Новите ви книги - 8 тема

• 55 109
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
на Елиф Шафак не беше ли книгата Любов ?

"Копелето на Истанбул" е друга нейна книга.
Не съм я чела, но имам желание да прочета и нея, и "Любов".

за Любов - гласувам с две ръце, много ми хареса как се преплитат двете истории , едната от 21век, другата от времето на суфистите и поета Руми и неговата голяма любов

# 106

днеска една жена я четеше в метрото и едвам се въздържах, да не я попитам за мнението й...

# 107
  • Пловдив
Страхотни са разказите на Шмит. В края на книгата са включени части от дневника на автора.
Щастие, наистина  Simple Smile

# 108
  • Най-сетне у дома

Аз си я взех, защото анотацията скандално ми напомни "Виж Джейн бяга" на Джой Филдинг. Даже се ядосах леко и се зарекох ако наистина е копи-пейст, да пиша на издателите на Филдинг  Laughing. Не съм я захванала още. Ако случайно си чела "Виж Джейн бяга" - намираш ли прилики?

# 109
Днес видях новата книга на Джоан Харис , но след "Синеокото момче" се въздържах.

# 110
Приключих "Малък град в Кайро".
Започвам :

# 111
  • Варна

Аз си я взех, защото анотацията скандално ми напомни "Виж Джейн бяга" на Джой Филдинг. Даже се ядосах леко и се зарекох ако наистина е копи-пейст, да пиша на издателите на Филдинг  Laughing. Не съм я захванала още. Ако случайно си чела "Виж Джейн бяга" - намираш ли прилики?
Не, не съм я чела. Тази няма да я почна скоро за да дам отзиви, че почнах "Шоковата доктрина" и ще ми отнеме доста време докато я прочета  Simple Smile

# 112
  • Стара Загора
Хорхе Букай„Разказвай с мен”

# 113
  • София
Днес видях новата книга на Джоан Харис , но след "Синеокото момче" се въздържах.

Защо след "Синеокото момче"? Тъкмо мислех двете книги да са от следващите ми покупки...

# 114
  • Belgium
"Семе на злото" е стара книга на Джоан Харис, но чак сега я превеждат на български.

И двете със "Синеокото момче" са от "дарк" творчеството и, аз също не ги харесвам особено.

Нямат нищо общо с нежната вълшебна атмосфера на "Шоколад" и "Къпиново вино".

# 115
Синеоко момче беше толкова глупава книга, ей Богу!
Накрая исках вече да свършва понеже мразя да оставям книги недочетени. Но според мен все едно авторът е съвсем друг от Джоан Харис. Наистина нищо общо с други нейни книги, които много харесвам като Шоколад, Къпиново вино,  Бонбонени обувки ....
Най-новата и книга не съм чела, но ако наистина е от сана на Синеоко момче аз също ще се въздържа..

# 116
# 117

на Елиф Шафак не беше ли книгата Любов ?

"Копелето на Истанбул" е друга нейна книга.
Не съм я чела, но имам желание да прочета и нея, и "Любов".

за Любов - гласувам с две ръце, много ми хареса как се преплитат двете истории , едната от 21век, другата от времето на суфистите и поета Руми и неговата голяма любов
Още един глас за "Любов" на Елиф Шафак....Книгата е невероятна и си струва да бъде прочетена!
В момента чета "Копелето на Истанбул" пак от същата авторка.  Peace

# 118
Отзиви?  Rolling Eyes

# 119
  • София

Току що ми дойдоха и книжките, поръчани вчера от Колибри. Много са бързи  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:52 от Вивиан

Общи условия

Активация на акаунт