мероприятия за 1 юни

• 17 092
  • 59
  •   1
Отговори
  • София
Някой знае ли какви  мероприятия и къде ще има в София за 1 юни

# 1
  • София
Погледнете в темата: Какво, къде, кога?

# 2
  • София
погледнах темата  но  аз питам конкретно  за 1 юни а не по принцип какви мероприятия има

# 3
  • София
 "пред НДК .....От 13 до 14 часа следва забавна програма с участието на артисти от столичния стационарен цирк, песни на хлапетата от група "Бон-бон" и народни танци на едни дребосъчета от група "Чинаре"...... " - това от тук: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=900116

# 4
и намаления в магазини за играчки ме интересуват Mr. Green

# 5
  • Sofia
Запис да следя, въпреки че е работен ден. Това пред НДК хубаво, ама какъв е тоя безумен час за детско мероприятие? Тогава всички деца или обядват или спят, във всеки случай е редно да са си в къщи...  newsm78 В Зоопарка до сега винаги е имало празник на 1 юни.

# 6
Приятелка ми каза, че щяло да има хубаво тържество на бившия Люлин бийч. Ако някой знае повече, моля да сподели.

# 7
Приятелка ми каза, че щяло да има хубаво тържество на бившия Люлин бийч. Ако някой знае повече, моля да сподели.
Утре ще мина да проверя за разлепени евентуално афиши  Peace

# 8
# 9
  • Sofia
Това звучи добре, но е за 4 и 5 юни.

# 10
Ищар ще забавлява деца на 1 юни http://showbusiness.actualno.com/news_346743.html

# 11
  • София
Аз също се интересувам от мероприятия за 1-ви юни.
Някои вериги детски магазини няма ли да се излъжат да обявят намаление на играчките?  Crazy

# 12
Ти пък, та те ги увеличават цените точно за празника.
Разбрах, че ве зоологическата ще има някакъв празник, но не знам подробности, но тъй като е делничен ден, аз съм на работа и няма да мога да ги заведа там. Някой знае ли нещо интересно към 17 ч., че не ми се ходи в Южния парк в тарапаната?

# 13

Това е събитието, за което питах, но съм разочарована. Не ми изглежда много детско, поне за нашата възрастова група. Според мен всяко тържество трябва да се стреми към определен таргет и това да го пише изрично.

# 14
  • София
Ти пък, та те ги увеличават цените точно за празника.
Бе то така и така ще й взема подарък, но ми се струва логично да се направи реверанс към децата на празника. Не ми е за някакви спестени 5 лв, въпросът е по-скоро принципен  Mr. Green

По всичко личи, че ще направя като миналата година - ще заведа дъщеричката на въртележките и надуваемия замък на поляната до нас и ще я оставя да се налудува  Grinning Те ти мероприятие!

Общи условия

Активация на акаунт