресторант Флоренция -само пици и супа като от гоовите на Маги.Не ми хареса.Другия от отсрешната страна на улицата също не е кой знае какво.В механата на Емали готвят свястно,но първите дни май съвсем бяха игнорирали малките си клиенти.Нямаше нищо подходящо.Благодарна съм обаче ,че като го направих на въпрос вече даже имат избор  Peace между няколко подходящи за малчугани манджи.
На плажа сандвичи и картофки.Хубави са.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 16:55 от mamamari

# 23
mamamari, мерси за информацията Kissing Heart

# 24
  • BG
И аз в момента съм в Емали  bowuu.Като гледам снимката балкона ни е в дясно на вашата майка.Даже подозирам ,че  ако е така докато пиша тя стои на терасата и чете нещо. GrinningАква парка се вижда.Водата не е мътна и от третия етаж им виждам и краката на хората и плочките и шарките на дъната на басейните.
Емалито си е такова каквото го помня от миналата година.Хубавото е че готвача е същия като миналата година.Т.е. бива си го. Peace А и тази година е малко по-хладно.
Не ми допадна:
Едвам намерихме място за паркиране независимо че хотела е почти празен,но заради плажа е пълно с коли.
Заради плажа са изградили заведение за хранене чиито отдушници са изведени на покрива му точно под прекрасната ни тераса и не само са скрили част от прекрасната гледка,а и доста силно мирише на манджа  #Cussing out
Възможно е, тя е на втория етаж с палавия ми син и нацупената ми дъщеря.
Те не са доволни от храната, но явно не е защото са капризни.
 Приятна почивка!  

# 25
Така е за съжаление ,когато ''гостите'' станат в изобилие ''домакините'' свалят нивото.
За някои от проблемите сме отговорни самите гости ,но не за всички Naughty.Например направи ми впечатление,че почти никой от ''гостите'' не взема душ преди да се потопи в басейна ВЪПРЕКИ ТАБЕЛИТЕ.
Обаче има и други  уж ''дребни'' неща някои от които споменах ,а за другите ще премълча.С чиста съвест обаче ще кажа че са си по вина на ''домакините'' .Държа да подчертая ,че изобщо не става дума за каприз.Дано  да е било нещо моментно и лош късмет.
Запознахме се с вашите хора.Не знам колко е палав малкия,но определено слуша баба си и не отговаря за разлика от моята дъщеря например Embarassed.Трети етаж в дясно ще се сетят. Heart Eyes

# 26
  • Някъде на път....
............
t_ilieva, вилите във ваканционното селище Верила почистват ли се от камериерка?

Да, почистват се.  Peace
Или поне беше чистичко като се настанявахме де.....  Wink

# 27
Ние от Къща за гости "Лазов" сме много доволни  Simple Smile
Откъм битови условия - има какво да се желае, но като за селска къща, мисля, че е ок.
Домакините са страшно гостоприемни и мили хора, дворът е много приятен, както и гледката към планината.

# 28
В момента в Сапарева баня и околността вилнее ужасен вирус с разстройство и повръщане. Цялото семейство го изкарахме. Мъжът ми за пръв път от повече от десет години остана цял ден в леглото. Слава Богу малката вече е по-добре, не желая дори да си спомням за ужаса, който преживяхме. Г-жата от аптеката сподели, че едва смогва да обслужи всички пациенти все с такива оплаквания. Детското отделение в болницата в Дупница е пълно. Така че, ако някой планува да почива там мисля, че е по-добре да го отложи, особено ако е с малки деца.

Използвам случая да благодаря на Д-р Кьосева от детското отделение на Транспортна болница в Дупница. Освен, че беше много мила и любезна по никое време през нощта лечението, което предписа беше изцяло потвърдено от един от най-добрите софийски педиатри. Не съм търсила второ мнение, видях че жената е доста в час, просто самата тя каза, че на следващия ден малката трябва да бъде прегледана отново.

Иначе бяхме отседнали в хотел Емали - за съжаление аз лично до момента не съм била на по-мръсно и мърляво място  Sad

# 29
Здравейте искам да попитам дали някой е посещавам тези две вили и дали са доволни. Мислим с приятели да отидем на Рилските езера през август и се чудим къде да отседнем.
http://pochivka.bg/o-17326-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B8%D1%86%D0%B0
http://pochivka.bg/o-18703-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D0%BC%D0%B5%D0%B3%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт