Новите ви книги - 8 тема

• 55 022
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора

# 661
  • София
От къде я взе? Отдавна я търся.
От Буктрейдинг на Графа, но я имаше и в Хеликон Peace

# 662
  • Варна
Допълвам към приказките и тези:

# 663
Допълвам към приказките и тези:

видях корицата и се пренесох мигновено в детството си. Имах абсолютно същата книга и ми става страшно мило, когато попадна на подобни книги. Дори не си спомням кои бяха приказките, но илюстрациите разпознах веднага. Не зная дали това е старо издание, но е чудесно ако са гопреиздали.

# 664
  • Варна
Oскар и Розовата дама

# 665
hubavella, много добър избор!  Peace

# 666
Вивиан,сподели моля те отзиви за"Ранени думи"-Камила Шамзи Hug

# 667

Ту се смея, ту ми става тъжно, може би защото твърде се разпознавам. Препрочитам с удоволствие, въпреки, че старото издание без Сара Джесика Паркър повече харесвам. Затри се от препредаване и препрочитане, от припознаване и усмивки. Нищо, не съжалявам.
Още не съм решила дали да гледам филма, някой...отзиви?

# 668
  • София
Деси, честно казано не планирам скоро да я чета.
И на мен са ми интересни отзиви за нея, май нищо не знам ...
"Изпепелени сенки" не съм чела също, но доста я хвалиха тук, затова взех тази.

# 669
Съвсем пресни и топли :  Mr. Green

# 670
"Жълтите очи на крокодилите" е страхотна, а идущият понеделник излиза втората и част- "Бавният валс на костенурките". Ето: http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=622
Пу първа  Laughing

# 671
desi26i ,сподели после за "Последна любов",моля те,че от мнооого време и се чудя. Grinning

# 672
  • sofia

Мнооого обичам Питър Мейл!

# 673
desi26i ,сподели после за "Последна любов",моля те,че от мнооого време и се чудя. Grinning

Някъде  по-напред бях писала няколко реда относно книгата . Докато я четях бях в нещо като литературен шок , струваше ми се толкова недопустимо абсурдна , до степен на извратеност . Прочетох я докрай и я оставих да отлежава в съзнанието ми . Сега я смятам за изключителна , дълбока, различна , нежна , книга , която за мен няма аналог .

Опитът с нея трябва да е строго личен , препоръки или отхвърляне няма да са истинни . Пробвай и сподели . Grinning

Вълшебничке , Японски , Индийски , Френски приказки преиздадени ли са ? newsm78

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 09:02 от nice

# 674
Да, преиздават ги.

Общи условия

Активация на акаунт