Звездни компромати-102

• 63 366
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Популярният модел DAPHNE GROENEVEL. Само на 15, предричат й голям успех в модния бизнес:
http://models.com/newfaces/modeloftheweek/765

Тук е на корицата на Vouge Paris: http://prikachi.com/images/702/3386702d.jpg

Огромна разлика с грим и без.Иначе -да много е кльощаво детенцето,но те такива ги боготворят.

# 241
  • София
Ами тя си изглежда съвсем като детенце, въобще няма женски форми, а на корицата са я направили като 30 годишна Tired

# 242
Ами тя си изглежда съвсем като детенце, въобще няма женски форми, а на корицата са я направили като 30 годишна Tired

Да, все едно са различни личности.
Попаднах на тези снимки покрай една дискусия във фейсбук, където се обсъждаше как масово 15 годишни моделки, които фактически са още деца, изглеждат като 30 годишни по кориците, предизвиквайки мъжките фантазии, снимат се в каталози за бельо и т.н, участват в кампании, които целят да провокират страст, желание...
 Иначе корицата е хубава.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 22:13 от Мишел Обама

# 243
  • Sofia, BG
На фона на това слабо телце главата и изглежда огромна - малко на извънземно ми прилича  #Shocked
Нищо женствено и привлекателно не намирам в нея

# 244
  • Варна
Какво искате от едно 15 годишно дете!? Нормално е да е леко несъразмерна, има време ще се "поправи". Simple Smile

# 245
На фона на това слабо телце главата и изглежда огромна - малко на извънземно ми прилича  #Shocked
Нищо женствено и привлекателно не намирам в нея
И на мен не ми харесва и подкрепям изцяло мнението Peace

# 246
Тази моделката на корицата на VOGUE много ми бие на Лара Стоун, приличат си доста.

# 247
Lara Stone ми е любимка, имат бегла прилика в лице, но Дафне е мнооого слаба, а на Лара Стоун нали ѝ виката "дебеланката"  Crazy
 Искам да видя Дафне на 25год. , сигурно ще се е позакръглила и ще изглежда страхотно, аз и сега я харесвам де...

# 248
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен въобще не ми харесва в лице, устните и са ми страшно безформени. Ама аз не харесвам никоя от новото поколение моделки, всичките ме плашат Rolling Eyes. Последната, която ме е оставяла безмълвна, е Руслана Коршунова http://www.supermodels.nl/ruslanakorshunova/pictures/1

# 249
 Това не е ли тази, която се самоуби? Иначе е, много красиво момиче (била??) мисля, че тя се самоуби преди години, но трябва да питам гугъл..

# 250
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, същата е, и досега има слухове, че са я бутнали от терасата, но кой знае. Много тъжна история, била е само на 21 Cry

# 251
# 252
# 253
Роузи Хънтингтън 1 2

На някои снимки ми напомня за Камерън Диаз.

# 254

Е, как няма нищо черно в нея Rolling Eyes Нали уж той е бащата newsm78 Или аз нещо не съм разбрала Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт