Новите ви книги - 8 тема

• 55 726
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • на североизток от Рая

Преди малко си я купих. След снощните отзиви на Лу не можех да остана безразлична.
 Лу, благодаря, че сподели!

Ще водя сина си на детски рожден ден. За момченцето взех:

Не ми се излизаше от Хеликон. Толкова много книги си харесах.

# 346
# 347
В понеделник ходих малко на разходка и се сдобих с две нови книжки и Втората книжка е трилогия (всичките три книги вече са публикувани на български, да не повярва човек) и много се чудих дали да не си взема и трите части, но реших да проверя дали си струва Simple Smile

# 348
  • Кацнала на едно дърво.
Прочетох и "Пари" на Мартин Еймис (бях писала, че съм я купила). Много харесвам Еймис, горещо я препоръчвам.

И на мен много ми хареса "Пари". А нищо друго негово не съм чела. Препоръки?
На български са издадени "Другите" и "Дом за свиждане" (превод на наша съфорумка  Heart Eyes).
Аз харесвам и бащата на Мартин - Кингсли Еймис.  Grinning Сър Кингсли Еймис.
Сър Еймис не харесва романите на сина си, особено "Пари".  Laughing

# 349

За майка ми, чела съм я и мисля, че ще й хареса и на нея.  Simple Smile

# 350
  • sofia

Силно препоръчвам този Кингсли Еймис - чудесно четиво!
Моята нова книга е ето тази:

Париж, джаз, Хемингуей...какво му трябва на човек  Wink

# 351
  • Sofia
Днес ми подариха:

# 352
  • София
bomboto пиши отзиви моля те за Парижката съпруга  Peace Набелязала съм я Simple Smile

# 353
  • sofia
"Парижката съпруга" съм си я оставила за отпуската. Преди малко обаче влетяхме в махленската книжарница уж за лепило и някакви други дреболии, а се моа излезе със следните две четива:
и

Смятам да отпочна първата съвсем след малко. Много го харесвам Каминер, особено "Пътуване до Трулала"  Wink

# 354
bomboto, и аз харесвам Каминер. Приготвила съм си Russendisko  Grinning  Само да свърша "Крадци на лебеди" и я започвам. 

# 355
   Аз обикалям да си търся "Моята кавказка тъща", но на много места още не са я получили. Bomboto- чудесна ви е кварталната книжарница. В "Хеликон" на бул."Витоша" си намерих тази с намалението:

Много уважавам автори ,които ме разсмиват. Определено е по-трудно, отколкото да ме разплачат. Каминер е от малкото, с които успях да се посмея до сълзи.Поръчах си от "Колибри" и "Пътуване към Трулала".

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 22:20 от Анонимен

# 356
# 357

"Непреклонни мъже" си стои на 50-та страница и май няма да я мъча повече. Нито нея, нито себе си. И с Елизабет Гилбърт е свършено.
Междувременно прочетох "Елегантността на таралежа", изумително как съм я пропуснала.

# 358

Париж, джаз, Хемингуей...какво му трябва на човек  Wink

книгата е страхотна, радвам се че е преведена на бьлгарски. Хемингуей описва сьщите сьбития в книгата си Безкраен празник. Аз лично не сьм му голям фен, но Парижката сьпруга е написана много добре и прилича повече на биография от колкото на роман. Приятно четене

Участвах в лотария, в един литературен сайт и получих тази книга безплатно, още преди да я пуснат по книжарниците, прочетох я с голямо удоволствие.

# 359
  • Пловдив
от размяна - нямам търпение  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт