Новите ви книги - 8 тема

• 55 722
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Днес си купих това:

Четох преди време предишната книга на Маршал Голдсмит и страшно ми хареса. Подозирам, че "Моджо" ще бъде не по-малко яка. Дано само намеря време да стигна до нея, щото съм се заринал с книги. Simple Smile Още инфо има тук.

# 692
  • Пловдив
От днес - "Марина" от Сафон и "Парфюмът" - Патрик Зюскинд  Peace

# 693
  • София

Прочетох вече първите 3 разказа, харесаха ми, само корицата не ми харесва толкова отблъскваща, сигурно е умишлено търсен ефект  ...

# 694
  • В най - голямото село
Само тайничко надничам в темата. От както си взех Киндъла си казах, че известно време  Embarassed няма да си купувам нови книжки , но на Костенурките се каня откакто прочетох първата, така че тя ще ми е първото изключение...

# 695
" Фалшификаторите " на Андре Жид .

"Моджо " вече ми е в библиотеката и чака ред . Heart Eyes Изненадана съм да я видя издадена толкова рано , мисля , че ставаше дума за 28 .10. , но и така съм доволна.

# 696
"Моджо " вече ми е в библиотеката и чака ред . Heart Eyes Изненадана съм да я видя издадена толкова рано , мисля , че ставаше дума за 28 .10. , но и така съм доволна.
Ако я прочетеш преди мен, сподели мнение. Simple Smile Имам чувството, че ще е супер, а и самото издание е много добро.

# 697
Ако я прочетеш преди мен, сподели мнение. Simple Smile Имам чувството, че ще е супер, а и самото издание е много добро.

Дадено . Peace

# 698
# 699
"Срам" на Салман Рушди ми хареса. Другото заглавие, което мога да препобъчав е от рубриката стари, но златни, "Да убиеш присмехулник". Сега е време да заредя библиотеката с нещо ново, но все още се чудя какво да е то...!

# 700

Отново благодарение на темичката. Simple Smile

Някакви отзиви за "Аз съм пратеникът" ?

# 701
Вълшебница,кажи нещо за Иън Макюън,нищо от него не съм чела,а отдавна се каня... Peace

# 702
Вчера прочетох "ГОСПОЖИЦА ПЕЧКАРСКА" и "Господин Ибрахим и цветята на Корана".
Много странни книги, различни, карат те да се замислиш.

Купих си и тези:

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 09:48 от Анонимен

# 703
Вълшебница,кажи нещо за Иън Макюън,нищо от него не съм чела,а отдавна се каня... Peace

Включвам се, нищо, че не съм Вълшебница. Grinning
"Неумолима любов" е много разтърсваща книга. Разказва за маниакалната любов и преследване на един млад човек към журналист, след преживяна сериозна трагедия. Никой не вярва на журналиста, включително и собствената му жена и той е поставен в ситуация на невъзможност да се справи с преследването.  Мен лично ме хвана за гърлото още след прочитането на първите страници и не ме пусна до края. Много елегантен и дълбок изказ има Макюън, аз лично с удоволствие бих прочела още книги от него.
Доколкото знам по  "Неумолима любов" има направен филм, но не съм го гледала.

Иначе по темата, нямам нови книги напоследък. Rolling Eyes

# 704
Съгласна съм с казаното от Ивиче. Любимите ми негови книги са "Изкупление" (има и филм по нея с Кийра Найтли) и "Събота". Той е от авторите, които нямат слаба книга. С която и да пробваш, няма да сбъркаш, нито да бъдеш разочарована. Пише фино, чувствено, драматично и богато.

Общи условия

Активация на акаунт