SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 30 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Дийно е праволинеен и братски прощава само на Сам.

Да де, ама тогава за какво бяха тия приказки 'Ти си ми като брат' миналия епизод? Е затова не мога да преглътна че го отсвириха толкова скорострелно...

Твоя плачкащ Дийн таман ми дойде; аз поне няма да ти се смея, още миналия епизод се изказах публично, че всичките са много хубави като страдат.  Laughing И аз още тъна в сълзи и сополи, така че-изнасям се оттук и преставам да сдухвам положението. Отивам на концерт да пийна с приятели, надявам се като се върна да ми е просветнало и да го подкарам малко по-весело.

# 76
Краули, ох как да празнувам, като ми е свито сърчицето  Cry  Хахахахаа колко се смях на младоженеца, ама това вярно  е Мишата /сега я видях в туита му/. /в/Зимам го , как се е приготвил за нашенска сватба!   Joy Поне знам Ричард какво ще прави на сватбата:

Мислите ли, че нелогичното преобразяване на Кас е скалъпено в последният момент, след като се е оказало, че Миша е зает или че нещо др е станало Sad
Сигурна съм че нашите хора няма да го оставят, но си мисля, че повече отговори дали Кас е под влияние на нечистивите души от Чистилището или /наистина нелогичното/ му преобразяване от добър в лош, ще получим в 7ми. Май ще трябва да гледам целия сезон /вече го има HD в замунда/, защото имам чувството, че нещо ми убягва  newsm78
А дотогава ще скърбим и това е  Sad Направо ни разбиха сърцата, а на всички Кастиелки  ни разказаха играта  Sad

Много ще ми липсва Балти, почти колкото Габриел  Cry

Ето един стар гиф от един конвент, който е бил пророчески. Дали Миша е знаел сценария и си е мислил "Тез фенове как познаха"  Wink A може Крипке, Гембъл и Едуин да са взели идеята от феновете  Laughing

Fan: What character would you like to play next?

Misha: I don’t know… I would love to play…hmm…

Audience: GOD!

Misha: God? It’s a nice idea but that’s so close to me and my real life. I’d like to do something that’s a little bit of a stretch for my character.

и един фен мейд  Supernatural Season Seven Opening Credits

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 22:38 от Aquariel

# 77
  • # супернатурална #
Най-добре ще е да стане човек, в случай че няма как да изсмучат душите от него (колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че те са причина за промяната) Ако не се намеси Бог да го стори и нашите момчета ще се справят - колко му е да му кръцнат крилата и свият сиянието или каквото там е нужно за целта, и по-сложни са ги вършили. В най-лошия случай ще се получи нещо средно между участника в оргиите и Миша Колинс, което никак не е зле. Само не знам кой ще им спасява сладките дупета когато стане напечено и нямат вече ангел на рамото си. Но все пак оцеляха първите три сезона, ще и още три  Laughing

Това е първия клип на който попадам от АУ 2 (каквото и да е това) Германките не са много споделителни  Crossing Arms
Дженсън предложи на една фенка да си кръсти бебето Джарсън  Joy
Има и снимки, но не знам дали да ги пускам, защото след известно време незнайно защо изчезват  newsm78 Прави ми впечатление, че Дженсън прегръща много повече от преди.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 23:53 от Г. Краули

# 78
  • # супернатурална #
"Я да видим, кой е избягал днес от клас?!"

"Аз, аз съм тука!!!"

"............."

И още много снимки  Grinning

# 79
# 80
Дейна твоите колеги, май първо действат, после питат  Laughing

"Я да видим, кой е избягал днес от клас?!"

и аз  Stuck Out Tongue Winking Eye макар и болна Sad Имам нужда от лекарство, като това рошавото. Защо го зализват така последните сезони, незнам  newsm78

# 81
Галче, безсрамницо, най-хубавите си избрала да сложиш... Ох, на кака красотника, страшен е.

Тук нещо тия дни е настъпил ледников период май Joy

Ето ви две суперзабавни клипчета от AECON2
Ричард и Марк (разсипах се да се хиля) и мосю Дженсън

# 82
Ciao Mr. Green !
Я, конвенция ли имало?! Нови снимки ?!

# 83
Ще ви поспамя малко:

Чък

Туит от Себастиан към Миша  Laughing

Team Free Will

за хапване  и за пийване   Hug

# 84
  • # супернатурална #
И още снимки - Дженсън

Импалко, никакво "Ciao", Гутен абен  bowuu Тайлен, бите!

Ай ся, комплименти  Rolling Eyes Laughing

# 85
E те т'ва е финал Mr. Green :
TV Romance Competition - The Final - Dean & Castiel (Superna … mp; Blaine (Glee)

vs.
Най-добре да се въздържа от коментар, 'шоту кат' подгрея един път... Обаче гласувах Crazy . Може само по веднъж.

# 86
  • КиТ
Хмм и аз да се запиша в темата,малко късно чакккккккк на 6та страница Blush,но докато гледам,докато ви изчета и то станало Понеделник Crazy Joy Joy Joy Joy

Импалка,Дана благадорство за темата    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Импалка ся кажи къде ми ти хайманасва,щото само с поздрав и сайт да гласуваме няма се отървеш Naughty

За 2те порцийки които ни поднесоха каво да кажа?Само и единствено Крипке да се седи на дупето и да не позволява Сара да доближава до сценария,много добри финални епозиди,за Кас накрая определено ни утрепаха,а и като чета тука новостите не знам на къде ще обърнат нещата....за мен Дийн и Сам ще се опитат да оправят нещата,но дали Кас ще се превърне в онова ангелче който помагаше в трудни моменти,това е големия въпрос Whistling Whistling Whistling

Айде и като съм го подкарала честит 24 май   bouquet  bouquet  bouquet
,че не се знае кога ще ми бъде включването Crazy

# 87
Честит празник и на теб, Плами  Hug  

цък  за всички празнуващи четмо и писмо. Секси е мъж с книга или пишещ мъж, нали  Grinning   Тук ми трябва снимка на пишещ Чък или лежащо-четящата снимка манип на Дийн  Mr. Green , но не са ми е под ръка.

И аз гласувах, няма да се излагаме а  Grinning  Изчезвам, че и да се празнува не е лесно, но от утре - пак в клас  Grinning  

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 09:52 от lili0909

# 88
  • # супернатурална #
Честит празник и от мен!  Laughing

Mr. Green

# 89
Честит празник момичета:

Общи условия

Активация на акаунт