Новите ви книги - 8 тема

• 55 119
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Много добър избор, Вивиан  Peace
Колибри е любимо издателство  Simple Smile
Пък за Мураками - нямам думи  Heart Eyes
Коя ще четеш първо? Защото след Мураками няма да ти се чете нищо друго  Simple Smile

# 121
  • София
Много добър избор, Вивиан  Peace
Колибри е любимо издателство  Simple Smile
Пък за Мураками - нямам думи  Heart Eyes
Коя ще четеш първо? Защото след Мураками няма да ти се чете нищо друго  Simple Smile

Ох, Ханна, как ме палиш ...  Hug
В момента чета шогун, и съм едва на средата, а тя е мноооого обемна, та ще ми трябва време.
След нея какво ще чета? Ами нямам идея, но след като прочетох темата за Мураками, се позапалих и искам да се запоная с неговото творчество Laughing досега нищо негово не съм чела, дори стилът не знам какъв е ...
Разбъбрих се, но в общи линии или Норвежка-та гора или Като гореща вода за шоколад ...
Според зависи от настроението след като приключа с Шогун.
 Hug

Наистина Колибри издават страхотни автори, а и отстъпката в сайта им е доста добра - 20%.

# 122
# 123
# 124
Bubunka
дай отзив! Амаду ми е тооолкова любим! (от "Габриела" и "Дона Флор")

# 125
  • София
днес поръчах тези Simple Smile

Лу ,дай отзиви после за "Преди да заспя"

# 126
  • Belgium
slan4ogled непременно, замо да прочета огромното фентъзи, в което съм затънала  Laughing

А аз ще те помоля за отзиви за новата книга на Лаура Ескивел  Laughing

# 127
  • София
Нямам търпение да я прочета,влюбих се в Като гореща вода за шоколад и сега съм с големи надежди към тази Simple Smile

# 128
Може ли отзиви?  Hug А също и за последната на Марк Леви,която си показала-станах му фен покрай теб! Heart Eyes  Моята най-нова книга е "Един неясен профил "-на Франсоаз Саган

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 17:56 от nezito

# 129
  • Пловдив

Днес си я купих с ваучер от Хеликон Simple Smile

# 130

Отдавна си търсих подобна книга,защото се интересувам от история на модата и сега съм мнооого доволна. Heart Eyes
И реших да се похваля. Grinning

# 131
# 132
  • София
Bubunka
дай отзив! Амаду ми е тооолкова любим! (от "Габриела" и "Дона Флор")
Книгата е доста обемна, а съм прочела едва стотина страници. Все пак, до сега много ми харесва. Малко градче с колоритни образи и неповторима атмосфера. Кара ме да се усмихвам и ме разтоварва. Щом си почитателка на автора, сигурно ще ти допадне.

# 133
  • Sofia
и
 newsm44

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 20:45 от noshtna_ptica

# 134
  • Пловдив

Много се зарадвах,че я намерих.Принципно книгата е изчерпана,а много я харесвам и исках да я имам в личната си библиотека Simple Smile Днес случайно я видях и се оказа,че точно от днес почва да излиза поредицата Wink

Тази беше за подарък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт