SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 30 319
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • В средата на времето
Да се разпиша в новата тема. Благодаря за която  bouquet

Благодаря на всички ви за пожеланията, много сте мили, но аз празнувам на 05.09. Тези ще ги пиша предварителни пожелания Simple Smile Hug

Аз все още не съм гледала финала. Нещо не ми се засяда още, като знам че е последна за сезона.  Whistling

# 106
  • Buffyworld
Здравейте и от мен !  Hug

Изчетох всичко , въпреки, че все още не съм гледала последните две серии. Още докато гледах 20 - ти епизод , имах такова усещане за Кас .   Sad
Едно не разбирам обаче - защо всички толкова много мразят Лиса ? На мен пък ми е симпатична. Ако се поставя на нейно място, не мисля, че би било лесно да живееш с мъж като Дийн. И въпреки всичко тя го търпеше през цялото време , без да му задава въпроси. Когато обаче Дийн се появи в ноща " леко вампирясал ", нямаше как Лиса да си мълчи. И си беше  права жената. Все пак тя знаеше, че той е ловец на демони и не виждам защо Дийн не й обясни тогава , че е на път да стане вампир. Просто мисля, че тя няма никаква вина в сериала и не разбирам защо толкова я мразят. И аз ако бях на нейно място и с дете, на първо място бих го напуснала само и само детето да е в безопасност.    

# 107
Хм, ама че досаден първи работен ден след четиридневна супернейчърълска ваканция... в главата ми са само Дийн и Кас (не задължително в слаш-формация).

# 108
Oх Мишата с неговите туитове, ще ме побърка - това е неговото детенце, нали -

# 109

Едно не разбирам обаче - защо всички толкова много мразят Лиса ? На мен пък ми е симпатична. Ако се поставя на нейно място, не мисля, че би било лесно да живееш с мъж като Дийн. И въпреки всичко тя го търпеше през цялото време , без да му задава въпроси. Когато обаче Дийн се появи в ноща " леко вампирясал ", нямаше как Лиса да си мълчи. И си беше  права жената. Все пак тя знаеше, че той е ловец на демони и не виждам защо Дийн не й обясни тогава , че е на път да стане вампир. Просто мисля, че тя няма никаква вина в сериала и не разбирам защо толкова я мразят. И аз ако бях на нейно място и с дете, на първо място бих го напуснала само и само детето да е в безопасност.   

Моя милост, например, не мрази Лиса ...  Whistling , чисто и просто не ми харесва. Не ми хареса идеята от само начало, за образа на Дийн, семеен, че и с дете ... Сега, ... не ме бийте, ... не го исках и самотен во веки веков, но Дийн + обвързан = несходни думи  Mr. Green
А и Лиса, като образ и физика, нещо в този сезон не ми хареса. Виж в 5ти сезон, бе симпатична. Даже ми хареса и серията с децата, в която се срещна с нея отново. Но ...  Stop  до там.
Дали бих постъпила като нея .... разбира се, повечето жени биха постъпили. Всяка една от нас мисля, че търпи до определено положение.

# 110
Аз също по - скоро не харесвам Лиса или ми е почти безразлична. Самия персонаж не ми е интересен,  Аз започнах да гледам серияла като очаквах той да ме избави от скучното, сиво, еднообразно ежедневие (разбира се, вече е много повече от това), Лиса има живота на самотна майка, а в днешно време това се среща твърде често. Факта, че е отглеждала Бен сама доказва, че е силна борбена жена, но дотук свършват качествата, които ме впечатляват.

Има ли някой, който ще ходи на феста в София (на 8 юли)? Ще са култовите Judas Priest, Saxon, Slade и по - важното моите любими Whitesnake?

# 111
  • Buffyworld
Бичи,  Hug - Относно идеята- Дийн, женен с дете аз също я намирам за несъвместима с характера му. Може би в края на 5 - ти сезон, след като всички умряха, просто нямаше къде другаде  " да пратят " Дийн и затова го изпратиха при Лиса, за да не е сам самичък все пак.   Mr. Green  Наистина не беше добра идея. Още повече, че той, когато за първи път видя Бен  веднага се досети, че е негов син и тогва просто се измъкна и се направи , че вярва на обяснението на Лиса, че не е негов син.  Тогава малко ми падна в очите. Беше толкова очевидно, че е негово дете , а той не пое отговорност.  Crossing Arms
Не си спомням коя е била тази серия с децата и Лиса, сори .  Rolling Eyes

Нямам търпение тази седмица да изгледам последните две серии.  Hug

Lind, Hammerfall , няма ли да идват ?  newsm78

# 112
Интересно ревю на 22 епизод - Supernatural Episode Review

# 113
Lind, Hammerfall , няма ли да идват ?  newsm78
Според някои източници ще се присъединят и Mike & The Mechanics, но не съм срещала нищо за Hammerfall.

# 114
Здравейте отново,
Ревюто за 6х22 изчетено и харесано. Simple Smile Само да ви спомена, че гласуването за най-любима двойка Дийн-Кас направо отвява конкуренцията (а може да се гласува само по вднъж). http://www.spoilertv.com/2011/05/tv-romance-competition-final-dean.html

Също така днес е премиерата на поредната книга по тематиката: Supernatural: One Year Gone  Желаещите могат да си я закупят от Амазон.

И за да не ми е 100 % спам поста, ето нещо, което отдавна не сме виждали - братската любоФф:

# 115
А защо тези дни е така пусто тук?????????
Значи, свърши сезона и айдееееее, няма виииии ...   Crossing Arms
Накрая заглавието на темата ще се окаже истина  Mr. Green

# 116
Много си права, Бичи, я да им се скараме! Wink

Хм, попаднах на едно много интересно сравнение между сезон 6 на СПН и сезон 6 на Бъфи - удивителни прилики, наистина: http://io9.com/5804810/

А ако това клипче не успее да ги привлече, не виждам какво би могло: http://www.youtube.com/watch?v=IOGhdwQudiA&feature=player_embedded
Гледам го вече за 4-5 път и не мога да се спра.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 23:47 от Dana_Scully

# 117
А ако това клипче не успее да ги привлече, не виждам какво би могло: http://www.youtube.com/watch?v=IOGhdwQudiA&feature=player_embedded

Кат муха на конско дупе ме привлече  Crazy Joy

# 118
[..] А ако това клипче не успее да ги привлече, не виждам какво би могло: http://www.youtube.com/watch?v=IOGhdwQudiA&feature=player_embedded
Гледам го вече за 4-5 път и не мога да се спра.
Mмм-дааа... Липсва ми първи сезон - имаше шеги, закачки, палави погледи и реплики, и съответно извъртане на очи и укорителни погледи и муцки. А от края му насам какво? Болка, мъка, страдание, тъга, загуби, невъзможни ситуации и избори. 'Създай герои, които всички да обикнат, и после ги мъчи, мъчи' - хубаво, де, ама аман вече!
Колкото до финала на шести сезон, 'не знам как трябва да е, но и така не е' Laughing . Дори не знам как исках да свърши, но нещо не му - или ми - достигна Rolling Eyes . Обаче ще ми е интересно да видя какво ще стане в следващия сезон Grinning .

# 119
Колкото до финала на шести сезон, 'не знам как трябва да е, но и така не е' Laughing . Дори не знам как исках да свърши, но нещо не му - или ми - достигна Rolling Eyes . Обаче ще ми е интересно да видя какво ще стане в следващия сезон Grinning .

Значи не съм сама. Ух, успокоих се. Не смеех да кажа на глас, че нещо в този финал ми липсваше, а то не било само при мен така. Ами... след свръхсилния финал на сезон 5, който ни дърба влага цяло лято, този беше някак си... незавършен. Или по-скоро претупан - очаквах доста повече, да си кажа честно.
Ще видим какво са ни приготвили за 7-цата (освен новината, че Крипке и Едлънд са обратно на борда, първият в ролята на сценарист и show-runner).

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 00:43 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт