Звездни компромати-102

• 63 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Гага първо ми беше скучна, после за малко ми дръпна интереса, вече ми е досадна и дори в повечето случаи не й отварям снимките - няма какво ново да видя. Не искам и да я слушам - то няма и какво толкова да се чуе.
Такова е и моето мнение. Прекалено бързо се изчерпа като артист  Peace

# 316
Много я харесвам аз. Пускайте нейните снимки аз ги отварям винаги.  bouquet

# 317
  • Tам през Атлантическия океан
Ако изведнъж спре с тази клоунада ще е изненада   Wink иначе не т.е. изчерпа се  Mr. Green

# 318
Толкова е ужасна на снимките, които пускате. А по клиповете изглежда страхотно-оригинални сцени, хубаво стегнато тяло...а на снимките освен, че изглежда отпусната, ами е и не до там слаба.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 15:46 от Gia Marie Carangi

# 319
 Гага не я понасям, пък и песните й не ми харесват.

# 320
Вчера четох в един жълт вестник открадната от тук статия, но поне този път на написали откъде е взета. Става дума за Коцето- Калки и това, че е засечен в парка от съфорумки в компанията на млада жена с малко детенце.

# 321
  • софия
Вчера четох в един жълт вестник открадната от тук статия, но поне този път на написали откъде е взета. Става дума за Коцето- Калки и това, че е засечен в парка от съфорумки в компанията на млада жена с малко детенце.
Сетили се. Това го написах тооолкова отдавна Whistling Беше си бебе в кошче даже. Не дете.

# 322
В момента дават НиЛо и Ванко 1 по Карбовски на гости на едни баби-джуджета  в  село Росилово.Направо ми се гади и от двамата....Правят се на много заинтересовани,а всъщност....

# 323
# 324
 Сладка е Николета.

# 325
Гледах ги Николета и Ванко и аз ,не ми се гади от тях защото от тази тема я знам .
Красива е .

# 326
Щяла в следващия епизод да води бабите в мол и Ванко да е охрана.Сууупер,после и на масаж и маникюр може.
Толкова е смешна тази НиЛотка hahaha hahaha hahaha

# 327
# 328
# 329

Дам, сладурка е.
Въпрос: Николета правила ли си е нещо на устните? Тя уж отрича, но сега ми изглеждат по-сочни от преди?

Общи условия

Активация на акаунт