Чалга vs. другите стилове

• 188 430
  • 3 342
  •   1
Отговори
# 30
Да бе верно егати тъпизма. Ама по - добре отколкото да ми дъни хип хоп на главата. А пък и онези кретени там със смъкнатите до коляно гащи дето пеят само за престъпност и такива работи  #Cussing out
Викаш по-добре кукла Барби отколкото криминално проявен негър от гетото, издирван за въоръжен грабеж...  #2gunfire

# 31
  • Насред хаоса
Да бе верно егати тъпизма. Ама по - добре отколкото да ми дъни хип хоп на главата. А пък и онези кретени там със смъкнатите до коляно гащи дето пеят само за престъпност и такива работи  #Cussing out
Викаш по-добре кукла Барби отколкото криминално проявен негър от гетото, издирван за въоръжен грабеж...  #2gunfire
Расисти такива! Не е задължително да е негър пък! Я да ви поядосам малко.
http://vbox7.com/play:c554e366&al=1&vid=83507
 Mr. Green

# 32
Убаво!  thumbsup Не успя да ме ядосаш... На бутилка Smirnoff мога да кибича цяла вечер на такова чудо.  Wine Glass
Ама за негрите може и де не е познал колегата, но гащите до коляно май е уцелил...

# 33
  • Насред хаоса
Половината от бутилката за мен, иначе пускам друго топ тъпо чалга парче.
А кой ти гледа гащите, кат песента я бива ...  Wink

# 34
Имаш я! Избирай къде: НАЙ КЛУБ, БИАД или ОРИЕНТ 33...
 doh Маалииии, забравих, че не ходиш по такива места...
Е ми ш'си я пия сам тогава. Тъкмо няма да ми правят впечатление гащите на онзи там дет' се кълчи в клипа...
Levovete v marki smenqm az, vino za da piq v tozi 4as  Money

# 35
Я па съм мръсен Траш от село.... ама като доем у градо и на Death Metal си отприщвам душицата!!!!  tooth

Сомбреее, че делиме бутилката, да ви не зачешам пък аз  Mr. Green.... чалгаджийките нека ни завиждат!!!!  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=Fuz3GNjpjH0

# 36
Абе в името на купона се прежалвам! Докарай цистерната с Пенливата течност и почваме...
 smile3559
 cheers

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 18:39 от diskotekadjiq

# 37
Има два вида музика - чалга и всички останали!!! Да говори кой каквото си иска. А като стана въпрос за естетиката в чалгата, аз пък не виждам нищо естетично в раздърпаните камуфлажи например Sick

# 38
  • Насред хаоса
Имаш я! Избирай къде: НАЙ КЛУБ, БИАД или ОРИЕНТ 33...
 doh Маалииии, забравих, че не ходиш по такива места...
Е ми ш'си я пия сам тогава. Тъкмо няма да ми правят впечатление гащите на онзи там дет' се кълчи в клипа...
Levovete v marki smenqm az, vino za da piq v tozi 4as  Money
Яааа, колко завоалирано само! Абе ти дай половината на нас със Сотето, пък си ходи и в Син Сити, ако искаш.  Flutter Ние ш'си я пием, без да ни прави впечатление музиката или гащите на някой си. Нали така, Соте?
*Вино и ракия дай да се напия ...*  Mr. Green

# 39
Има два вида музика - чалга и всички останали!!! Да говори кой каквото си иска. А като стана въпрос за естетиката в чалгата, аз пък не виждам нищо естетично в раздърпаните камуфлажи например Sick
Имаш право! Друго си е късата пола, дето се чудиш дали всъщност е пола или колан...
Да живее също така високия ток и деколтето!
Ай наздраве!  newsm24

# 40
Яааа, колко завоалирано само! Абе ти дай половината на нас със Сотето, пък си ходи и в Син Сити, ако искаш.  Flutter Ние ш'си я пием, без да ни прави впечатление музиката или гащите на някой си. Нали така, Соте?
*Вино и ракия дай да се напия ...*  Mr. Green
[/quote]
Измеренията вече са други - говорим не за Smirnoff, а за Ариана (пий една и за Мариан!). Пък и на подобни жици дет' ги е пуснал колегата повече върви бира вместо водка. T'ва е все едно да пиеш ракия и да слушаш техно...  #Silly #Silly

# 41
Ей, ало, купонджийте. Нещо ми замириса на джибри. Да не осъмне някой в изтрзвителното. Иначе за техното си дойдохме на думата. С ракия, без ракия - все тая Mr. Green

# 42
  • Насред хаоса
Аре ся и претенции ... Каквото има, това ще се пие и каквото се пуска, това ще се слуша.
Ма само не и чалга, моля, че трябва да си пия питието пред заведението ...
Иначе ще пия едно за Мариан, щом искаш.  Laughing
i_like_sharapova, навреме се включваш. Ама дай и ти някоя бутилка, че няма да стигне ...  Mr. Green

# 43
Ей, ало, купонджийте. Нещо ми замириса на джибри. Да не осъмне някой в изтрзвителното. Иначе за техното си дойдохме на думата. С ракия, без ракия - все тая Mr. Green
Какво ти изтрезвително, бе братче! Аз к'ви нощни изцепки съм имал, цял роман може да се напише. Ама не е за пред хора, щот' е голям резил...  Embarassed
Иначе за техното имаш право. Аз например досега не съм изпускал Технопарада в Търново на 22 март всяка година. А пък и хаусерките са готини. Даже мисля да сменям мойта с хаусерка...  Sunglasses

# 44
Аре ся и претенции ... Каквото има, това ще се пие и каквото се пуска, това ще се слуша.
Ма само не и чалга, моля, че трябва да си пия питието пред заведението ...
Иначе ще пия едно за Мариан, щом искаш.  Laughing
i_like_sharapova, навреме се включваш. Ама дай и ти някоя бутилка, че няма да стигне ...  Mr. Green
Ама тия букви със снайпер ли ще ги чета...  #Sniper
А пред заведението не е изключено да се пие, ама чак откакто те изхвърлят онези от охраната...  bash

Общи условия

Активация на акаунт